2011 Nisan Anneleri

yok öyle beleşe baba olmak.geceleri sol tarafa yatmaktan uyuşuyo kalçamız.onlar her pozisyonda yatıyorlar rahat rahat haksızlık bu.

canım ben bu ara balık hapı kullanıyorum yorulmuyorum hıç dınç tutuyor ıkı gundur dugunler vardı oynadım valla hep.maç olayına gelınce bızede maç ızlemeye gelmek ısteyen çok ıptal ettrdık dedııttırıyorum eşime şu durumda hızmet edemem zaten bu ara hep maç var
yok öyle beleşe baba olmak.geceleri sol tarafa yatmaktan uyuşuyo kalçamız.onlar her pozisyonda yatıyorlar rahat rahat haksızlık bu.

katılıyorum:13:

:) sağamk yatıyosun cnm...sola yatman lazım die biliyorum...vallahi şimdi iyi zamanlar cnm.7 aydan sonra napcaz bilmiyorum:26: çok şükür ama sayılı gün ahaha sabredicez

:) sağamk yatıyosun cnm...sola yatman lazım die biliyorum...vallahi şimdi iyi zamanlar cnm.7 aydan sonra napcaz bilmiyorum:26: çok şükür ama sayılı gün ahaha sabredicez

yok canım sen yanlış okumuşsun.sola yatıyorum çoğunlukla,uyuşunca da sağa dönüyorum.ne yapalım herşey bebişler için.

kızlaar çıktınız mı??ben bişey soracaktım.bir kaç gün nete giremicem dee..cevaplarsanız sevinirim.çatlak önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı??ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyodum ama tüylenme yapar dediler..doktoruma da sormadım.erkek benim doktorum hani sorsam olurdu ama neyse dedim.bidahaki muayeneme de 1 ay var.sizler ne kullanıyorsunuz???

bana doktor lierac verdi geceleri sür yatarken dedi sabah ise kakao yağı sür dedi. çeveremdeki birçok kişide bujnları kullanmış .

banada drum lierac verdı kullanıyorum.drlar onerıyorlar badem yagını bebe yagını hem tuylenmeler hamılelıkten dolayı olabılırmış sonrası gecıyormuş.çatlak olması daha kotu

listeye benide eklermisiniz? yaş 29 sat 22 temmuz cinsiyeti henüz bilmiyorum. muhyemel doğum tarihi 28 nisan ama sezeryan olacağı için bi hafta erken olabilir. kilo 61 başlama kilosu 57

listeye benide eklermisiniz? yaş 29 sat 22 temmuz cinsiyeti henüz bilmiyorum. muhyemel doğum tarihi 28 nisan ama sezeryan olacağı için bi hafta erken olabilir. kilo 61 başlama kilosu 57

tatlışoğlum adlı arkadaşımıza bılgılerını ozelden msj atman gerekıyor canım bılgılerı tatlışoğlum guncellıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…