2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kızlar hepsi çok güzel gerçekten bayıldım. ben daha alıp alıp bırakıyorum poşetlerle hiçbirşeyi yıkayıp yerleştiremedim işten vakit ayırıp oğlum süpriz yapmaya kalkarsa hazırlıksız yakalanırım açıkçası. şu doğum iznimi bekliyorum bebeğime hazırlık yapmak için.

Kızlar bebek şekeri sepetimde bitti bakalım beğenecekmisisniz??Bide yaşlı bi teyzenin kızıma diktiği şalvarı ekledim :))))

Yiğit'in cicileri çok güzeller.. pek bir yakışıklı olacak bu cicilerlen...

dilekcim şalvara bayıldım yaaaa.. bende kızıma yaptırtayımmm.. buarada süslerde harika..

Harika hepsi maşallah.. hele o don :))) çokşirin yaaa:)))
eskay hepsi harika güle güle giysin oğluşun.

bunlarda benim lohusa nevresim takımlarım..

ATTACH=CONFIG]155690[/ATTACH]Eki Görüntüle 155691
çok güzelmiş özellkle leylak rengi

ellerne sağlık .. şalvarda çok otantik duruyor ... giydirip bir resim çektirirsin kızına

Eskay ve fDilek cicilerinizi güle güle kullanın kızlarrr çok ciicler...
FDilek ellerine sağlık canım....

dilekcim şalvara bayıldım yaaaa.. bende kızıma yaptırtayımmm.. buarada süslerde harika..

ellerne sağlık .. şalvarda çok otantik duruyor ... giydirip bir resim çektirirsin kızına

eskay f dilek ccileriniz süper kızlarrrr güle güle kullanın
Teşekkür ederim kızlaarr beğenmenize sevindimm...O şalvara bayıldım bendeee poposunu yerim ben kızımın şalvarlııı şalvarlıı:))) Annem diyoki seninde bebekken vardı altınada annem lastik ayakkabı alcakmış heheheheh :)))

m çok güldüm ..... kafasına da bir yemeni geçir bari

ama çoook güzelleeeerrrrrr
MAŞALLAH

eskay hepsi harika güle güle giysin oğluşun.

bunlarda benim lohusa nevresim takımlarım..

Eki Görüntüle 155690 Eki Görüntüle 155691

eskay f dilek ccileriniz süper kızlarrrr güle güle kullanın

canlarımm cook saolun..cok tesekkue ederiz..
Hepimiz iyi gunlerde kullanalım inşallah herseyi...
Fdilek canımm bende bayıldım senin kızın salvarına..Bende ogluma adı gibi bi efe kıyafeti alıcam..Zaten bi büyüsün göndercem Zeybek kursuna aslan oglumu

yakışır yiğit efemizee..Bilen erkeklerden zeybek izlemek çok keyifli oluyo senin miniği düşünemiyoruuummm

Esraa Yiğit Efe'nin odasına bayıldım;vallahi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş kuzucuğun odası...Güle güle kullansın odasını da cicilerini de canım!

Fdilek canım sizin cicileriniz de pek bir tatlı ayrı ayrıı

kızlar tek tek yazamıyorum ama aldıklarınıza bayıldım
odalar çokkk güzel kıyafetler harika
güle güle giysin meleklerimiz inşallah........

Kızlar hepinizin cicileri çok güzel allah sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin. Bende çok heveslendim şimdi görünce ama burası çok nemli koku simer diye bekliyorum biraz daha yaklaşsın zamanımız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…