2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Sağol canım evet kardeşini hep gezdirecekmiş öyle diyor:)) Ben çok severek aldım canım kullanımı çok güzele benziyor ve çok hafif:))
İyi günlerde giysin inşallah kızçen hepsi çok güzeller:))
Hepsi çok güzel kuzum :)) saat olayıda çok güzelmiş ya:))
duncan seda derap tomurcuk rapuns-zel maşallah ne de güzel kuzuların cicileri güle güle güzel günlerde kullansın kzular
Teşekkür ederiz teyzesi öptük seni
cicileriniz çok güzelllerrrrrr...

saat fikrine bayılddımmm :)))

sevsinler Berke Abi'yi.. yerim ben onuuu...

duncan bayıldım cicilere kız çocuk kıyafetleride çok süslü oluyo yaaa

duncan seda derap tomurcuk rapuns-zel maşallah ne de güzel kuzuların cicileri güle güle güzel günlerde kullansın kzular

sağolun kızlar...

bence bu model sade ve çok güzel....

adamerve
tomurcuk
rapuşum

cicileriniz mükemmel...

Rapuşum valla şu saat fikrine bayıldım bende gliyom senin hastaneye doğumunaaa ziyarete

selam kızlarrrr bu da benim minnoşumun odası 3 gün oldu geleli aceleci ben eşyalarının yerleştrdm ama yıkanmadılar henüz çok fena mobilya kokuko çünkü bi kaç gün daha bekleyip öle yıkarm.

avizemiz ve cibinliğimizi almadk henüz onlarda gelsn yine eklerz

dilekcim erkek bebek şekerlerinin içine koymuşlar saatleri ondan görmemişsin

adamerve
tomurcuk
rapuşum

cicileriniz mükemmel...

Rapuşum valla şu saat fikrine bayıldım bende gliyom senin hastaneye doğumunaaa ziyarete

kıssss sen gel biz sana daha ne cicikler veriris

canım herşey çok güzel..sağlıkla büyüt kızını inşallah

bebeklerimiz nekadar şanslı iyi günlerde kullansın kuzun herşey çok güzel

hepsi çok güzel canım .. maşallah

rapucum yaaa. saat olayı süpermiş ... 3tl mi demiştin tanesine ...
Ankarada olmasan ziyaretine glicem :))))

: :
çok şirin olmuş ... pembe beyaz her yer ... güle güle büyüt yavrunu içinde
odayı havlandır bol bol ... mobilyaları deterjansız suyla sil ki .. kokusunu alsın ... çekmecelerde açık kalırsa .. koku falan kalmaz ...

hepsi çok güzel canım .. maşallah

rapucum yaaa. saat olayı süpermiş ... 3tl mi demiştin tanesine ...
Ankarada olmasan ziyaretine glicem :))))

hehe bu sözünü unutma bir gece ansızın gelebilirimmmmm

nevracım 3 lira canım..en uygunu birmax.comda
nevra duni kıssss bak gene söölüom siz yeterki gelin..

teşekkür ederim cnm saol sildim içlerine toz vanilya koydum hani keklere pastalara koyduğumuz paketleri açık bi şekilde yerleştrdm çekmece ve dolaplara mobilyacı söyledi daha çabuk gidiomuş öle kokusu (hepinize duyrulur kızlarrr) bakalm bi an önce çıksa da yıkasammm

nevracım 3 lira canım..en uygunu birmax.comda
nevra duni kıssss bak gene söölüom siz yeterki gelin..

yaa sen istanbullulara gelin gelin diyonda sen eltinin bebişini görmeye gelmeyecek misin :))) gelsen de görüşsek :)))

ayy odanıza bayıldım çok şeker... güle güle uyusun minişin içinde.. eğer cibinli,k henüz almadıysan sedasem'in de bahsettiği satıcıda çok uygun fiyata var cibinlik..
Çilek'İn cibinlliği 35 TL..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bebek-mobilya-tekstil-cilek-cibinlik-kargo-dahil-son-2-
adet-35-tl-44602401/detay

Emine hanım ile iletişime geçebilirsin

istanblue odanız çok güzel olmuşvanilya fikri iyiymiş avizeniz çokta uyumsuz değil ama daha afilli taşlı bir avize alabilirsiniz saten uyku setide almışsınız heralde sağlıcakla gelsin prensesiniz inşallah

mügem emine hnmdan bende uyku seti aldım gerçekten çok uygun fiyata veriyo hemde çok pozitif bgn tlfda konuşurken seni söyledi

yaa sen istanbullulara gelin gelin diyonda sen eltinin bebişini görmeye gelmeyecek misin :))) gelsen de görüşsek :)))

yaza anca gelirim kuzum..biz istanbula gelmeden duramayız kocam orda yaşıodu normalde benim için buraya geldi..nerdeyse dördüncü aydan beri gitmedik delirmek üzereyiz bebiş doğsun hayırlısıyla azcık ele avuca gelsin düşer yollara geliris inşallah

sağlıkla büyüt bebeğini canım...allah içine sindirsin..çok güzel olmş...

kızlar maşallah ne güzel ciciler almışsınız bebeklerinize allah ağız tadı ile eskitmeyi nasip etsin...
çok hoşuma gitti

sağlıkla büyüt bebeğini canım...allah içine sindirsin..çok güzel olmş...

teşekkür ederim kızlar allah hepimizin gönlüne göre versn saten uyku seti :44: krem olanı diosn sanırım cnm saten diil paketi parlamış hrlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…