- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.961
mrb bız geldıkkkkızıma havlu çıtçıtlı badı alt ust zıbın 2 çorap aldım bugun teyzeleri.
bızde kan uyuşmalıgı var jojop
Acemi öğretmeinin ilk gunu
kızlaar yeni geldim galba ayaklarmı hissetmyrm
hamlelkte evde olmaya o kadr çok alşmışım ki
zor geldi bu ilk gun...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere
anladım canı kolay gelsin bizde bu hafta en gec önümüzdeki hafta siparişleri vericez. sonra yapıcaz bakalım yavas yavas.. ayy cok heyecanlı:))
anladım cnm allah kolaylık versin:)
merhaba cnım.. ben bir tane almak istiyorum cünkü çok begeniyorum ama benim 8 nisan doğum birazda erken olsa giydirebilirim azda olsa diye düşündüm..
zor geldi bu ilk gun...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere
cnm ilk bebeğin mi.iğne oldun mu??benim bi düşük olmuştu.sonrasında iğne oldum.şimdi iğne gene mi 28.hafta da olcak merak ettim.bu arada bebişinin cicişleri hayırlı olsun güle oynaya giysin cnm
ılk bbegım 3 aylık karnımda öldü kurtaj oldum ıgne vuruldum ozaman.benım bıldıgım dogumlardan duşuklerden sonar 48 saat ıçınde vurulması gerekıyor.hamılelıkte vuruldugunu bılmıyordum:26:
tşk ederız teyzesı
benim de ilki 7 haftalık karnımda öldü.kürtajdan sonra vuruldum.bunda da 9.hafta da çok kanamam oldu.kanamadan sonrada vuruldum.kanamada vuruluyo onu biliyorum da.bi de internette hamilelikte 28.hafta da herhangi bi iç kanama olması ihtimaline karşı vurulur diyo.her ay indirekt coombs diye test yapılır diyo.bana bişey demedi doktor.sen de olmadın yani daha.durumumuz da aynı.ikinci gebelik.doktora sordum 17 haftalık gibi.daha zamanı var dedi.bidaha sorayım en iyisi ben:44:
kızlaar bugün site felaketti yine,yazamadım giremedim
burda da hava çok yağışlı ve rüzgarlı erken çıkıyorum bugün..hava çok soğuk
cimcimecim,ilk gününü atlatmışsın hadi gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun inş.
evde olmaya alışınca zor olur tabi bütün gün orda burda ayakta..
bu haftadan sonra alışırsın merak etme,zaten ne kaldı şurda tatile,biraz sıkcan dişini cnm..
esracım,oğluşun fotosu hayırlı olsun,profil vermemiş ama anneye sıkıca sarılmış sıpaa..
ne güzel çıkmış ama eklemleri parmakları,maşallaah
aslında kadıfe çokta sıcak tutmuyor.baktım bugun alıcam
kızlaar bugün site felaketti yine,yazamadım giremedim
burda da hava çok yağışlı ve rüzgarlı erken çıkıyorum bugün..hava çok soğuk
cimcimecim,ilk gününü atlatmışsın hadi gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun inş.
evde olmaya alışınca zor olur tabi bütün gün orda burda ayakta..
bu haftadan sonra alışırsın merak etme,zaten ne kaldı şurda tatile,biraz sıkcan dişini cnm..
esracım,oğluşun fotosu hayırlı olsun,profil vermemiş ama anneye sıkıca sarılmış sıpaa..
ne güzel çıkmış ama eklemleri parmakları,maşallaah
al canım al bende alıcam çok şeker oluyorlar cidden:)
bizimde bebek arabamız ve araba koltuğumuz geldi bugün. ama çok karışıktı o yüzden kurmak için eşimi bekliyim dedim. dört gözle gelmesini bekliyorum. ayy evlendiğimden beri ilk kez bu kadar heyecanla eşimin gelmesini bekliyorum duymasın vallahi:)))
kızlar benim anket konum taşınmış. Oy vermeyenlerden rica etsem prensesim için ankete katılırlar mı??Yeni linkimiz aşağıda teyzeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zima-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz.html
ıyı o dertten kurtuldunuz barı bende araştıryorum hafıf ve rahat surulen bışey ıstıyorum.gule gule kullanın
kızlar benim anket konum taşınmış. Oy vermeyenlerden rica etsem prensesim için ankete katılırlar mı??Yeni linkimiz aşağıda teyzeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zima-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz.html
beril ismı onde gıdıyor drumda bana beril olsun dedı anlamıda çok gzl hem beril in bızde degıştırebılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?