- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #20.181
Evet ya Allahım eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.En önemlisinin sağlık olduğunu unutuyorlar sanırım
amin canım amin..sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi önemli değil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya Allahım eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.En önemlisinin sağlık olduğunu unutuyorlar sanırım
Merhaba güsel anne adayları:92:
Valla son sayfayı okuyayım diyorum okuyamadım bi türlü hızınıza yetişlimiyor:) Arada konuları okuduğum kadarıyla bebek hareketlerinden ve cinsiyet konusundan bahsetmişsiniz.Bende 21 haftanın içindeyim artık ama tam net hiisedemiyorum kızmın hareketlerini nasılsa son zamanlarda bizi baya tekmeleyeceklerŞu an da en rahat zamanlarımız sanırım
bu arada benimde çevremde Allahtan kaynanam bu şekilde bişey demedi ama onun akrabaları tarafında kızım olacağını öğrenipte bana OLSUN sağlıklıda olsun diyen kadınlar var
olsun ne demek ya olsun ben sanki o kadına erkek istiyorum demişim gibi
Bunları duymamazlıktan gelecen anacım yok kafayı yedirtirler insana
![]()
duymamazlıktan gelicen ama yine de kafama takılıyor bana da böyle diyen çok oldu."olsun hayırlı evlat olsun da" bu kadınlarda kendi cinsine olan düşmanlık ne anlamıyorum ya.
slm güzel anneler ,ozlemes26,yssknk,balkupu,tuba335,centralpark,cimcimenaz+,
Toplumun ön yargıları soyadı devam etmeyecek korkusu:)
Toplumun ön yargıları soyadı devam etmeyecek korkusu:)
slm canım hosgeldin:)
slm hoşgeldin canım
evet bende deli oluyorum bu duruma..bakın hatta dün gece eşimin amcaoğlunun kızı şöyle bir mesaj atmış..
"""vallahi yengem ilk hamile dediğinde oğlan olcak dedim gene içimden geçti.soyumuzu sürdürcekler. son ***** onlar.:)) bebiş kaç aylık oldu."""
mesajda yengem diye bahsettiği kayınvalidem..yani kaynanam benim hamile oldugumu haber verince hemen içine erkek doğmuş ve soyadı devamına deli oluyorlar(o yıldızlar yaptıgım yer soyadımız....) deli oluyorlar erkek diye..sürekli olsun olsun iyi olmuş erkek olması daha iyi diyorlar sinirim bozuluyor...:84:
birde sürekli böyle diyenler hep bayanlar yani..oğlum olmasından rahatsız değilim çok şükür rabbim verdi oldu...sağlıklı olsunda kısmet böyleymiş ama sürekli böyle yapıyorlar ya sırf bunlara inat kız olsaydı diyorum..![]()
evet bende deli oluyorum bu duruma..bakın hatta dün gece eşimin amcaoğlunun kızı şöyle bir mesaj atmış..
"""vallahi yengem ilk hamile dediğinde oğlan olcak dedim gene içimden geçti.soyumuzu sürdürcekler. son ***** onlar.:)) bebiş kaç aylık oldu."""
mesajda yengem diye bahsettiği kayınvalidem..yani kaynanam benim hamile oldugumu haber verince hemen içine erkek doğmuş ve soyadı devamına deli oluyorlar(o yıldızlar yaptıgım yer soyadımız....) deli oluyorlar erkek diye..sürekli olsun olsun iyi olmuş erkek olması daha iyi diyorlar sinirim bozuluyor...:84:
birde sürekli böyle diyenler hep bayanlar yani..oğlum olmasından rahatsız değilim çok şükür rabbim verdi oldu...sağlıklı olsunda kısmet böyleymiş ama sürekli böyle yapıyorlar ya sırf bunlara inat kız olsaydı diyorum..![]()
yok birde düşündüğümüzde insanların en şereflisi Peygamber efendimiz (s.a.v) in bile soyu kızından devam etmiş..yani haşa sanki bu millet peygamberden daha üstün..soyladları daha önemli gibi..sonuçta kızlarda o ailenin ferdi ve doğurdugu çocuklarda torunları değil mi ? anlamıyorum ki..ama bakıyorum gerçekten fark ediyor..eşim tek erkek 3 ablası var kaynanam hepsini seviyor torunların ama benim oğlumu ayrı ilgileniyor,aferdersiniz yiyecek gibi seviyor,içine sokası geliyormuş...erkek çocuktan ya..hatta eşim en küçükleri ve kaynanam sürekli ben bunu 13yıldan sonra buldum diyor..halbuki 3görümcem olmuş sanki hiç çocugu olmamaış gibi 13yıldan sonra oldu diyor ben ona bile kızıyorum..
kendi ailemede bakıyorum ,annem çok ayırmamaya çalışıyor ama dedem ve anneannem belirgin bir biçimde ayrım yapıyor ve bu beni çok üzüyor..
örneğin aynı ortamdayız abiminde oğlu var ,benim oğlumdan 2 ay küçük,ikisi oynuyorlar ,dedem benim oğlumun başını okşayıp geçiyor,abimin oğlunu hemen kucağına alıp bariz biçimde dakikalarca sevip oynuyor..
yok birde düşündüğümüzde insanların en şereflisi Peygamber efendimiz (s.a.v) in bile soyu kızından devam etmiş..yani haşa sanki bu millet peygamberden daha üstün..soyladları daha önemli gibi..sonuçta kızlarda o ailenin ferdi ve doğurdugu çocuklarda torunları değil mi ? anlamıyorum ki..ama bakıyorum gerçekten fark ediyor..eşim tek erkek 3 ablası var kaynanam hepsini seviyor torunların ama benim oğlumu ayrı ilgileniyor,aferdersiniz yiyecek gibi seviyor,içine sokası geliyormuş...erkek çocuktan ya..hatta eşim en küçükleri ve kaynanam sürekli ben bunu 13yıldan sonra buldum diyor..halbuki 3görümcem olmuş sanki hiç çocugu olmamaış gibi 13yıldan sonra oldu diyor ben ona bile kızıyorum..
kendi ailemede bakıyorum ,annem çok ayırmamaya çalışıyor ama dedem ve anneannem belirgin bir biçimde ayrım yapıyor ve bu beni çok üzüyor..
örneğin aynı ortamdayız abiminde oğlu var ,benim oğlumdan 2 ay küçük,ikisi oynuyorlar ,dedem benim oğlumun başını okşayıp geçiyor,abimin oğlunu hemen kucağına alıp bariz biçimde dakikalarca sevip oynuyor..
Banada erkek dediler ama ben kendimi henüz şartlandırmadım kesinleşmeden. şimdi bizim oğullaırmız olacakta ne olacakları nasıl olacakları bellimi kim 20 yıl sonrasını görebiliyor.kız cocukları belki bir yere kadar kontrol altına alınıyor ama erkekler. eğer varsa içlerinde eve gelmezler içki sigara kullanırlar belki çok daha kotu seyler yapabilirler. fatmagülün sucu ne dizinin ilk bölümünü izledim o zaman cinsiyetini bilmiyordum. o olaydan sonra insan boyle oglan doguracagına taş doğursun diyor resmen. temennim tabiki hayırlı cocuklar dogurmak erkek dogurmak bi marifet değil bence
slm güzel anneler ,ozlemes26,yssknk,balkupu,tuba335,centralpark,cimcimenaz+,