2011 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun canım.Neyse rapor almışsın,dinlenirsin bundan sonra.Dün hiç giremedim foruma.Nasıl geçti ilk günün?

ya ilk gunum ii gecmşti yne bulantlarm olmştu ama istfra etmemştm göreve başlama kagdmı doldrmaya gttgmde de istifra etmiştim...ama gecer diye düşündm bugunku çok kotydu e hiç de halm kalmaynca vermde alamyr insan...teşekkr ederm hepnze kızlar evet dnlenmek ii gelecek

Merhaba Arkadaşlar,

21 haftalık hamileyim,haftasonu karın bölgemde böbreklerime vuran ağrı şikayetiyle hastaneye gittim . Ben idrar yolları iltihabıdır diye düşündüm fakat sağ böbrekte biraz büyüme olduğu belirtildi
Tedavi verildi birde bol su içmem gerektiğini söylediler, normalde çok su tüketen birisiyim.
Ağrım halen devam ediyor, netten baktığımda bir çok hamile bayanda bu tarz sıkıntıların olduğunu gördüm hatta bazıları bebeğin kafasını böbreğe dayadığı için ağrı olduğunu belirtmiş , bızım ultrasonda da bebişimin başı sağ taraftaydı.

Aranızda bu tarz sıkıntı yaşayan oldumu ? Paylaşayım istedim.

Sağlıklı, sıhhatli hamişliklerimiz olsun :79:

kızlar bi sorum var,
haftasonu havuzlu han'a gidip oğlumun tüm alışverişini (malları hoşuma giderse) bitirmeyi ve saraçhaneden de bebek arabası olayını halletmeyi istiyorum.
saraçhaneden araba alan varsa biliodur, garanti veriolarmı:44:
baya bi indirim yapıolarmış nakit alımda, acaba bi arzası varmıdır diye düşünüorm??

maaşalh şansına canım demek hamlelğin artk belli olur bayagı bna otbste bile yer vermyrlar yaw

çokçok geçmiş olsun...

Selam kızlar.
Bugün ne çok konuşmuşsunuz, okuyamadım geçmişi.
hoşgeldınızz

gecmış olsun canım dıkkat et kendıne
hoşgeldın bebışının ayrıcalıgı

gecmış olsun canım benımde karnımda agrı olsu bı sure hatta gecelerı uyuyamdım.drumu aradım gttım rahım agzı kalınlıgına baktı sorun yok dedı.ben de ıdrar yollarımdan supelendım ve tahlıl yaptrıp gttım sorun yoktu onda sadece az su ı.çtıgım ortaya çıktı.karın agrısı sebebım rahım genışlemesı,bırde sut ıçmemem calsıyummagnezyum hapımı gunde 2 ye çıkardı,bırde gaz var dedı

bende mart gıbı havuzlu hana gtmeyı duşunuyorum.ben gttım gecen yol bı arkadşım ıçın çok çeşıt var saraçhanede evt ındırım yapıyorlar.ben bı yer buldum dun ınternetten ımalat yerıymış galıba saraçhanede de magazası varmış bu yerın netten de satışları var cmt gıtmeyı duşunuyoruz

merhaba, Teşekkürler iyi dileklerin için bana da magnezyum başladılar inşallah fayda eder rahatlarım yoksa böyle işim zor

maaşalh şansına canım demek hamlelğin artk belli olur bayagı bna otbste bile yer vermyrlar yaw

oluyor canım oluyor top gibi sivri bir göbegim var ve kocamann cok komik:))) kalcalarım bacaklarım aynı ama karnım öne doğru aldı basını gidiyor cok komikk.. bnm moralim bozuluyor ama eşim yok yok kilo almaın cok seker diye teselli ediyor aklınca saolsun:) birde ben cok minyonum boyum 1.52 direk ben burdayım diyr o yüzden sıpa)))

hoşbulduk canım... evet yaa onun sayesinde cok rahattım bugun:)))

canım cok geçmiş olsun...demek uzun yol yaramıyor sana..
neyseki raporunu almışsın,dikkat et kendine yorma...peki niye tehlikeli demiş dr.onu anlamadım

Herkese merhaba

Bugun canım cok sıkıldı okulda. öğretmen arkadaşlar hamileliğin kaçıncı haftasında nöbetten muaf olacagız ve bunu hangi yazıda kanıtlayabiliriz. M.yardımcım 28 hafta dio ben 24 biliyorum. bi de doktordan rapor getir dedi bana. buldugum yönetmelikte doğuma 3 ay kala ve dogumdan 1 yıl sonra yazıyo. ona göre hamilelik 40 haftadan 3 ay kala 4x3= 12 ve 40-12=28 olarak hesaplanıyomuş. agladım sınırden çok canım sıkkın (

Ben 24 diye biliyorum.
Doktordan zaten rapor alman gerekiyor.
Ben de ocak başında muaf olurum diye sabırsızlıkla bekliyorum.
Müdür yardımcısının her ayın 4 hafta olmadığında haberi yok galiba.
29-30-31. günleri ne yapıyor acaba

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım...Dr. rapor vermeside çok iyi olmuş...Bol bol dinlen bebişinle...

Ohhh ne güzel canım yaaa...Zaten sadece butür olaylarda sadece belediye arabalarında yer vermiyorlar öncelik göstermiyorlar daha çok eziyorlar insanı...

Canım bende hep idrar yollarınla uğraşıyorum...Enson gittiğimde kan işediğimi ve kum döktüğümü söyledi dr. ama devlet hastanesine gittiğim için ultrasonda sadece bebeğin durumuna baktılar...Birkaçgün sonra araştırma hastanesine gittik ordada ayrıntılı usg bakıldı bebeğime ama böbreklerime bakmadı...Sorunumu anlatınca 15 gün sonra gel hem senin böbreklerine hem bebeğe bakarız hemde idrar tahlili ile kültürü yaptırırız dedi...İnşallah bakalım sorun çıkmaz...

Geçmiş olsun canım...Dr. rapor vermeside çok iyi olmuş...Bol bol dinlen bebişinle...

evet canım aynen öyle.. insanlar bir tuhaf zaten.. aslında nterde beklerkende insanların yer vermemesi yüzünden şanslıydım ben:) çok kalabalıktı sistem mi ne kilitlenmiş satışlarda diye adamlar koltuklara oturmuslar dolmustu heryer. ama sonra müdür falandı heralde adam galiba son imzaları atan adam işte dediki hanımefedi ayakta beklemeyin buyrun odama dedi cay ikram etti bide sıra numaram gelince evrakları verdi kadına hazırlanınca getirdiler imzaladım:)) bu arada ama ilk gittigimde yer vermeyen erkeklere söylendi insan yer verir birde hepsi erkek diye:))..

canm senn su anda muaf olman gerekiyor diye blyrm bnde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…