2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

nevra canım çok güsellll bayıldım tam genç kıs odası olacak tammm

NEVRA odanız çok güzel canım, Allah içinde olduğu günleri göstermeyide nasip etsin inşallah

neriman cicielrin çok tatlı RAbbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

Nevra Bebeğinin odasına bayıldım maşallahhhh

superi geceliklerin çok şirin bayıldımmm

kızlar cicilerinizi, odalarınızı geceliklerinizi iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah. hepsi çok güzeller

nevra canım çok güsellll bayıldım tam genç kıs odası olacak tammm

bütün iyi dilekleriniz için kızımve ben ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ... Allah hepimize tüm cicilerimizi güle güle kullanmak nasip etsin yavrularımızla

bütün iyi dilekleriniz için kızımve ben ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ... Allah hepimize tüm cicilerimizi güle güle kullanmak nasip etsin yavrularımızla

slm cnm ya odayı çok beğendm bende araştırmadayım ya geçmiişde yazdınmı bulamadım ama odayı nerden kaça aldın merak ettim banada bi fikir olur

kızlar uzun süredir giremiyor-dum tüm ciclerharika güle güle sağlıklı günlerde kullansın kuzular nevracım prenses odası olmuştam kızının odası güle güle kullansın prenses nevra

slm cnm ya odayı çok beğendm bende araştırmadayım ya geçmiişde yazdınmı bulamadım ama odayı nerden kaça aldın merak ettim banada bi fikir olur
modessa mobilyacılar çarşısı ... gül genç bebe odası ... çilekten falan beğeniyorsun .. aynınsını yarı fiyatınayapıyor ... telefonu eşimde ilgilenirsen haber ver .. yerini tarif ederimm telf. veririm..fiyat çok uygun

kızlar uzun süredir giremiyor-dum tüm ciclerharika güle güle sağlıklı günlerde kullansın kuzular nevracım prenses odası olmuştam kızının odası güle güle kullansın prenses nevra

teşekkür ederiz.. bizde prenses odası diyoruz kızımın odasına teyzesi .. prenseshalımız prenses yatak örtümüz .. prenses perde ve çıkartmalarımız var ....
artık doğupta odayı görüp havaya girerse bilemem yani :)))))))))))))))

anam 2 gün yokum ne ciciler eklenmiş ne ciciler bebişlerinizin cicileriiiii şşşooookkkk şekerrrr
nevracım oda çok cici olmuş sağlıkla büyüsün bebişin odasında
superi canım pijama takımına bayıldımm güle güle giy canım

dilara cnm saol. göremiyorum seni bikaç gündür. nasılsın? bebişin nasıl?

teşekkür ederiz teyzesi ... aminnn

kızlar hepsi birbirinden güzel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Bunlar yeni cicilerimizzz,
Kendi yaptığım bebek şekerim

İlk aldığım oyuncağımız :))

Dijital oda ve banyo termometremizz

Uyku setimiz

Son düzenleme:
dilekçimmm çok güzel aldıkların bebk şekerinde çok güzel olmuş eline sağlıkkk
kız anası olunca kokoşluktan vazgeçilmiyoooo

hepsi çok guzel olmuş ellerınıze sağlık gule gule kullansın bebiş inşallah
ben bışey sorcam bebek şekerının malzemelerını nerden aldınız
birmax dıye bı sıte vardı ınternette ordanmı aldınız acaba eğer ordan
aldıysanız bı sorun yaşadınızmı ben ordan almayı duşunuyorum aama çekıncelerım
var o yuzden sormak ıstedım

Nevraa, masallah canim prensesimizin odasina, pek guzel olmus, ferah ferah yatar Nevra bebek odasinda annesi

Su-perii, seninde pijama ve gecelik takimlarin cok guzel cnm, cok hosuma gitti, gule gule giy insallah
Dilek, Hamarat dilek:)) bebek sekerin coook sirin olmus canim ya, nekadarda zevkle yapilir kimbilir. Cicilerinizde cok guzel, guzel gunlerde giysin insallah kokos kizin:))
Ilk oyuncagida cok guzel, bence cok dikkat cekici bi bebek icin, iyi dusunmussun:)

canım çok tatlı aldıkların .. bir kız annesi olarak bayıldım hepsine .. ilk oyuncak harika:))) nasıl gülücükler atar ona k,mbilir kuzucuk .. maşallah
nevracım oyuncağı babasının üzerinde denedim iyi sonuçlar aldımm :))) Bu oyuncakta en çok koyunu ağızlarına alıyolarmış :)))

cnm çok güzeller. güzel günlerde kullanın inş.
daha güzelleri sizin olsun teşekkürler canımm
dilekçimmm çok güzel aldıkların bebk şekerinde çok güzel olmuş eline sağlıkkk
kız anası olunca kokoşluktan vazgeçilmiyoooo
ya kendim kokoş değilimdir ama kızımı fena kokoş yapıcam galibaa dilaracım :))
Kk mayıs anneleri bölümünde çok anlattım aynı siteden aldım canım..ve inanılmaz memnun kaldım ben havale yapmadan adam siparişleri hazırlamaya başladı..Hatta havale parası vermemek için seçenekler bile sundu çok memnun kaldım.2 güne marmarise yolladı siparişlerimi..çekinmeden alabilirsin bence.
Anne olmak böyle bişey galiba bilmediğim özelliklerim ortaya çıkıyo çok hamaratmışım meğer :))))
Canım bu oyuncağı internette çok övmüşlerdi yorumlarda sonuçta her oyuncak olmuyo ilk zamanlar..göz koordinasyonu için falan çok iyiymiş..İnşallah kızımda sever :))

Dilekcim, asil hamaratlik bebisler dogduguda cikicak sanirim ortaya, onlar icin yapamayacagimiz sey yok sanirsam annem uzerine basa basa herdefasinda soluyor, kizin dogsunda gor sen annelik nasil birsey, tasi yarar suyunu cikarirsin cocugun icin diyor:)))) Gorcez gari ne diim

teşekkur ederım artık gonul rahatlığıyla alabılırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…