• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

güle güle kullanın.bende kıayfaetlerıne takmış durumdayım hergun hurcunu açıp kapıyorum:9: eşim dıyor bı dogursaydın:9:

:) al bendende o kadar.. ben alt kata bile tasımadım eşyaları yukarıda duruyor. çıkartıp çıkartıp bakıyorum. çam ağacı suslemiştik altına sakladımm görmesin diye:)))) ayy ama küçücük çok şeker. bu arada senin bir elbise var ona bayıldım ben ciciler arasında maaşşallah cok tatlı:)))

:) al bendende o kadar.. ben alt kata bile tasımadım eşyaları yukarıda duruyor. çıkartıp çıkartıp bakıyorum. çam ağacı suslemiştik altına sakladımm görmesin diye:)))) ayy ama küçücük çok şeker. bu arada senin bir elbise var ona bayıldım ben ciciler arasında maaşşallah cok tatlı:)))

:9: bende kızıma yılbaşı hedıyesı alcam
o elbıseyı ben gecen sene bı arkadaşımın kızına almıştım sonra kupe aldım kupe alınca elbıseyı vermıyım dedım dolapta oyle asılı duruyordu hep merak edıyordum kıme vercem dıye kızıma kısmet oldu:9:

:9: bende kızıma yılbaşı hedıyesı alcam
o elbıseyı ben gecen sene bı arkadaşımın kızına almıştım sonra kupe aldım kupe alınca elbıseyı vermıyım dedım dolapta oyle asılı duruyordu hep merak edıyordum kıme vercem dıye kızıma kısmet oldu:9:

kızlar ben çıkıyorum gelınce yazarım :16:

güle güle giysin baakalım güzel kız.. tamam canım haberlerini bekliyorum inşallah önemli bişey yoktur gelince haber ver mutlaka merak ederim. öptüm canım çok görüürüs..

günaydın kızlarrr:)

bizimki sabah uyandığımda 7 30da coktan kalkmış oynasıp duruyordu babasını gecirdikten sonra yattık uyumusum snra 10 da ben uyandım bunda tık yoktu ama uyuyomus herlde son yarım saattir basladı yine balık gibi dönmeye karnımda:))) bugün yine karın ve kasık agrım cok sanırım kızlar havalar soğuyunca üşütmemle alakalı bu durum öyle geldi bana

ayy maşalllah cnm :nazar:
bende sabah öyle uyanmak istiyorum ama benim oğlumda benle uyuyor ama benden sonra uyanıyor..
bu haftanın başından beri çok hareketli zaten,hatta uzandığımda kıyafetimden bile belli oluyor artık
tekmeleri inanılmaz bir duygu yaa :69: eşimde yakaladı bir kaç defa ağzı açık kaldı garibimin :69:
sürekli nasıl bir his diye soruyor bana zaten :1:

günaydın hatunlar...Burası güneşli ama buuuzzzz...
Dün gece bende Kasım annelerinin doğum hikayelerinden okumuştu bir iki tane bütün gece kabuslar gördüm doğum yaptım falan.ay bir daha okumayacağım :50:
sabah erkenden uyandım azcık atıştırdım sonra geri uyuduk saat 11 olmuş eşimin telefonu ile uyandım.kendisi görevde...
kahvaltımı yapıp biraz temizlik sonrada gözüm keserse yürüyüş yapmak istiyorum azcık.görüşürüz iyi bakın kendinize:24:

ayy aynen vallaa,buz kesiyor burası da canım..İzmire kar yağıyor buraya da soğuğu vuruyor işte...
canım etkileniyorsan okuma tabi öyle şeyleri,biz birde her kötü şeyi kendimize biçiyoruz ya..
gerek yok zamanı gelince yaşayıp göreceğiz nasılsa..merak iştee :52:

iyi günler annecikler:71: dışarda kar varmış benim haberim yok :27: bi pencereyi açıp bakma gibi bi huyum olmadığı için... çok fenayım bu konuda evcilim o yüzden inş bebişten sonra hamilelik psikolojim değişmemişti doğuman sonrada değişmez inş...bizim bi arkadaş inanılmaz yoğun biriydi yapmadığı iş yoktu gezmediği zaman.. çocuk oldu kızın psikolojisi değişti öyle ki 2. cocuğu düşünmüyorum dio... beni arıyo deli gibi gez dio 4 ayını değerlendir..git bankta otur dio boş boş öyle deyince dedim heeee:9: gerçekten az bozulmuş psikolojisi:9: aynı grup arkadaşımızda bebişi 18 aylık oldu maşalah büyütmüş güzelce 2. bebişi düşünüyolarmış.. o çok hoşuma gitti...RABBİM İNŞ O GÜNLERİ BİZEDE GÖSTERİR... BU ARADA arkadaşın kızı var koy koltuğa 2 saat otururu oynar bi anne demez bazar bize güler öyle akıllı bi kız ama işte annedede iş bitiyo...AKILNA GELDİ YAZİM DEDİM:51:

ayy maşalllah cnm :nazar:
bende sabah öyle uyanmak istiyorum ama benim oğlumda benle uyuyor ama benden sonra uyanıyor..
bu haftanın başından beri çok hareketli zaten,hatta uzandığımda kıyafetimden bile belli oluyor artık
tekmeleri inanılmaz bir duygu yaa :69: eşimde yakaladı bir kaç defa ağzı açık kaldı garibimin :69:
sürekli nasıl bir his diye soruyor bana zaten :1:

benimkisi belli olmuyor bazen önce uyanıyor bazen sonra gecenlerde öğlen 1 e kdr tık cıkarmadı ödüm patladı:))

maaşallah senin oğlunada rtık baya baya hareketlenecekler demekki bu arada uykusuda düzenli sanırım annesi maasallah ne guzel inşallah doğuncada öyle olur. bzmki bu gidişle düzensiz olacak gibi gecen gece 4te tuvalet için uyandım dönüp duryrdu:)

iyi günler annecikler:71: dışarda kar varmış benim haberim yok :27: bi pencereyi açıp bakma gibi bi huyum olmadığı için... çok fenayım bu konuda evcilim o yüzden inş bebişten sonra hamilelik psikolojim değişmemişti doğuman sonrada değişmez inş...bizim bi arkadaş inanılmaz yoğun biriydi yapmadığı iş yoktu gezmediği zaman.. çocuk oldu kızın psikolojisi değişti öyle ki 2. cocuğu düşünmüyorum dio... beni arıyo deli gibi gez dio 4 ayını değerlendir..git bankta otur dio boş boş öyle deyince dedim heeee:9: gerçekten az bozulmuş psikolojisi:9: aynı grup arkadaşımızda bebişi 18 aylık oldu maşalah büyütmüş güzelce 2. bebişi düşünüyolarmış.. o çok hoşuma gitti...RABBİM İNŞ O GÜNLERİ BİZEDE GÖSTERİR... BU ARADA arkadaşın kızı var koy koltuğa 2 saat otururu oynar bi anne demez bazar bize güler öyle akıllı bi kız ama işte annedede iş bitiyo...AKILNA GELDİ YAZİM DEDİM:51:

iyi günler canım.. evet benim teras kar doldu çok güzelll:)) wallahi ben gecen subata kadar çalışırken sabah 8 30 da evden cıkıp gece 11 de gireiliyordum pazrtesi cumartesi o yüzden evde su an cok mutluyum ama ne zamana kadar dayanacam onu zaman gösterecekk:))sonrada böle ider değişmez psikolojim..

size de iyi günler cnmm. ay maşallah o bebişe walla.ben de öyle uslu bi çocuk bebek istiyorum o yüzden kucağa fln alıştırmamaya çalışcam. tabii nasıl engel olcam millet kucaktan kucağa gezdirirken onu bilemiyorum.bi de ilk torun olcak bizimkisi artık kucaktan inmez.

size de iyi günler cnmm. Ay maşallah o bebişe walla.ben de öyle uslu bi çocuk bebek istiyorum o yüzden kucağa fln alıştırmamaya çalışcam. Tabii nasıl engel olcam millet kucaktan kucağa gezdirirken onu bilemiyorum.bi de ilk torun olcak bizimkisi artık kucaktan inmez.

ama görsen cnm şok olursun yanımada oturttu..bi cimcime maşallah... Inş cnm öyle bi beiş olsun isterim tek sıkıtısı az yiyen bi çocuk o yüzden minyon işte..

Son düzenleme:
size de iyi günler cnmm. ay maşallah o bebişe walla.ben de öyle uslu bi çocuk bebek istiyorum o yüzden kucağa fln alıştırmamaya çalışcam. tabii nasıl engel olcam millet kucaktan kucağa gezdirirken onu bilemiyorum.bi de ilk torun olcak bizimkisi artık kucaktan inmez.

inşallah benim kızım da uslu bir çocuk olur hep dua ediyorum anneleri fazla üzmez ve yormaz inşallah

KIZLAR YARDIM İSTİYORUM...ANA KUCAĞININ ÖNEMLİ Bİ UNSUR OLDUĞUNU BİLİYORUM... BEBEK ARABASIYLA TAKIM SATILANIMI ALSAM.... NEZAMANA KADAR KULLANIR VE BU BİRAZ AĞIR TAŞIRKEN SIKINTI ÇEKERMİYİM...YOKSA EV TİPİ ANA KUCAĞIMI..BEĞENDİKLERİMİ SİSİNLE PAYLAŞIYORUM YORUMLARINI BEKLİYORUM LÜTFEN

Ev Tipi Ana Kucağı - Hauck - Disney Bungee Ana Kucağı - Bebekler ve Anneler için herşey.. Onlarca Marka Binlerce Ürün..

Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri

evt cnm yaa onu geçen bende düşündüm.mağazada koluma taktım bi ve bana baya bi ağır geldi.yani uzun süre öyle taşıyamam bi de içinde 4-5 kilo da bebek olsa tmm artık. ev tipi ana kucaklarından da çok içime sinen olmamıştı. ama senin bu bulduğun disneyli olana tek kelimeyle BA- YIL-DIMmmm akşam eşime de gösteriyim hatta alabilirzde :52:

evt cnm yaa onu geçen bende düşündüm.mağazada koluma taktım bi ve bana baya bi ağır geldi.yani uzun süre öyle taşıyamam bi de içinde 4-5 kilo da bebek olsa tmm artık. Ev tipi ana kucaklarından da çok içime sinen olmamıştı. Ama senin bu bulduğun disneyli olana tek kelimeyle ba- yıl-dımmmm akşam eşime de gösteriyim hatta alabilirzde :52:

:60::62: Bağımlılık yaptı dimi cnm bakıp bakıp duruyorum... :52:

Back
X