kızlar bunlarda benim gecelik ve pijama takımlarım. tabi bunların mavi rengi olanları. resimlerde mavileri bulamadım :))
Eki Görüntüle 149527 Eki Görüntüle 149526 Eki Görüntüle 149528
kızlar bunlarda benim gecelik ve pijama takımlarım. tabi bunların mavi rengi olanları. resimlerde mavileri bulamadım :))
nevraaa sağlıklı günlerde kullanın cnm çok güzel herşeyi halletmişsin masallah ben de almak istiyorum ama annemgil erken erken diyo sinirimi bozuyorlar
yanılmıyosam mothercareden almıştı
canım çok şirinler kaça aldın pekikızlar bunlarda benim gecelik ve pijama takımlarım. tabi bunların mavi rengi olanları. resimlerde mavileri bulamadım :))
bunlarda bizim bebek odamız ... daha park yatak ve salıncak gelecek ... halımızı sermedik .. perdemiz dikiliyor daha ... uykusetini yatak üstüne öylece koydum daha sermedim kirlenmesin diye..
eksikleriyle paylaştım şimdilik
Uploaded with ImageShack.us
merve, sedasem, aldıklarınız süperrrr. aman da aman zilli kuzuların cicileri ne de renkli ne de cicili biciliiii.
güzel günlerde sağlıkla kullanın canlarım
monaroza, 2. oğluşun olmasına rağmen yine de birşeyler alıyorsun. en azından bu da bir keyif. gemici tulumlara bayıldım. güle güle kullanın minik oğluşunla
canım ciciler çok güzel.. maşallah ... hastane çıkışına bayıldım ... oğlum olsaydı ben kesin böyle birşey alacaktım ... denizci kıyafetlerine bitiyorum erkek bebeklerde ... güle güle giysin yavrucun
çok güzel iç acıcı bir odası olmuş annesi
park yatağınınz çok güzel aldığın cicilerde birbirinden hoş
denizci takımına bayıldımhepsi birbirinden güzel
yatağı çok güzel olmuş annesi uyku setide çok hoşkıyafetler cartersmi
ne güzel bir duygudurbenimde kundak takımım duruyo bide yorganım
ne kadar güzel ciciler bunlarburam buram avrupa malı kokusu geliyo bayıldım hepsine iyi günlerde kullanmak nasip olur inş
nevraaa sağlıklı günlerde kullanın cnm çok güzel herşeyi halletmişsin masallah ben de almak istiyorum ama annemgil erken erken diyo sinirimi bozuyorlar
nevraa, bayıldım kızının odasına. çok şık olmuş cidden. çok havadar ve iç açıcı. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ve bol bol uyusun annesini üzmesin kuzumuz
nevracım çok güzel arkadaşım zevkli bi seçim yamışsın iyi günlerde kullanın inşş
teşekkürler kızlaar sizlerinki kadar olmasa da ben de heves ediyorum işte..
nevra , odamız harika olmuşşş güle güle kullansın nevracık
nevraa oda çok güzel ve sade olmuş güle güle kullanın..
superisi sende takımlarını sağlıklı günlerde kullan canım
vaaayy bunlar çokgüzeller... yahu ben isviçreden elbise getirtiyoırum sen burdan :)))
su perii, güle güle giymek nasip etsin allahim insallah... cok güzeller.. bir ben pijama bulamadim yahuuu, bu yabancilar ne anlar lohusa halinden, tr den de denemeden görmeden ismarlayamiyorumbugün bütün carsiyi dolastim ama hic birsey begenemedim.. kuzuma yazlik sapkayla ayakkabi ve battaniye alip geldim... haa birde alez diyolar galiba, hani su dösegin üstüne konan, ondan aldim bitane..
tabiki canım seve seve veririm sana..inşallah ikinci kız olurda......allahımmmbide kız doğurasım geliyo senin bu cicişleri gördükçe seda bak bi bebekim daha olursa vede o eğer kız olursa eğer gelir bunları hep toplar giderim ona göre
çok güsllergüle güle giysin öykümüz inş..
çok ciciler.. sen karyolanı nereden ve kaça almıştın.. harika görünüyor...
sağol canım mothercareden aldım .....
çok güzel bir duygu bu yaaa... :26::26::26:
çok güzel iç acıcı bir odası olmuş annesi
park yatağınınz çok güzel aldığın cicilerde birbirinden hoş
denizci takımına bayıldımhepsi birbirinden güzel
yatağı çok güzel olmuş annesi uyku setide çok hoşkıyafetler cartersmi
ne güzel bir duygudurbenimde kundak takımım duruyo bide yorganım
ne kadar güzel ciciler bunlarburam buram avrupa malı kokusu geliyo bayıldım hepsine iyi günlerde kullanmak nasip olur inş
tabiki canım seve seve veririm sana..inşallah ikinci kız olurda......:
nevra neriman su perii aldıklarınızı çok güzel güle güle kullanın canım.bebişlerde tabi....
cok tesekkür ederiz mügecim daha güzelleri sizlerin olsun insallah, vallahi dogru, sen burdan ben ordan.. hihi gerci burdan aldiklarimin cogu H&M den, artik bayrampasadaki forumdada var biliyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?