2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

mervee çok güzeller yaa hepsii..elbiselere ayrı bayıldımmm içinde kızınla düşünemiyorummm çok tatlııı

kıslar kapı süsümüs ve şekerlerimiz...
bebekli şekerler mevlütte saatli olanlar hastanede dağıtılacak

Son düzenleme:

Mervecim, sizin cicilerde cok guzel. Kapi susunuzde pek suslu olmus

Guzel gunlerde kullansin bebisin cicilerini insallah canim.

mervee çok güzeller yaa hepsii..elbiselere ayrı bayıldımmm içinde kızınla düşünemiyorummm çok tatlııı

mervecim çokkkkk güzeller cicileriniz gülegüle kullanın

Mervecim, sizin cicilerde cok guzel. Kapi susunuzde pek suslu olmus

Guzel gunlerde kullansin bebisin cicilerini insallah canim.

teyzoşlarımı hepinize çook teşekkür ediyoruz...Öyle güzel seyler var ki bu bebişlere vallahi ben magazaları gezerken kendımı kaybediyorum :)))

saolasın zonetim..saatlerin olduğu keseye birer pakette çikolata konulacak

Deme yaw..bak ozaman tam super olur:))
Kimseye citlatmayin bari, yoksa herkes hastaneye hucum eder saatleri ve cukulatayi almak icin;
Ben her ikisinide cok begendim, aam sahsen hangisini istersin deseler saatli olani tercih ederdim, cok sirin geldi bana

Bu arada, yapaninda emeklerine saglik. Artik cok cok orjinal fikirler var bu alanda.

Rapunzel cok güzel herseyin kapi suslerinde hastane sekerlerinde ,nasipse annemgtiricek benimde merakla bekliyorum türkiyede hersey cok süslü ve orjinal...

Arkadaslar bugun duydum emzirme önlügü diye bisey varmis aldinizmi nasil heryerde rahatcana bebisleri emzirme imkani varmis önlükmüs ..ben cahil kaldim hic duymamistim

duncan seda derap tomurcuk rapuns-zel maşallah ne de güzel kuzuların cicileri güle güle güzel günlerde kullansın kzular

mervecim çokkk güzeller güle güle giysin.

canım ben aldım emzirme önlüğü heryerde rahatça emziricem dışarda parkta
sonuçta heryer müsaşit olmuyoki
bebişler zaten heran meme istiyolar.
sende al bence

Son düzenleme:
kızzlar hepsi çok güzel de ben ankaradayım hiç biyer bılmıyorum nerden yaptırabılırım acaba:26:

ahhaaa heryerde yani ay cok saoll canim ya.Ben alamam burada yok ama anneme söyliyeyimde alsin heryerde var dimi ?ablamada derim bakarlar getirsinler...Bu guzel cicileri gördükce 4. bebisi bile yaparim benn ne kolayliklar var yawww

cicileriniz çok güzelllerrrrrr...

saat fikrine bayılddımmm :)))

sevsinler Berke Abi'yi.. yerim ben onuuu...

zonetim bende saatleri isterdim valla zaten saatleri hastaneye gelene yakın çevreye ve iş arkadaşlarıma şekerleri mevlüt teyzelerine düşündüm kısssalarmları bile var akşam bakarken koptuk kocamla pıtpıtı çalışıo o minnak şeyler

canım bayıldım bayıldım şekerlerinize minicik saatlerinize de,kapı süsüne de... hepsine kocaman masallahbiz de şekerlerimizi sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek:)

saolasın mervecim eminim sizinkilerde çok güzledir. annesi çok zevkli kızçenin çünkü

ilenia saolasın kuuzm..evet emzirme önlüğü aldı kızlar. internetten alanlarda var..e bebekde felan satılıyo ama ben kullanamam gibi geldi bana :44: gerçi ben daha nasıl emzirceğimide bilmiyorum:26: utanırım kıs bennn her türlü

duncan seda derap tomurcuk rapuns-zel maşallah ne de güzel kuzuların cicileri güle güle güzel günlerde kullansın kzular

saolasın aral teyzesi..

kızzlar hepsi çok güzel de ben ankaradayım hiç biyer bılmıyorum nerden yaptırabılırım acaba:26:

bende ankaradayım ttalım..ulusta konya sokağa gelmeden suluhan die bi yer var..ulus halinin arkası..halin oraya gidin kime sorsanız gösterir..

tatlım ne güzel şekerle vede kapı süsü bu.çok beğendim.
nerden aldın kaça geldi toplam canım fikir verirsen çokk iyi olur

bebeğim şekerlerle kapı süsünü ankarada şekerci dükkanında yaptırdım..kapı süsünü 12 liraya şekerlerin tanesini 1 liraya..saatlerle keseleride birmax.com die bi adresten sipariş verdim..fdilekin malzemelerini aldığı yerden..saatlerin tanesi 3 lira..en uygun malzeme o sitede var. ama çok yoğunlar adamlara ulaşana kadar göbeğim çatladı..keseler ucus vallaa..100 tanesi 12 liramı neydi..

ahhaaa heryerde yani ay cok saoll canim ya.Ben alamam burada yok ama anneme söyliyeyimde alsin heryerde var dimi ?ablamada derim bakarlar getirsinler...Bu guzel cicileri gördükce 4. bebisi bile yaparim benn ne kolayliklar var yawww

yeter kıs üç tane

cicileriniz çok güzelllerrrrrr...
saat fikrine bayılddımmm :)))

benim fikrimmmm

hadi yaaa ben farketmemişim o zaman
sözde oda takımımız yapılıyoduda uyku setide içinde olcaktı iptal olduktan sonra tesadüfen buldum
bende takip ediyorum ilanlarını:69
:

ne güzel ciciler almışsın yineben bezden 1 numara bir paket aldım pike takımında dikiliyomuş ne güzel
bunlar çok şeker yaaaa hele saatlere bayıldımAnkarada olaydım hastaneye gelirdik oğluşumla

canım ben netten aldım.Ama kullanabilirmiyim bilmiyorum..zaten emzirirken kaç şekle gircem acemilikten birde onu nasıl kullanıcam bilmiyorum..Kullanınca anlıycam yani iyimi yapmışım almakla :))

Rapuuu yaaa saatlere bayıldımm..ben birmaxta görmedim hiç onları :))ama çok orjinal olmuşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…