2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Canım benim yatağıma mavili yeşilli, ben nevresim olarak şunu aldım: KRSTAL BEB MAV BEBEK RANFORCE BEBEK NEVRESM TAKIMI
Çok da memnun kaldım, yumuşacık, cıvıl cıvıl

zhr84, çok zevkli bir takım. güle güle kullanın canımmm ben çok beğendim valla artık yakında oğluşunun odasında uyurkende fotosunu paylaşırsın bizlerle

eskay, kuzummm yiğit paşanın odası bitmiş artık geriye teşrif etmesi kalmış. valla inci gibi dizmişsin cicilerini. çok beğendim. stickerlar süper olmuş. güle güle uyusun minik kuşumuzz

Eskay, cano..Efemizin odasi super olmus hayatim.

Zehra, cok guzel tatlim sizin dolap ve yataginiz.

Bebekleriniz huzur icinde buyusunler insallah bu guzel odalarinda.

Zhr84 ve Eskay zevkli hatunlar sizi ,yakışıklıların odaları çok güzel mışıl mışıl uyusunlar içeride uyusunda büyüsünler..

eskay - ooo paşanın odası şahane olmuş... incik bincikleri bile tamam anlaşılan hiçbir eksiği kalmamış gibi görünüyor Yiğit Bey dışında :))

zhr84 - çok güsellllerrrr... kızımla geliriz oğluşunun odasını dağıtmaya

esra ve zehra odalarınız süper olmuşş çok beğendimmm

Zehra ve eskay cicileriniz mükemmel çok beğendim maşallahh bebişlerde gelsin tam olsun:))

Eskay, cano..Efemizin odasi super olmus hayatim.

Zehra, cok guzel tatlim sizin dolap ve yataginiz.

Bebekleriniz huzur icinde buyusunler insallah bu guzel odalarinda.

Zhr84 ve Eskay zevkli hatunlar sizi ,yakışıklıların odaları çok güzel mışıl mışıl uyusunlar içeride uyusunda büyüsünler..

canım hepsi çok güzel .. maşallah
oyyy içinde mışıl mışıl uyusun o yatağın ...

kızlar çok tşk ederimm daha iyileri sizlerin olsun inş.Allahım bide doğsalar mügecim her zaman bekleriz

Odamızı begenen tüm güzel teyzelerimiz cook tesekkur ederiz hepinize..
Hepimizi bebeklerimiz için ugrastık zevkle alıp döşedik herseyi...
İnşallah saglıkla mutlulukla kullanırız tum aldıklarımızı

Bunlar da kuzenimin aldıgı ciciler...
Sadece gömlek ve kot pantalonu o almadı..
Onuda canımız kadar cok sevdigimiz bi teyzemiz aldı...

ama çoook güzelleeeerrrrrr
MAŞALLAH

oyyy yerim ben onun cicileriniii bayıldım çok güzel güle güle giysin efemiz.Pantolonla gömlek tammm küçük adam moduuu bunları böyle gördükçe Allahım bir an önce zaman geçsede o günleri görsek diyorummm

kızlar aldıklarınız ciciler çok güzel. odalar ,elbiseler, hatta nevresim takımlarınız bayıldım hepsine. güzel günlerde kullanın inşallah.
bizimde odamız geldi ama ufak tefek eksiklerimiz var bitsin bende resimleri yükliyicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…