2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

heh sevindim o 15-20tane de nazar boncuğu olsun artık canım ya sonuçta doğru yolu bulmuşsun
bende inat edip uykum geldiğinde uyuyup sonra ayıkken yapsaydım bende yakmazdım da ben hep uyuklarken yaptığımdan her parmağım yandı acaip zevkli bişi ya çok özledim çok. perşembe tüm evin badana boyası bası başlayacak sonra bebek odası gelecek sonra dip köşe temizlikçi gelecek sonra ayaklarımı uzatıp ıkeadan aldığım masa üstü çerçeveleri süslemeye başlayacam bende çok işim var çokkkkk

:

teşekkürler ..... saolasın ..valla heralde ben kızı mini etek manyağı yapıcam ... en sevdiğim yer toto ...
eğilip kalktıkça açılacak totosu :))))

belli bi yaşa kadar totoşu açılsın aman da amanda diyeceksin belli zamandan sonra şşşttt örtt kızım ayıp aaa diyeceksin tecrübeyle sabit

ayyyyy cook guzel bunlarrr
Bayıldım hepsine

çok güzel bir oda olmuş annesi
modesadan yaptırmıştın dimi? sticker almışsınız çok iyi olmuş hayırlı olsun

zehra canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beğendim ben wallaaaaaaaa...güle güle kullanın....

tşk ederim canlarım daha iyileri sizlerin olsun inş.ayburcum modokodan aldık cnm.evet tahta stickerler çok işimize yarayacak

çok güzellll yaaaa maşallah huzurla uyusun oğlun odasında

şifonyer almamışsın heralde
takım ne kadara mal oldu

zehra canım bayıldım çoooook güsel olmuş..sağlıkla huzurla büyüsün inş..

Çok güzel canım, sağlıkla kullansın bebişin inşallah
Bu arada ne kadara yaptırdınız cnm?

cnlar tşk ederim halı ve tülde gelince son halini eklerim.ayburcum şifonyer almadım odam çok büyük değil odada bir tanede kanepe var lazım olur diye.dolabında ve yatağında da çekmece var diye şifonyer almadım.lehayim cnm şifonyersiz peşin fiyatı 2000 tl idi biz pazarlıklarla 1600 e hallettik.yatağın altında yavru yatakda var o çokhoşuma gitti ister baza gibi kullanabiliyosun istersende içine yatak koyup ek yatak olarak kullanabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…