- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.841
Tüh! ben kaçırdım komedi dükkanını.çocukların sınavı vardı seyredemedim.tekrarı yok mu acaba?
selam kizlar.bende kac gundur bisi yazamiyodum foruma.grip ve oksuruk.surekli yattim.malim bakanda yok.insan ailesinin yoklugunu hissediyo boyle zamanlarda.sizzlerede bulastirmiyim diye hic yazmadim.simdi iyim biras ama oksuruk devam ediyo.pazartesi dr.a gittik.hersey normalmis bebiste iyimis.
kanki kociş geldi yemek yaptım okadar başka bişey istedi ismi bende saklısonrada markete gidicektik 12 ye kadar açık real meğer sayım varmış 10 kapatmışlar gitti başka yerden eksikleri aldı işte..şimdide flim izliyoz annem kocaş..ben ve yusuf
selam kizlar.bende kac gundur bisi yazamiyodum foruma.grip ve oksuruk.surekli yattim.malim bakanda yok.insan ailesinin yoklugunu hissediyo boyle zamanlarda.sizzlerede bulastirmiyim diye hic yazmadim.simdi iyim biras ama oksuruk devam ediyo.pazartesi dr.a gittik.hersey normalmis bebiste iyimis.
kızlar,emzirme yastığı kullanmış bir yakını olan var mı?rahat ve kullanışlı bişey mi acaba?eyer kullanışlıysa dikmek istiyorum,değilse boşuna uğraşmiim.
ohooo yerim ben sizin film keyfiniziteyzesi o film izleyen m.yusufu ham bapar çok ham bapar hemde :76:
selam kizlar bende geldim.isten ciktim dogru burdayim:))):92:
hadi kızlar herkese cici geceler ben yatıyorum.kendimi pek iyi hissetmiyorum en iyisi dinlenmek..oğlumda sardı bunalttı artık pilim bitti..çok öpüldünüz..skorpion hoşgeldin cnm ama bana güle güle :92:
bende eymeni ham yaparım bi bulsam canavarı...ay özledim görmeyeli ya uyudumu yumurcak
hoşgeldin dünüş..kıyamam sana ya..maşallah çalışıyosun böyle.. ne güzel..allah güç kuvvet versin size
kızlar annemin sürekli tembih ettiği..ve beni doğururken sorun yaşadığı konuyu sizinle paylaşmakyı bi borc bilirim
yattığınız zaman kendi etrafınızda dönmeyin.. yani sağa ordan sola direk dönüş yapmayın...mümkünse biraz doğrulun oturma pozisyonunda sonra sağdan sola yada tersi dönüş yapın...artık bebişlerin kordonu yerli seviyede..benim 2 defa kordon dolanmış boynuma.. öyle olunca doğum yapmaya çalışırken annem kordonda içerden çekiyomuş... şükür doğmuşum ama hafif moralmışım... bu konuda dikkatli olursak en azından daha iyi olur.
canim güzel bir bilgi vermissin.sagolasingercektende büyüklerin yasadiklarini dinlemekte fayda var.
canim ben 21.haftamdayim.bu dr.gorusmemizde usg ye girmedik.usg icin 27.sinde randevumuz var.o zaman yazarim gelismeleri.grip ve oksuruk icin ilac yazdi ama kullanmiyorum.bitki cayi felanda onerdi onlari kullaniyorum.ha canim bu arada dr.m catlak icin herhangi bisiy kullanma dedi.bende catlak yok simdilik amma kullanmami onermedi.hic bisiyin faydasi olmazmis.catlaklar genelde genetikmis.onlenmesi imkansizmis.bebisim gobek hizasindaymis.simdiye kadar yapilan tahlillerimin sonucu cikmis hepsi normalmis.ayrintili usg sonucumda normal cikmis.daha genis detaylarimi 27.sinde yazarim bebekle ilgili.boyunu kilosunu felan.maşallah cnm ama öyle kaçmak yok..kaçıncı haftadasın kaç gr boyu kaççelini emdimi tepik attımı detaya ingeçmiş olsun bu arada ben atlattım onları cnm..çok şükür önce öksürük olmuştu hafif sonra sümütlü olmuştum kırgınlık yoktu ama gözler falan gitmişti..geçer inş çabuk cnm...
canim ben 21.haftamdayim.bu dr.gorusmemizde usg ye girmedik.usg icin 27.sinde randevumuz var.o zaman yazarim gelismeleri.grip ve oksuruk icin ilac yazdi ama kullanmiyorum.bitki cayi felanda onerdi onlari kullaniyorum.ha canim bu arada dr.m catlak icin herhangi bisiy kullanma dedi.bende catlak yok simdilik amma kullanmami onermedi.hic bisiyin faydasi olmazmis.catlaklar genelde genetikmis.onlenmesi imkansizmis.bebisim gobek hizasindaymis.simdiye kadar yapilan tahlillerimin sonucu cikmis hepsi normalmis.ayrintili usg sonucumda normal cikmis.daha genis detaylarimi 27.sinde yazarim bebekle ilgili.boyunu kilosunu felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?