- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.701
fikrimi sorarsan, müzikli salıncak uzun süre kullanılacak birşey değil.park yatağı uzun süre kullanırsın.zaten sepeti de var,onuda ytak odana koyarsın .çok teşekkürler canım..
saol canım cok teşekküür ederim..
ewet canım aynı üstelik fiyatıda daha makul uygun ben bunu alacaktım aslında ama annem otekisinide önceden begenmiştim diye süpriz yapmış bana. ya şimdi annnem tutturdu bebek odasını kız tarafı alır diye ama bizde eşimle ilk heves begendik bitane. babamında mobilyacı tanıdıkları war oradan bakarız diyordu biz zewkimize göre alabilmek için yokk biz vrdik sipariş dedik halbuki yok öle bişi ama napalım masum yalanlar bizimkiler:) annemde öle olunca bebek odası takımı yerine bunu aldı. birde işte üst kat için bişe alacak ama işte park yatak mı yoksa müzikli salıncakmı daha rahat olur karar weremedim
kemaycım ayrıntılının harika geçeceğine eminim.Doktorumuz uzun uzun ayrıntılı bir şekilde öyle güzel anlatıyor ki,insan hiç kalkmak istemiyor.
ayy iyice sabırsızlandım.inşallah herşey yolunda gider.sen bugün mü gittin?
fikrimi sorarsan, müzikli salıncak uzun süre kullanılacak birşey değil.park yatağı uzun süre kullanırsın.zaten sepeti de var,onuda ytak odana koyarsın .
Evet bugün gittim.Gerçi sen hep muayenehanesine gidiyorsun, ben ilk kez 3 boyutluya girdiğim için bana çok heyecan verici geldi.Uzun uzun böyle gördüm ya, mest oldum.Az kalmış senin de merak etme
canım CD verdi mi?Mutlaka renkli fotoğraflarını vermiştir .180 lira mı verdiniz.ayyy sorcak bisürü şey var.
Evet canım cd aldık, fotograflarını da.Ama 250 tl verdik.Bizden önce çıkanlar 180 tl verdi.Biz neden öyle verdik bilmiyorum,belki ayrıntılı olduğu ve uzun kaldığımız içindir.Rutin kontroller sanırım 180 tl.
canım peki sana demir ilacı başladımı ,şeker yüklemesi ,tetenoz aşısı için bişey söyledimi bana tetenoz aşısı olmayacvaksın dedi ama sağlık ocağıda aşı için çağırdı bilmedim ne yapacağımı
Evet canım ben demir ve kalsiyum ilacını 1 aydır kullanıyorum.İlaçlarım bitmişti,bugün tekrar yazdı.Şeker yüklemesi için 1 ay sonra gidicem hastaneye.Tetanoz aşısını tekrar sordum,yine gerek görmediğini,boş yere ağrı ve ateş çekmemi istemediğini söyledi.Ama zorlamıyor tabi,istersen yaptırabilirsin ama benim de kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum.
ben elevit, mağnezyum marinkap ve kalsyum kullanıyorum demire daha başlamadık.çok fazla ilaç kullanıyorum. ( bilmiyorum var mı aranızda benim kadar ilaç kullanan)son bir şey daha sorayım sana
benden sadece bikere kan ve idrar tahlili istedi senden istedimi
Ben magnezyum kullanmıyorum.Marinkap ne oluyo ki?? Elevite de devam ediyorum. Ben de 2 kez verdim yanlış hatırlamıyorsam 2 li ve 3 lü testlerde verdiğim kanların haricinde.Ama bende idrar yolu enfeksiyonu olduğu için sürekli takipte tutulması gerektiği için de fazladan vermiş olabilirim canım.
Kızlar merak etmiştir belki bu arada.Bizim kemayla doktorumuz aynı olduğu için böyle birebir sohbete daldık kusura bakmayın
neyse teşekkür ederim canım, kızlar hakkatten kusura bakmayın hepinizden özür
bizimki hazır mete olcak hayırlısyla
kızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?