- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #20.161
# nisa_86
# centralpark
# cimcimenaz+
# keykey
# zeytin3548
# balkupu
# 300110
# Suzi77
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hogeldin cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
# nisa_86
# centralpark
# cimcimenaz+
# keykey
# zeytin3548
# balkupu
# 300110
# Suzi77
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar listeye benim adımın yanına oğluşum olacağı eklenmemiş kim yapıyor bu işi,ben aynı kilodayım hala 54 kiloyum,fazla almam çünkü iştahım yok,az yiiyorum yemeklere saldıramadım hala:)
kızlar listeye benim adımın yanına oğluşum olacağı eklenmemiş kim yapıyor bu işi,ben aynı kilodayım hala 54 kiloyum,fazla almam çünkü iştahım yok,az yiiyorum yemeklere saldıramadım hala:)
en obur benimdir eminim zaten kilo olarakta hepinizden fazla aldım cmt gece 12 de börek yapıp yedim düşünün artık ya bişey demiyorum
maaşallah canım yaa![]()
slm kızlar nasılsınız?gcen kontrole gittiğimde dr hareket hissediyormusun dedi evet dedim cok acelecisiniz dedi ama bakıyorum sizde hissediyorsunuz erken de değil bnce 20.haftamızdayız![]()
bende iyiyim canım bebşi bekliyoruz heycanla senin nasıl gidiyor sorun yoktur insallah ..benim drum erken gibi bişiler dedi ama bende 17.haftada basladım hissetmeyebu arada aşı oldunuzmu ben sormayı unuttum
![]()
bazı doktorlar öyle ya moral bozuyolar ne var aaa hissettinizmi ne kadar güzel dese ölürmü yani
ben aşı olmadım doktorada sordum yaptırma gerek yok dedi yaptırmıyorum sen yaptırdınmı
bende yaptırmadım ama drum birsey demedi bende sormayı unuttum..yarın yine kontrolüm var unutmazsam sorcam..ayrıntılı ultrason istedi dr yarın görcem insallah bebişimi..aşı için gec kalmadık galiba daha benim sezeyan olacağı için doğum aşı olmayı düşünüyorum aslında bakalım ne diycek
geç kalmadın herhalde 20. haftada yaptırıyor sanırım kızlar
Merhaba güsel anne adayları:92:
Valla son sayfayı okuyayım diyorum okuyamadım bi türlü hızınıza yetişlimiyor:) Arada konuları okuduğum kadarıyla bebek hareketlerinden ve cinsiyet konusundan bahsetmişsiniz.Bende 21 haftanın içindeyim artık ama tam net hiisedemiyorum kızmın hareketlerini nasılsa son zamanlarda bizi baya tekmeleyeceklerŞu an da en rahat zamanlarımız sanırım
bu arada benimde çevremde Allahtan kaynanam bu şekilde bişey demedi ama onun akrabaları tarafında kızım olacağını öğrenipte bana OLSUN sağlıklıda olsun diyen kadınlar var
olsun ne demek ya olsun ben sanki o kadına erkek istiyorum demişim gibi
Bunları duymamazlıktan gelecen anacım yok kafayı yedirtirler insana
![]()