2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

nevraa, bayıldım kızının odasına. çok şık olmuş cidden. çok havadar ve iç açıcı. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ve bol bol uyusun annesini üzmesin kuzumuz

kızlar bunlarda benim gecelik ve pijama takımlarım. tabi bunların mavi rengi olanları. resimlerde mavileri bulamadım :))

canım gule gule giymeyi nasip etsin rabbim.çok güzeller.ben daha gecelik almadım kendime gözüm hep oğlumunkilere kayıyo kendime bişey bakamıyorum.aklımı fikrimi oğlum aldı

kızlar bunlarda benim gecelik ve pijama takımlarım. tabi bunların mavi rengi olanları. resimlerde mavileri bulamadım :))

Eki Görüntüle 149527 Eki Görüntüle 149526 Eki Görüntüle 149528

güle güle kullan canım çok ciciler... ben de daha kendime alma faslına geçemedim.. kendime bakarken herşey pahalı geliyor, kızıma bakarken herşey ucuz geliyor :)))

nevraaa sağlıklı günlerde kullanın cnm çok güzel herşeyi halletmişsin masallah ben de almak istiyorum ama annemgil erken erken diyo sinirimi bozuyorlar

yaa sorma bu daha erkenler benim de canımı çok sıkıyor... eşime ve ailesine göre de daha erken.. bir gece numaradan sancılanığp paçaları tututuşşturtsak mı acaba :)))

yanılmıyosam mothercareden almıştı

sağol canım..

Eki Görüntüle 149527 Eki Görüntüle 149526 Eki Görüntüle 149528
canım çok şirinler kaça aldın peki

nevracım çok güzel arkadaşım zevkli bi seçim yamışsın iyi günlerde kullanın inşş

teşekkürler kızlaar sizlerinki kadar olmasa da ben de heves ediyorum işte..

nevra , odamız harika olmuşşş güle güle kullansın nevracık

nevraa oda çok güzel ve sade olmuş güle güle kullanın..
superisi sende takımlarını sağlıklı günlerde kullan canım

nevraaa sağlıklı günlerde kullanın cnm çok güzel herşeyi halletmişsin masallah ben de almak istiyorum ama annemgil erken erken diyo sinirimi bozuyorlar

nevraa, bayıldım kızının odasına. çok şık olmuş cidden. çok havadar ve iç açıcı. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ve bol bol uyusun annesini üzmesin kuzumuz

nevracım çok güzel arkadaşım zevkli bi seçim yamışsın iyi günlerde kullanın inşş

teşekkürler kızlaar sizlerinki kadar olmasa da ben de heves ediyorum işte..

nevra , odamız harika olmuşşş güle güle kullansın nevracık

nevraa oda çok güzel ve sade olmuş güle güle kullanın..
superisi sende takımlarını sağlıklı günlerde kullan canım

çok teşekkür ederiz teyzeleri ... inşallah bütün bebeklerimize olsun en güzel ciciler ....

vaaayy bunlar çokgüzeller... yahu ben isviçreden elbise getirtiyoırum sen burdan :)))

cok tesekkür ederiz mügecim daha güzelleri sizlerin olsun insallah, vallahi dogru, sen burdan ben ordan.. hihi gerci burdan aldiklarimin cogu H&M den, artik bayrampasadaki forumdada var biliyorsunuz..

ne kadar güzel ciciler bunlar buram buram avrupa malı kokusu geliyobayıldım hepsine iyi günlerde kullanmak nasip olur inş[/QUOTE]

cok cok tesekkür ederiz teyzesi.. ama cogu kapali carsi dan yada dedigim gibi H&M den..

cok cok tesekkür ederiz teyzeleri, daha güzelleri sizlerin olsun insallah..

kızlar hepinize tşk ederim. daha güzelleri sizlerin olsun inş.

neriman cnm ben anladım merak etme :)) zamanla becerirsin.

tuğbişim sana söylemiştim ya geçen bursaya geldim özdileğe uğradım diye. özdilekten aldım. %50 indirim vardı hepsinde.
gecelik 26 tl
pijama 29 tl
sabahlık içindede gecelik var 29 tl cnm.

ben geçen ay almıştım ama hala bitmemiş. geçen izmitteki özdileğe gittim. hala uygun fiyatlar cnm.

tabiki canım seve seve veririm sana..inşallah ikinci kız olurda......

çok ciciler.. sen karyolanı nereden ve kaça almıştın.. harika görünüyor...

sağol canım mothercareden aldım .....

çok güzel bir duygu bu yaaa... :26::26::26:

carters canım kıyafetler bayılıyorum bu markaya.....yakından çok daha güzeller

nevra neriman su perii aldıklarınızı çok güzel güle güle kullanın canım.bebişlerde tabi....

NEVRA odanız çok güzel canım, Allah içinde olduğu günleri göstermeyide nasip etsin inşallah

Kızlar her birinize kızımın cicilerine yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum!

Hepimizin cicileri çook yakışacak prenses ve prenseslerimize inşallah ve bir gün onların üstünde resimlerini eklicez Allah ın izniyle!!

cok cok tesekkür ederiz teyzesi.. ama cogu kapali carsi dan yada dedigim gibi H&M den..

cok cok tesekkür ederiz teyzeleri, daha güzelleri sizlerin olsun insallah.. [/QUOTE]

evet isviçreden gelen elbiselerim genelde H&M marka.. burda da geçen hafta gördüm istanbul forumda :)) ama kesinlikle burda çeşit henüz çok az... (ya da benim artık gözüm doydu zor beğeniyorum :))

neriman cicielrin çok tatlı RAbbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

Nevra Bebeğinin odasına bayıldım maşallahhhh

superi geceliklerin çok şirin bayıldımmm

kızlar cicilerinizi, odalarınızı geceliklerinizi iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah. hepsi çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…