- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.781
neden kimse bana yardim etmiyor
sarissacım ben sivaslıyım görevimiz için şimdi diyarbakırdayız yazın burası çok sıcak oluyo annemle sivasa gitmeyi düşünüyoruz haziran gibi ,,babası nasıl dayanıcak bilemiyorum ama:)) napalım minik kızımız da buranın sıcağına dayanamaz. biçok şeyi ordan almayı düşünüyorum dönüşte koca bi bavulla geliriz heralde:)Canım bu site Sivas'ta bir mağazanın sitesi. Ben Tokat'ta oturuyorum ve neredeyse her ay Sivas'a gidiyorum.
Ben de o siteden daha doğrusu mağazadan bu beşiği almayı düşünüyorum. Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
İsterseniz ben gidince bakayım, ürürnlerin nasıl olduğu hakkındda bilgi veririm.
Hatta özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa onlara da bakarım.
canım güzelmiş senin beşikte çok beğendim. bende diğer sitelere göre daha uygun olduğu için şu iki ürünü ordan almayı düşünüyorum.Bir bakıver zahmet olmazsaCanım bu site Sivas'ta bir mağazanın sitesi. Ben Tokat'ta oturuyorum ve neredeyse her ay Sivas'a gidiyorum.
Ben de o siteden daha doğrusu mağazadan bu beşiği almayı düşünüyorum. Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
İsterseniz ben gidince bakayım, ürürnlerin nasıl olduğu hakkındda bilgi veririm.
Hatta özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa onlara da bakarım.
konu neydi arkadaşım? önce onu yazsaydınneden kimse bana yardim etmiyor
iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???selam kızlar bugün bizim de randevumuz vardı , bir aydır görmüyodum özlemişim canım kızımı
herşey normalmiş çok şükür gayet sağlıklı dedi doktorumuz 477 kilo olmuş 26 cm
yan profilden poz verdi sanki bana benziyo burnu elmacık kemikleri falanbir ay sonra şeker yüklemesine gidicem
bir de elevit yeterli dedi tekrar yazmadı sadece kan ilacı verdi ve artık sırt üstü yatmak yookesracım senin kuzuna da maşallah
Ben de Sivaslıyımsarissacım ben sivaslıyım görevimiz için şimdi diyarbakırdayız yazın burası çok sıcak oluyo annemle sivasa gitmeyi düşünüyoruz haziran gibi ,,babası nasıl dayanıcak bilemiyorum ama:)) napalım minik kızımız da buranın sıcağına dayanamaz. biçok şeyi ordan almayı düşünüyorum dönüşte koca bi bavulla geliriz heralde:)
canım güzelmiş senin beşikte çok beğendim. bende diğer sitelere göre daha uygun olduğu için şu iki ürünü ordan almayı düşünüyorum.Bir bakıver zahmet olmazsa
Medela Mini Elektrikli ve Pilli St Pompas | | Bebefix.com
Sunny Baby SB-12 ASYAN | | Bebefix.com
konu neydi arkadaşım? önce onu yazsaydın
iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???
neden kimse bana yardim etmiyor
Ben de Sivaslıyım
Diyarbakır'ı bilmem ama Tokat'a göre Sivas çok çok ucuz.
Bu arada bebişine de maşallah...
aa ne güzel :) hemşerim
teşekkürler cnm
kızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz??
sağol cnm...bakmışımda anam bende almışım kilo ben büyümesem artıkselam kızlar nasılsınız?
Esracım maşallah mustafa yusufa iyi bakmış annesi
Ellot seninde gözün aydın canım maşallah bebişine
selam kızlar bugün bizim de randevumuz vardı , bir aydır görmüyodum özlemişim canım kızımı
herşey normalmiş çok şükür gayet sağlıklı dedi doktorumuz 477 kilo olmuş 26 cm
Yan profilden poz verdi sanki bana benziyo burnu elmacık kemikleri falanBir ay sonra şeker yüklemesine gidicem
bir de elevit yeterli dedi tekrar yazmadı sadece kan ilacı verdi ve artık sırt üstü yatmak yookesracım senin kuzuna da maşallah
cnm ben neden aldığımı biliyorum suçluyumesrayağmurcum bugun ikimizin doktoruda kilo artışımıza dikkatimizi çektiBeraber dikkat edelim yaa su kilo işine her ne kadar az yediğimi düşünsem de ben
ben sutu yagsız içiyrm da peynir çok tatsız gelmşti begenmedmZaten çok yemem ben peynir bol süt içerim ancak....demek meyveyi sade yemk kilo eldryr ha bende acknca sık meyve yerdim :26:
canım ben krem deil de kakao yağı ve susam yağını karştrdm bide bebe yağı var o kadar...bide gun içinde normal nemlendrici krem suruyrm. ama bazen de üşenyrm hiç sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?