- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.821
27 nisan muhtemel doğum sıpa yüzünden 13 nisana kadar geldi kızlar tabi hayırlısı..
yaaaa cd istemiştim bugün boş çıktı yaa kaydedememişler((
kızlarr merhaba,
biz de ayrıntılıdan geldik. daha önce yazmıştım 3 lü test yerine sadece kandaki afp me bakılmıştı ve biraz riskli bulmuştu doktor. Çok şükür gayet iyiymişiz. Herşey yolundaymış. Herhangi bir risk de yok. Bebişim 510 gram ve 25 cm diKendi doktorumun yönlendirdiği birine gittik ve kendi doktorum dediği gibi o da ne kadar hareketli, çok cilveli olacak ona göre isim bulun dedi. Halbuki biz Duru düşünüyorduk, doktor Duru olmaz bu kız acaip hareketli dedi Baya güldük. Maşallah kuzuma Çok mutlu oldum.
Bu arada iyi haberlerle dönen tüm arkadaşların sevincini paylaşıyorum. Henüz gitmeyen ama gün sayanların ise güzel haberlerini bekliyorum
canım bende senin haberini bekliyordum..bak cok iyiymiş bebiş510 gr olmus öle mi masallah yerim ya
teşekkür ederim canım özeldeki mesajını daha yeni gördüm. çok şükür bi rahat nefes aldım valla. sıpa 2 haftada 260 gram büyümüş, 2 ye katlamışbundan sonra daha da hızlanacakmış bakalım.
kızlarr merhaba,
biz de ayrıntılıdan geldik. daha önce yazmıştım 3 lü test yerine sadece kandaki afp me bakılmıştı ve biraz riskli bulmuştu doktor. Çok şükür gayet iyiymişiz. Herşey yolundaymış. Herhangi bir risk de yok. Bebişim 510 gram ve 25 cm diKendi doktorumun yönlendirdiği birine gittik ve kendi doktorum dediği gibi o da ne kadar hareketli, çok cilveli olacak ona göre isim bulun dedi. Halbuki biz Duru düşünüyorduk, doktor Duru olmaz bu kız acaip hareketli dedi Baya güldük. Maşallah kuzuma Çok mutlu oldum.
Bu arada iyi haberlerle dönen tüm arkadaşların sevincini paylaşıyorum. Henüz gitmeyen ama gün sayanların ise güzel haberlerini bekliyorum
bundan sonra cok büyüyorlar canımbu arada yine kıpır kıpırmıs bebiş masallah canım benim..duru ya eda ya da naz isminide ekleyin bence
oy maşallah yaruna kocaman olmuş yaw..kız dimi bide...maşallah tombiş olcak yavrun.. haftasına göre iyiymiş bizim sıpada 20 haftada 441 gr
ay eda koyarsan edalı işveli olur naz koyarsan nazlı olur bak ismin çok etkisi varnaz nerde görsem gerçekten nazlı idi
Canım merak ettim aramızda 1 gün var senle benim de 28 nisan ben 2 hafta geç oluyo diyo biliyorum sata göre nasıl daha erkene geliyo?
ayy canım benim teşekkür ederiz teyzesi. evet birazcık büyümüşüzsenin oğluşa da maşallah tatlım paşa gibi şimdiden Allah hepimizinkini sağlıkla kucağa almamızı nasip etsin
Tüh! ben kaçırdım komedi dükkanını.çocukların sınavı vardı seyredemedim.tekrarı yok mu acaba?#
# mug_mug
# eska
# esrayagmur+
# leegorkemm
# rana62
komedi dükkanını izledim. ayy gülmekten erken doğuracaktım resmen kasıklarım ağrıdı
esracım beklenen doğum tarihin 2 hafta önceye alınmış çok şaşırdım.sonradan bu tarihlerin değiştiğini bilmiodum açıkçası tecrübe oldu bana da.. hayırlısı olsun tatlım.. bakalım ne zaman gelcek tosun mustafacık
Tüh! ben kaçırdım komedi dükkanını.çocukların sınavı vardı seyredemedim.tekrarı yok mu acaba?
#
# mug_mug
# eska
# esrayagmur+
# leegorkemm
# rana62
komedi dükkanını izledim. ayy gülmekten erken doğuracaktım resmen kasıklarım ağrıdı
esracım beklenen doğum tarihin 2 hafta önceye alınmış çok şaşırdım.sonradan bu tarihlerin değiştiğini bilmiodum açıkçası tecrübe oldu bana da.. hayırlısı olsun tatlım.. bakalım ne zaman gelcek tosun mustafacık
varmış cnm eşim söyledi pazar günüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?