2011 Nisan Anneleri

kızlar meraba herkese keyifler nasıl??
ben de bişey sormak istiyorummm:44:doktor randevum haftaya normalde.1 ay dolunca gel demişti.ben daha detaylıya girmedim.haftaya da 24 haftam doluyo.doktorumu aradım sordum.geç değil mi detaylı için diye.değil değil dedi.ama internette 19-23 hafta arası diyo.fikri olan var mı???

kızlarr size bişi sorcam ya
benim montlarım olmuyo ve hamile montuda bulamadım diğer montlarında önü kapanmıyo zaten.
siz napıyosunuz kızlarr yaa?
artık havalar çok soğudu önüm açık gezemiyorum.

benim doktora baksan 22.haftaya kadar diyor bilmiyomki bende yarın gitcem

canm benmki şimdlk kapanyr ama sıkılyrm içinde...bende düşünyrm bulndgm yer kuuck hamile kabanı bende göremedim ustmze belki şal falan takablrz bilemyrm ki hiç :26:

cnm bende 24. haftaya kadar çekildiğini biliyorum.
üstelik benim çektirdiğim yerde en az 1 hafta sonrasına randevu veriyolardı çok yoğundular.
ama doktorun olur dediyse oluyodur sanırım.

ben de sadece üst düğmeleri kapatıyorum cnm.karnım açık kalıyo.en azından ciğerlerimi üşütmeyim diye.biraz ilerleyince de panço almayı düşünüyorum ama bakalım

kimi de 20 25 arası dyr dr lar ortak bişey demyr galiba :26: ne zamn dedyse o zamn gt bnce canm

ben de aynı sorundan muzdaribim. hafta sonu manto aradım bulamadım. omuzları olsa altı olmuyor altı olsa omuzları olmuyor. aslnda bir manto modeli var onu bulabilseydim hani göğüse kadar dar ordan sonra bol. robadan diyorlar. ama bulamadım. bir aralar çok modaydı ama yok şimdi. göbeğimi şimdilik şalla kapatıyorum

panço almayı düşünüyorum ben ama şöylle kalın bişeyler bulabilirsem.hamile dünyalarında onlardan gördüm.normal mağazalarda da var.ama bu havalarda da baya kalın olması lazım

bende her haftasonu bakıyorum
o modeli biliyorum bende ondann arıyorum ama bulamıyorum malesef.

panço almayı düşünüyorum ben ama şöylle kalın bişeyler bulabilirsem.hamile dünyalarında onlardan gördüm.normal mağazalarda da var.ama bu havalarda da baya kalın olması lazım

pançolara baktım bende ama çok inceler şal gibiler.
ebru hamilenin sitesinde gördüm ama kalınmıdır acaba bakmak lazım.
fiyatlarda pahalı ama.

pançolara baktım bende ama çok inceler şal gibiler.
ebru hamilenin sitesinde gördüm ama kalınmıdır acaba bakmak lazım.
fiyatlarda pahalı ama.

ben de marks spencer da falan gördüm ama inceydi fiyatı çok değildi aslında.daha bakarım kalın bulurum diye düşündüm.şimdilik önü açık şalla falan idere edicem.zaten raporluyum evdeyim şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…