2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Evimizin dağınıklığını,pisliğini görmeyin kızlar boya yeni bittiği için henüz toplanmadı :)) Siz sadece küçük paşama bakın kardeşinin arabasını o sürecekmiş:)

kırmızılar pembeler ne kadar güzel .. üle güle giysin kuzun ...
berkeden sonra bu renkler sana garip geliyordur
sağlıkla büyüceği odası :).......

bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)

çok güzel face de de gördüm ... prenses odası maşallah

kızlar cicilerini şahane bayıldım hepsine bu kız anaları kızlarını çok kokoş yapıca belli hepiniz güle güle iyi güzel günlerde giydirin.
srp_kmy82 odaa bayıldım tam bi prenses odası olmuş sağlıkla üyüsün odasında inşallah

duncan bayıldım cicilere kız çocuk kıyafetleride çok süslü oluyo yaaa

sedasem halanın ördüğü tilotlu elbiseye ve diğerlerine bittim

tomuycuk mickeyli tulumlar çok güzel trençkot kabana bayıldım sağlıcakla giysin prenses

srp odanız ne kadar güzel olmuş herbişeye bayıldım gardıropun fotosunu çekmemişin ama

Son düzenleme:
bebek odasında yaşadığımız talihsizlikten bahsetmiştim destekleriniz için teşekkürler dün ikeaya gittik ve odamızı alıp geldik yerleştirincede foto ekliycem
uyku seti almamış arkadaşlar için ben çileğin uyku setini aldım oğluşuma hemde piyasanın yarı fiyatına beşik ölçülerine uyan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum fiyat acayip uygun
modellere göre fiyat değişiyo ama çok değil
Tekstil / Uyku Seti / ÇİLEK BEBEK UYKU SETİ KARGO DAHİL ŞOK FİYAT109 TL. sahibinden.com'da
diğer ilanlarına bakıp modelleri görebilirsiniz

hepimiz ayrı ayrı emek harcadık bu haftaya kadar ...ufacık kar tanesini kar kocaman bir kar topuna dönüştürdük ve bu hale geldi...bir sürü emek harcadık herbirimiz....hepimiz sağlıkla büyütelim bu güzel odalarda....heves ettik yaptık işte bakalım içinde yatırabilcekmiyiz yoksa bizlere çok düşükün olup şu ünlü mutlulğun resmi gibi hep berabermi yatacağız :) ben ilkokula kadar hep babamla yattım hatta ilk okula kadar emzik emmişim o yüzden bakalım neler yaşıcaz...umarım dostlukalırm ve sohbetlerimiz baki kalırda yıllar geçsede hala evlatlarımızı konuşuruz :) tabi arada eşler ve başkalarıda :) hepinizi çok öpüyorum....

canımmm çok tatlılarrr bayıldımmm güle güle giysin kızımız

srpcimmmm canım odanız ve cicileriniz süperrrr güle güle kullanın

çok şekerlerrrrrr

Çok teşekkür ederiz teyzeleri öpüyoruz sizi kocaman:)

Serapcim, masallah bebeginin odasina, hersey cok guzel, pembeler/beyazlar icinde misil misil uyusun kizin insallah. Hep guzel gunlerini gor minik kizinin annesi

serapcım odanız çok güzel çok sade güle güle büyüsün meleğin içinde..
Tomurcuk seninde yeni ciciler süper.berkende ayrı tatlıı sahilde sürer kardeşinin arabasını..Buarada pusetimiz aynıı senlee :))

canım güle güle kullan
bende o bayandan aldım cibinlik halı ve tül vede perde hatta burada paylaşmıştım
çilek ürünlerini yarı yarıya satıyor diye.
seninde aldığın çok güzel
bende 2 uyku seti olduğundan almadım.
çokk öptüm
satıcı emine hn.çok tatlı biri
valla çok iyi oluyor böyle indirimli almak.
ben hep takipteyim....

Son düzenleme:
kızlar daha birikmedi güya cicilerimiz ama olsun ekleyelim dedik :)

kapı süsümüzle sepetimiz tamam...şekerlerimizi 100tane olmak üzere 5farklı çeşit biblo seçerek sipariş verdik.pike takımı da kayınvaldem diktiriyormus haftasonu götürdü benı fikrimi sordu begendın mı diye.O da bos durmuyor sağolsun kızıma da çok cici şeyler diktiyormus bir yandan da örüyormus..Hepimizin cicileri hayırlı olsun güzel anneler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…