- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.041
yaşasınnn moral oldu valla çok sevindim.
slm kızlar bu gn ilk defa çok yoruldum :26: yormadım kendimi ama zarar verecek bi durum olmadı uzanamadım fazla oturdum genelde ayaktaydım evde maç izlendi onun hizmeti ara ara yaptım..şimi kocam sağolsun mutfağı hallediyo.. maşallah yardım etmeye başladı çok korkmuştum ilk zamanlar çok zordu şimdi hep yardım ediyo bana..
canım ben bu ara balık hapı kullanıyorum yorulmuyorum hıç dınç tutuyor ıkı gundur dugunler vardı oynadım valla hep.maç olayına gelınce bızede maç ızlemeye gelmek ısteyen çok ıptal ettrdık dedııttırıyorum eşime şu durumda hızmet edemem zaten bu ara hep maç varslm kızlar bu gn ilk defa çok yoruldum :26: yormadım kendimi ama zarar verecek bi durum olmadı uzanamadım fazla oturdum genelde ayaktaydım evde maç izlendi onun hizmeti ara ara yaptım..şimi kocam sağolsun mutfağı hallediyo.. maşallah yardım etmeye başladı çok korkmuştum ilk zamanlar çok zordu şimdi hep yardım ediyo bana..
yok öyle beleşe baba olmak.geceleri sol tarafa yatmaktan uyuşuyo kalçamız.onlar her pozisyonda yatıyorlar rahat rahat haksızlık bu.
yok öyle beleşe baba olmak.geceleri sol tarafa yatmaktan uyuşuyo kalçamız.onlar her pozisyonda yatıyorlar rahat rahat haksızlık bu.
:) sağamk yatıyosun cnm...sola yatman lazım die biliyorum...vallahi şimdi iyi zamanlar cnm.7 aydan sonra napcaz bilmiyorum:26: çok şükür ama sayılı gün ahaha sabredicez
yok canım sen yanlış okumuşsun.sola yatıyorum çoğunlukla,uyuşunca da sağa dönüyorum.ne yapalım herşey bebişler için.
jojop,rebeca,kemay,erenhava,ellot,WELCQME,mihrimah,keykey,
selam kızlaaar
Günaydın canım...
Erkekin hayırlı olsun canım...Sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin...
hadi arkadaşlar hepinize iyi geceler.
kızlaar çıktınız mı??ben bişey soracaktım.bir kaç gün nete giremicem dee..cevaplarsanız sevinirim.çatlak önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı??ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyodum ama tüylenme yapar dediler..doktoruma da sormadım.erkek benim doktorum hani sorsam olurdu ama neyse dedim.bidahaki muayeneme de 1 ay var.sizler ne kullanıyorsunuz???
bana doktor lierac verdi geceleri sür yatarken dedi sabah ise kakao yağı sür dedi. çeveremdeki birçok kişide bujnları kullanmış .
hadi arkadaşlar hepinize iyi geceler.
ben de çıkıyorum arkadaşlar,yarın görüşürüz,herkese iyigeceler
listeye benide eklermisiniz? yaş 29 sat 22 temmuz cinsiyeti henüz bilmiyorum. muhyemel doğum tarihi 28 nisan ama sezeryan olacağı için bi hafta erken olabilir. kilo 61 başlama kilosu 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?