bunlarda bizim bebek odamız ... daha park yatak ve salıncak gelecek ... halımızı sermedik .. perdemiz dikiliyor daha ... uykusetini yatak üstüne öylece koydum daha sermedim kirlenmesin diye..
eksikleriyle paylaştım şimdilik
Uploaded with ImageShack.us
NEVRA odanız çok güzel canım, Allah içinde olduğu günleri göstermeyide nasip etsin inşallah
neriman cicielrin çok tatlı RAbbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin
Nevra Bebeğinin odasına bayıldım maşallahhhh
superi geceliklerin çok şirin bayıldımmm
kızlar cicilerinizi, odalarınızı geceliklerinizi iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah. hepsi çok güzeller
nevra canım çok güsellllbayıldım tam genç kıs odası olacak tammm
bütün iyi dilekleriniz için kızımve ben ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ... Allah hepimize tüm cicilerimizi güle güle kullanmak nasip etsin yavrularımızla
modessa mobilyacılar çarşısı ... gül genç bebe odası ... çilekten falan beğeniyorsun .. aynınsını yarı fiyatınayapıyor ... telefonu eşimde ilgilenirsen haber ver .. yerini tarif ederimm telf. veririm..fiyat çok uygunslm cnm ya odayı çok beğendm bende araştırmadayım ya geçmiişde yazdınmı bulamadım ama odayı nerden kaça aldın merak ettim banada bi fikir olur
kızlar uzun süredir giremiyor-dum tüm ciclerharika güle güle sağlıklı günlerde kullansın kuzular nevracım prenses odası olmuştam kızının odası güle güle kullansın prenses nevra
anam 2 gün yokum ne ciciler eklenmiş ne ciciler bebişlerinizin cicileriiiii şşşooookkkk şekerrrr
nevracım oda çok cici olmuş sağlıkla büyüsün bebişin odasında
superi canım pijama takımına bayıldımm güle güle giy canım
anam 2 gün yokum ne ciciler eklenmiş ne ciciler bebişlerinizin cicileriiiii şşşooookkkk şekerrrr
nevracım oda çok cici olmuş sağlıkla büyüsün bebişin odasında
superi canım pijama takımına bayıldımm güle güle giy canım
kızlar bunlarda benim gecelik ve pijama takımlarım. tabi bunların mavi rengi olanları. resimlerde mavileri bulamadım :))
Eki Görüntüle 149527 Eki Görüntüle 149526 Eki Görüntüle 149528
Bunlar yeni cicilerimizzz,
Kendi yaptığım bebek şekerim
Eki Görüntüle 153014
İlk aldığım oyuncağımız :))
Eki Görüntüle 153013
Eki Görüntüle 153012
Dijital oda ve banyo termometremizz
Eki Görüntüle 153010
Eki Görüntüle 153011
Uyku setimiz
Eki Görüntüle 153009
Eki Görüntüle 153014
Eki Görüntüle 153013
Eki Görüntüle 153012
Eki Görüntüle 153010
Eki Görüntüle 153011
Uyku setimiz
Eki Görüntüle 153009
Eki Görüntüle 153014
Eki Görüntüle 153013
Eki Görüntüle 153012
Eki Görüntüle 153010
Eki Görüntüle 153011
Uyku setimiz
Eki Görüntüle 153009
nevracım oyuncağı babasının üzerinde denedim iyi sonuçlar aldımm :))) Bu oyuncakta en çok koyunu ağızlarına alıyolarmış :)))canım çok tatlı aldıkların .. bir kız annesi olarak bayıldım hepsine .. ilk oyuncak harika:))) nasıl gülücükler atar ona k,mbilir kuzucuk .. maşallah
daha güzelleri sizin olsun teşekkürler canımmcnm çok güzeller. güzel günlerde kullanın inş.
ya kendim kokoş değilimdir ama kızımı fena kokoş yapıcam galibaa dilaracım :))dilekçimmm çok güzel aldıkların bebk şekerinde çok güzel olmuş eline sağlıkkk
kız anası olunca kokoşluktan vazgeçilmiyoooo
Kk mayıs anneleri bölümünde çok anlattım aynı siteden aldım canım..ve inanılmaz memnun kaldım ben havale yapmadan adam siparişleri hazırlamaya başladı..Hatta havale parası vermemek için seçenekler bile sundu çok memnun kaldım.2 güne marmarise yolladı siparişlerimi..çekinmeden alabilirsin bence.hepsi çok guzel olmuş ellerınıze sağlık gule gule kullansın bebiş inşallah
ben bışey sorcam bebek şekerının malzemelerını nerden aldınız
birmax dıye bı sıte vardı ınternette ordanmı aldınız acaba eğer ordan
aldıysanız bı sorun yaşadınızmı ben ordan almayı duşunuyorum aama çekıncelerım
var o yuzden sormak ıstedım
Anne olmak böyle bişey galiba bilmediğim özelliklerim ortaya çıkıyo çok hamaratmışım meğer :))))Dilek, Hamarat dilek:)) bebek sekerin coook sirin olmus canim ya, nekadarda zevkle yapilir kimbilir. Cicilerinizde cok guzel, guzel gunlerde giysin insallah kokos kizin:))
Ilk oyuncagida cok guzel, bence cok dikkat cekici bi bebek icin, iyi dusunmussun:)
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/B][/COLOR][/COLOR]
nevracım oyuncağı babasının üzerinde denedim iyi sonuçlar aldımm :))) Bu oyuncakta en çok koyunu ağızlarına alıyolarmış :)))
daha güzelleri sizin olsun teşekkürler canımm
ya kendim kokoş değilimdir ama kızımı fena kokoş yapıcam galibaa dilaracım :))
Kk mayıs anneleri bölümünde çok anlattım aynı siteden aldım canım..ve inanılmaz memnun kaldım ben havale yapmadan adam siparişleri hazırlamaya başladı..Hatta havale parası vermemek için seçenekler bile sundu çok memnun kaldım.2 güne marmarise yolladı siparişlerimi..çekinmeden alabilirsin bence.
Anne olmak böyle bişey galiba bilmediğim özelliklerim ortaya çıkıyo çok hamaratmışım meğer :))))
Canım bu oyuncağı internette çok övmüşlerdi yorumlarda sonuçta her oyuncak olmuyo ilk zamanlar..göz koordinasyonu için falan çok iyiymiş..İnşallah kızımda sever :))
Nevraa, masallah canim prensesimizin odasina, pek guzel olmus, ferah ferah yatar Nevra bebek odasinda annesi
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?