Evimizin dağınıklığını,pisliğini görmeyin kızlar boya yeni bittiği için henüz toplanmadı :)) Siz sadece küçük paşama bakın kardeşinin arabasını o sürecekmiş:)
Eki Görüntüle 168520
kıslar hepsiiii birbirinden güselbayıldım her birine
canım gözükmüyor resim..
kırmızılar pembeler ne kadar güzel .. üle güle giysin kuzun ...
sağlıkla büyüceği odası :).......
bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)
kırmızılar pembeler ne kadar güzel .. üle güle giysin kuzun ...
berkeden sonra bu renkler sana garip geliyordur
canımmm çok tatlılarrr bayıldımmm güle güle giysin kızımız
bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)
srpcimmmm canım odanız ve cicileriniz süperrrr güle güle kullanın
sedacım yazlıkları dizmişsin .. çok güzeller hepsi ...
oy da oy çok şekerler ben bır tanede kız ıstıyommm
canımmm çok tatlılarrr bayıldımmm güle güle giysin kızımız
srpcimmmm canım odanız ve cicileriniz süperrrr güle güle kullanın
çok şekerlerrrrrr
kızlar cicilerini şahane bayıldım hepsine bu kız anaları kızlarını çok kokoş yapıca belli hepiniz güle güle iyi güzel günlerde giydirin.
srp_kmy82 odaa bayıldım tam bi prenses odası olmuş sağlıkla üyüsün odasında inşallah
duncan bayıldım cicilere kız çocuk kıyafetleride çok süslü oluyo yaaa
sedasem halanın ördüğü tilotlu elbiseye ve diğerlerine bittim
tomuycuk mickeyli tulumlar çok güzel trençkot kabana bayıldım sağlıcakla giysin prenses
srp odanız ne kadar güzel olmuşherbişeye bayıldım gardıropun fotosunu çekmemişin ama
Serapcim, masallah bebeginin odasina, hersey cok guzel, pembeler/beyazlar icinde misil misil uyusun kizin insallah. Hep guzel gunlerini gor minik kizinin annesi
bebek odasında yaşadığımız talihsizlikten bahsetmiştim destekleriniz için teşekkürler dün ikeaya gittik ve odamızı alıp geldik yerleştirincede foto ekliycem
uyku seti almamış arkadaşlar için ben çileğin uyku setini aldım oğluşuma hemde piyasanın yarı fiyatına beşik ölçülerine uyan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum fiyat acayip uygun
modellere göre fiyat değişiyo ama çok değil
Tekstil / Uyku Seti / ÇİLEK BEBEK UYKU SETİ KARGO DAHİL ŞOK FİYAT109 TL. sahibinden.com'da
diğer ilanlarına bakıp modelleri görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?