- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.021
zaten ben hemen yapmayı düşünüyorum ikincisinide
allah nasip ederse tabiki.
kızlar benim 3.,ben 15. haftada hissetmeye başladım.bu arada benden başka 3. bebeğe hamile yok mu yaaa...
ben öyle yaptım canım.22 yaşında anne oldum.çocuklarımın arasında 2 yaş,2 ay var.ikisi birlikte büyüdü.biraz zor oldu ama,kızım ana okuluna başlayınca tek çocuk gibi oldu.sonra oğlum başlayınca ben özgür kaldım.şimdi kocaman oldular.ben 33 yaşındayım.çocuklar kardeş isteyince(2 yıldır yalvarıyor kızım)ben de hadi bidaha dedim.çocuklar büyüdü, evde bana nasıl yardım ediyorlar bilseniz.çocuk nasıl olur,sperm nedir, fetus nedir...hepsini biliyorlar kızım fen dersinde görüyor hepsini zaten.internete girip hafta hafta takip ediyorlar kardeşlerinin gelişimlerini.ben çok genç anne oldum,sonuncusu da olgunluk önemime denk geldi.nasip,kısmet.inşallah sağsalim kucağımıza alırız.
SLM KIZLAR dün doktora gittim benden bir sürü yine kan ve idrar tahlilleri istedi.bebişimi gördüm epey büyümüş oraganlarında allaha şükür bir problem görülmedi.540 gr olmuş kuzucum.doktor tansiyona dikkat etmemi, tuzlu ve yağlı yemememi söyledi.birde kilo alma dedi.kan değerim düşüktü kan hapını günde 2 taneye çıkardı..çok gezme yorulma kendini fazla yorma dedi tansiyonum için..yarın yi,ne kan ve idrar tahlili vercem bakalım....sizlerde inş iyisinizdir topiğe eskisi kadar giremiyorum zamanım fazla olmuyor...
bir kızım ve bir oğlum var.kızım 12,oğlum 10 yaşındaBenim ilk hamileliğim...Peki önceki çocuklarının ve şimdikinin cinsiyeti nedir canım...
sen de benim gibi genç anne olacaksın inşallah.yola erken başlayanlardansın.ben de 2 çocuk diyordum ama nasip istedik hepimiz.bebek özledik galibagenç anne olmak gerçekten çok güzel.
bnde tam 22 yaşıma bastığımda anne olmuş olucam inş.
bi oğlum oluyor bide kızım olursa süper olur. ikide tamamlarım
tuzlu yememek gerek cnm evet dikkat edelimmmm.
bnm bebeişte 500 le 600 arası dedi dotkor teyzemiz:)
maşallah onlara
oh negüzel yapmışsın eminim bebek doğuncada sana çok yardımcı olcaklardır.benimde kocaman bir kızım var.ikinciye bitürlü cesaret edememiştim.benimde seninki gibi olgunluk dönemimin bebeği olacak inşben öyle yaptım canım.22 yaşında anne oldum.çocuklarımın arasında 2 yaş,2 ay var.ikisi birlikte büyüdü.biraz zor oldu ama,kızım ana okuluna başlayınca tek çocuk gibi oldu.sonra oğlum başlayınca ben özgür kaldım.şimdi kocaman oldular.ben 33 yaşındayım.çocuklar kardeş isteyince(2 yıldır yalvarıyor kızım)ben de hadi bidaha dedim.çocuklar büyüdü, evde bana nasıl yardım ediyorlar bilseniz.çocuk nasıl olur,sperm nedir, fetus nedir...hepsini biliyorlar kızım fen dersinde görüyor hepsini zaten.internete girip hafta hafta takip ediyorlar kardeşlerinin gelişimlerini.ben çok genç anne oldum,sonuncusu da olgunluk önemime denk geldi.nasip,kısmet.inşallah sağsalim kucağımıza alırız.
oh negüzel yapmışsın eminim bebek doğuncada sana çok yardımcı olcaklardır.benimde kocaman bir kızım var.ikinciye bitürlü cesaret edememiştim.benimde seninki gibi olgunluk dönemimin bebeği olacak inş
bende 3. ye hamileyim.23 yaşında anne oldum .kızım 14,oğlum 10 yaşında.benim çocuklar da çok istedeiler kardeşlerinin olmasını .3 yıl yalvardılar resmen .rabbim de nasip etti şimdi bi prensesimiz daha geliyo...ben öyle yaptım canım.22 yaşında anne oldum.çocuklarımın arasında 2 yaş,2 ay var.ikisi birlikte büyüdü.biraz zor oldu ama,kızım ana okuluna başlayınca tek çocuk gibi oldu.sonra oğlum başlayınca ben özgür kaldım.şimdi kocaman oldular.ben 33 yaşındayım.çocuklar kardeş isteyince(2 yıldır yalvarıyor kızım)ben de hadi bidaha dedim.çocuklar büyüdü, evde bana nasıl yardım ediyorlar bilseniz.çocuk nasıl olur,sperm nedir, fetus nedir...hepsini biliyorlar kızım fen dersinde görüyor hepsini zaten.internete girip hafta hafta takip ediyorlar kardeşlerinin gelişimlerini.ben çok genç anne oldum,sonuncusu da olgunluk önemime denk geldi.nasip,kısmet.inşallah sağsalim kucağımıza alırız.
bir kızım ve bir oğlum var.kızım 12,oğlum 10 yaşında
bende 3. ye hamileyim.23 yaşında anne oldum .kızım 14,oğlum 10 yaşında.benim çocuklar da çok istedeiler kardeşlerinin olmasını .3 yıl yalvardılar resmen .rabbim de nasip etti şimdi bi prensesimiz daha geliyo...
bende 3. ye hamileyim.23 yaşında anne oldum .kızım 14,oğlum 10 yaşında.benim çocuklar da çok istedeiler kardeşlerinin olmasını .3 yıl yalvardılar resmen .rabbim de nasip etti şimdi bi prensesimiz daha geliyo...
Maşallah canım yaaa...Rabbim hepsine uzun güzel bir ömür versin...
ayy yalnız değilmişim çok sevindim,benim kızım da 12 yaşında.arada çok yaş farkı olacak diye biraz üzülüyorum aslında,biri üniversitedeyken biri ilkokula başlayacak.
onunda ayrı bir güzelliği var bence en azından didişmicekler.şaka bir yana oğlumla kızımkedi-köpek misali birbirlerini yerlerdi ama,bir okadarda beraber oyun oynarlardı.3.yalnız kalcak.ayy yalnız değilmişim çok sevindim,benim kızım da 12 yaşında.arada çok yaş farkı olacak diye biraz üzülüyorum aslında,biri üniversitedeyken biri ilkokula başlayacak.
olgun annelerrrr...yalnız değiliz:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?