2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

oyy sevsinler cicişleri.. ne zaman giyebiir acaba 22 numarayı??

18 numara ilk adım ayakkabısı oluyormuş . onu önceden almıştım ..(8 aydan itibaren taytaylarda iyi bassın diye giydiriliyor)
1 yaşındaki bebeklerinde ayakları 21-22 civarıymış...
yani seneye hazirandan sonra tüm yaz giyebilir ... ayağı küçük olurda kışa doğru denk gelirsede ..ev gezmelerinde etek altına falan da olur ..

dilekcim nevracım güle güle kullansınlar çok güzeller hepsi
teşk ederiz teyzesi ...
Oyyyy, ikiside cok sekerler, ama kizcenin ayakkabilari harika,cok hosuma gitti inan
yeni dogan icinmi yoksa birkac aylikkenmi giydiriliyor canim??
bende bakiniyorum ama henuz hic ayakkabi alamadim bebisime.
saol.. teşk ettik.
küçük olanlardan almıştım .. bu ancak 1 yaşındayken olur .

Hepsi hepsi hepsi çoook güzeller :)
Ayakkabılara bayıldım, odalar, ciciler.....

Doğsalar da koklasak yahu

Nevra canım ayakkabılar çook tatlı maşallah
Hele de minicik ayaklarına nasıl yakısıcakk bebişlerin...İyi günlerde giysinler ınsallah canım!

Fdilek cicişlerin çok güzel.. şekerlerin için eline sağlık çok güzeller ve bebişin oyuncağına ayriyetten bayıldımm.. Bende aliyim ondan... Kahkahalarını şimdiden duyar gibiyim ayyyyyyy......

Nevra ayakkabılar pek bir şık canım çok şekerlerrrr güzel günlerde giysin kızın ve yeğenin

nazlyy seninde şeker sepetin falan pek bir kokoş güzel olmuş Yastık benimkine benziyor:))

arkadaşlar doğuma kısa bir süre kaldı ilk aylar park yatak kullanıcam yatagı aldık yeşil tonlarında ama yatağın renklerine uygun güzel bir uyku seti bulamadım tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı? şimdiden teşekkürler

anne bebek fuarında görmüştüm funnababy nin standını telaştan ve kalabalıktan çok inceleme fırsatım olmadı ürünleri:) web sitesinden bakıcam hemen tavsiyen için teşekkürler corcia:)

nazlyy aldığın güzel cicileri hayırlısıyla kullan inşallah minik meleğinle hepsi çok güzeller..

nevra canım bittim ayakkabılara aman da aman mini bi etekle totoşunda beziyle nede güzel olur. hem kızın hemde yiğenin sağlıkla giysinler inşallah

dilek canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bebek şekeri ama eğer başlamadınsa ve o sadece bir örnekse dikkatimi çekti tüller eşit olmayacak arkaya gelecek olanı biraz uzun diğeri ondan kısa oluyormuş. bende incelerken öğrendim hem daha uzun hem daha görkemli duruyor. ama eğer yaptıysan da sakın caını sıkma çok büyük bişi değil .

herkes cicilerini sağlıkla kullansın inşallah. kullanalım inşallah

kızlar hepinize çok teşekkürler beğenmenize sevindimm...

Myworld 15-20 tanesi böyle oldu.Akşam yaparken Faslı bi arkadaşım var o geldi kız hiç bilmemesine rağmen aynı fikri verdi ve öyle yaptık beraber:))İsim falan eklensin o halinin resminide eklerim siteye..buarada silikon tabancasından elimi hiç yakmadım :)))) sadece bastırırken azcık yandıı :)))))

Son düzenleme:
:
teşekkürler ..... saolasın ..valla heralde ben kızı mini etek manyağı yapıcam ... en sevdiğim yer toto ...
eğilip kalktıkça açılacak totosu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…