2011 Nisan Anneleri

esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK

ellot cnm istanbulda oturan arkadaşlarımız..sen hangi semttesin..kızlar aramıza sonradan katılan arkadaşlarımdan ist olanlar kimler...belki buluşuruz... inş

bastonlar çift tarflı dönmüyor,çatlak kremi alan varmı?kaçlira? doktorum bitane yazdı bana fitolastin jel diye çok ettkili dedi,internette baktım 50milyondan başlıyor

sünneti bende bi sorun olmazsa büyüüynce yaptıracam eşim düğün yapmam diyor zaten doğunca sünneet olursa ilerde hiç ikna edemem süğnnet olmuş çocuğa ne düğünü der,o yüzden düşünmüyorum

bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK

ellot cnm istanbulda oturan arkadaşlarımız..sen hangi semttesin..kızlar aramıza sonradan katılan arkadaşlarımdan ist olanlar kimler...belki buluşuruz... inş
oooooo çok hızlısınız kızlar.ellot:SARIYER

bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK

bende küçükçekmece

CNM TEŞEKKÜR EDERİM ŞÜKÜR AZALDI... BU SÜNNET OLAYINDADA CNM BEBEKKEN YAPTIRDIĞINDA %20 DAHA AZ ENFEKSİYON KAPMA RİSKİ VAR..HATTA PALSTİK KISKAÇ YÖNTEMİ İLE 1 HAFTADA DÜZELİYO.. VE ENFEKSİYON HİÇ KAPMIYO.. BÜYÜYÜNCE BİLMİYORUM YA KOLAY OLCANI DÜŞÜNMÜYORUM SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ BİLİNÇLENİNCE YAPTIRIRIZ DİYORUM...

CNM BEN 08.08.08 EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ SENİNDE YAKIN SANIRIM BİZİMKİNE...BİZDEDE ÖYLE OLDU EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDEN SONRA ÖĞRENDİK VE 2. YILIMIZI BİTİRDİK..:49:

CNM BASTONLARI TERCİH ETMİYORUM.. ONLAR ÇİFT TARAFLI KULLANILIYOMU ACABA...İLK ÖNCE BEBEĞİN YÜZÜ SANA BAKMALI Bİ BEBEK ARABASINDA EN ÖNEMLİ ŞEY O :31: BİRAZ BÜYÜK OLSALAR MANTIKLI AMA BEBEKLERDE TERCİH ETMEM ŞAHSEN

CNM İSTANBULUN NERESİNDESİN...BİZ ÇOK KONUŞTUK BULUŞMAK İSTEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZ VAR..MALUN YENİ ÖZGÜRLÜĞÜME KAVUŞTUM..NE GÜZEL OLUR VALLAHİ YA...ORTAK Bİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE:21:

Esracım görüşemiyoruz ne zamandır sitenin yeni hali insanı çileden çıkarıyor :22:
Benimde oğluşum olsaydı 40'ı çıkmadan sünnetini yaptıracaktık, hem bildiğim kadarıyla anestezi de gerekmiyor hatta Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde yaptıracaktım :9:

Canım bizim evlilik tarihimizde 24.08.08'di :69: hamile olduğumu 18.08.10'da gece 03:40 'ta öğrendim :9::69:
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK

Canım bende Tuzla'da oturuyorum.. Evlenmeden önce avrupa yakasında oturuyodum beyoğlu şişli beşiktaş kadıköy civarlarında buluşmak mantıklı olabilir :13:

bastonlar çift tarflı dönmüyor,çatlak kremi alan varmı?kaçlira? doktorum bitane yazdı bana fitolastin jel diye çok ettkili dedi,internette baktım 50milyondan başlıyor

Ben Doktorumdan çatlaklar için bişi istemedim kendim sebamed fine&sensitive Losyon ve çörekotu-badem-kakao yağı karışımı kullanıyorum
Sebamed losyonu 20 Liraya almıştım diğer karışımlarıda 15 Tl ye aldım :6: 3. aydan beri haftada en az 3 kere kullanıyorum :6:

sünneti bende bi sorun olmazsa büyüüynce yaptıracam eşim düğün yapmam diyor zaten doğunca sünneet olursa ilerde hiç ikna edemem süğnnet olmuş çocuğa ne düğünü der,o yüzden düşünmüyorum

cnm sünnet düğünü derken 2 şeyi kapsıyı bi dediğin gibi yatak hazılranıp çocuğa kıyafetler giydirim vs vs...bide mevlüdü vardır ya hani.. kuran okutursun evinde işte hem bi erkek bebek için önemli bişeydir hemde iyidir... onun gibi..yoksa bende düğün bana çok lazım gelimyo ama bi duasını okuturum..

Ayyyy inanmıyorum! bir harika! internette görmüştüm resmini,kaça almış acaba biliyor musun canım?güle güle kullansın bebeişin,güzel güzel uyusun inşallah.

canım bilmiyorum biraz evvel aradım sormak için fiyatını ama duymadı işyerinde yoğun bugün sanırım işleri.. ama akşam öğrenir sölerim size olur mu... bimbo bebe diye bir magazadan almış bursada..

duasını okutmak başka ben çok heves ediyorum düğüne bana düğün yapmadın oğluma yapacaksın diyorum,biz bide aslen smasunluyuz sahile faytonla tur attırcam düğün yapacam davullu zurnalı diyorum çok hoşuma gidiyor

oooooo çok hızlısınız kızlar.ellot:sarıyer
cnm yok bu liste oluştu ama buluşma yapamadık bi türlü... Talep olursa neden buluşmayalım ki..bence yeterli samimiyeti ve muhappeti yakaladık die düşünüyorum

esracım görüşemiyoruz ne zamandır sitenin yeni hali insanı çileden çıkarıyor :22:
Benimde oğluşum olsaydı 40'ı çıkmadan sünnetini yaptıracaktık, hem bildiğim kadarıyla anestezi de gerekmiyor hatta yeditepe üniversitesi hastanesinde yaptıracaktım :9:

Canım bizim evlilik tarihimizde 24.08.08'di :69: Hamile olduğumu 18.08.10'da gece 03:40 'ta öğrendim :9::69:
Canım bende tuzla'da oturuyorum.. Evlenmeden önce avrupa yakasında oturuyodum beyoğlu şişli beşiktaş kadıköy civarlarında buluşmak mantıklı olabilir :13:

Ben doktorumdan çatlaklar için bişi istemedim kendim sebamed fine&sensitive losyon ve çörekotu-badem-kakao yağı karışımı kullanıyorum
sebamed losyonu 20 liraya almıştım diğer karışımlarıda 15 tl ye aldım :6: 3. Aydan beri haftada en az 3 kere kullanıyorum :6:

evet cnm görüşemiyoruz ya:50: Ay aramızda pek gün yokmuş... Bende 21.08 saat 8.35 te öğrendim..cumrtesiyle bindim arabaya nöbetçi eczane aradım o ayda hiç umudum yoktu çünkü garip gelecek ama eşimle 1 kere yakınlaştım :9: Oda tatildeydi... Kısmet olcak ya yarabbim... Yumurtaya can veren rabbim... Bizede bi civciv yolladı:69:

Katara_ang cnm bizim yazlıkta yani balıkesir_akçaydada faytona deveye bindirirler... Orda çok önem veriliyo bu tarz şeylere...isterim oğlumu gezsin eğlensiz vs ama eşimin ailesi bu konularda farklı düşüncelere sahip..haliyle sadeleştiriyoruz bizde bişeyleri...

bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot-----SARIYER
angel74---KÜÇÜKÇEKMECE
Bammbik----TUZLA
ASL17----BEYLİKDÜZÜ

ARZU EDERSENİZ ARA ARA BU MUHAPPET GEÇTİĞİNDE LİSTEYİ EKLERİM..YAKIN OLANLAR BULUŞSUN:21: NE GÜZEL..İNŞ KALABALIK Bİ BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRİRİZ BİZDE... :70: :49:

Back
X