- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.881
Hoşbulduk kızlar...Bende dalmışım bugün kızlar civil bebe diye bir site anlatıyorlardı girdim çok uygun bebek kıyafetleri var işaretledim bende sipariş verecem kısmetse...
canim zaten bu testlerin icinde en guvenilir en hassas olani dogruluk orani en yuksek olan ikili test.bebek 11-14.haftada iken yani kucuk old.yapilan en dogru sonucu vernmis.obur testler o kadarda onemli deilmis.kafamizi takavcak bisiy yok yani.ben takmiyorum artik.olacak varsa onune gecilmez.hersey allahtan.yer gok dua ile.umarim hepimiz saglikli bebeisler dogururuz.canim burda oglumda 2 li test bile yapilmadi benim.ense kalinligi normal ölcülerdeyse doktor gerek görmüyo 2 liye. 3lü ve 4 lu zaten hic yok.her kontrolümde usg ile bakiyo.herseyine bebege, suyuna,bebegin esine.her gittigimde dedigin gibi idrara testi ve kan testinide yapiyo.benimki hep iyi cikiyo simdilik.ama ayrintiliyda doktor kendi yapiyo iste dedigim gibi siyah beyazla.bu seferkinde 2 liyi kendi istegimle yaptirttim.oglumda cahildim.2 lide iyi cikinca burdakilere göre sorun yok.bu haftaki kontrolde kap atislarinida bize dinletti 150 atiyomushersey cok iyi dedi.bu kadar geriside Allaha kalmis artik.bu sadece bana degil burdaki herkese böyle yapiliyo..
canim zaten bu testlerin icinde en guvenilir en hassas olani dogruluk orani en yuksek olan ikili test.bebek 11-14.haftada iken yani kucuk old.yapilan en dogru sonucu vernmis.obur testler o kadarda onemli deilmis.kafamizi takavcak bisiy yok yani.ben takmiyorum artik.olacak varsa onune gecilmez.hersey allahtan.yer gok dua ile.umarim hepimiz saglikli bebeisler dogururuz.
gugu kızlar napıyosunz...diğer topiklerin cicilerine bakıyorum arada...beğendiklerimdede soruyorum ama şuana kadar ist denk getiremedim
dünü$ ben nette yaprak dökümünü izliyorum aradada buraya bakiyorum:)) sendede ne $ans istanbul denk gelmemis
cnm biz kaçar malum saat 3 e geliyo...çok öptük..sana iyi izlemeler bebişinle..
#
# mug_mug
# eska
# esrayagmur+
# leegorkemm
# rana62
komedi dükkanını izledim. ayy gülmekten erken doğuracaktım resmen kasıklarım ağrıdı
esracım beklenen doğum tarihin 2 hafta önceye alınmış çok şaşırdım.sonradan bu tarihlerin değiştiğini bilmiodum açıkçası tecrübe oldu bana da.. hayırlısı olsun tatlım.. bakalım ne zaman gelcek tosun mustafacık
kızlar,emzirme yastığı kullanmış bir yakını olan var mı?rahat ve kullanışlı bişey mi acaba?eyer kullanışlıysa dikmek istiyorum,değilse boşuna uğraşmiim.
selam kizlar.bende kac gundur bisi yazamiyodum foruma.grip ve oksuruk.surekli yattim.malim bakanda yok.insan ailesinin yoklugunu hissediyo boyle zamanlarda.sizzlerede bulastirmiyim diye hic yazmadim.simdi iyim biras ama oksuruk devam ediyo.pazartesi dr.a gittik.hersey normalmis bebiste iyimis.
canim burda oglumda 2 li test bile yapilmadi benim.ense kalinligi normal ölcülerdeyse doktor gerek görmüyo 2 liye. 3lü ve 4 lu zaten hic yok.her kontrolümde usg ile bakiyo.herseyine bebege, suyuna,bebegin esine.her gittigimde dedigin gibi idrara testi ve kan testinide yapiyo.benimki hep iyi cikiyo simdilik.ama ayrintiliyda doktor kendi yapiyo iste dedigim gibi siyah beyazla.bu seferkinde 2 liyi kendi istegimle yaptirttim.oglumda cahildim.2 lide iyi cikinca burdakilere göre sorun yok.bu haftaki kontrolde kap atislarinida bize dinletti 150 atiyomushersey cok iyi dedi.bu kadar geriside Allaha kalmis artik.bu sadece bana degil burdaki herkese böyle yapiliyo..
Sana da günaydın canım.Kimsecikler yok, herkes mışıl mışıl uyuyor.
günaydın kızlar nasılsınız bugun bız ıyıyı zcok sukurkı.
günaydınnnnn güzel anne adayları,nasılsınız,benim iki gündür karnım acayip büyüdü,iyice kendimi paytak yürüyen anneler gibi görmeye başladım,önden kocaman göbüşüm gidiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?