- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.221
evet canım aynen öyle.. insanlar bir tuhaf zaten.. aslında nterde beklerkende insanların yer vermemesi yüzünden şanslıydım ben:) çok kalabalıktı sistem mi ne kilitlenmiş satışlarda diye adamlar koltuklara oturmuslar dolmustu heryer. ama sonra müdür falandı heralde adam galiba son imzaları atan adam işte dediki hanımefedi ayakta beklemeyin buyrun odama dedi cay ikram etti bide sıra numaram gelince evrakları verdi kadına hazırlanınca getirdiler imzaladım:)) bu arada ama ilk gittigimde yer vermeyen erkeklere söylendi insan yer verir birde hepsi erkek diye:))..
Herkese merhaba
Bugun canım cok sıkıldı okulda. öğretmen arkadaşlar hamileliğin kaçıncı haftasında nöbetten muaf olacagız ve bunu hangi yazıda kanıtlayabiliriz. M.yardımcım 28 hafta dio ben 24 biliyorum. bi de doktordan rapor getir dedi bana. buldugum yönetmelikte doğuma 3 ay kala ve dogumdan 1 yıl sonra yazıyo. ona göre hamilelik 40 haftadan 3 ay kala 4x3= 12 ve 40-12=28 olarak hesaplanıyomuş. agladım sınırden çok canım sıkkın(
24.hafta canım 6.aydan sonra nöbet tutulmuyor ben verdim ve bugün tutmadım nöbetimidoktora gidip durumunu anlatırsan o sana bir rapor hazırlıyor zaten,sende sağlık kurulunda onaylatıp hastanenin okula veriyorsun.6+3 oluyor senin müdür yardımcısı uyanıklık yapmış sondan hesaplamış:)) 40 hafta 9 ay 10 gün ediyor onu hesaplamamış demekki. vardır bunun yönetmeliği bak canım internetten
canm senn su anda muaf olman gerekiyor diye blyrm bnde :26:
yaa kızlarrr bnm midemden dolayı sanırm ogazımda bişi var böle ateş topu gibi gaklasam geçicek gibi geliyor ama yapamıyorum cok canım yanıyordu ozellikle son 4 5 gündür geçmiyor. doktorumu aradım oda gaviscon şurup iç dedi daha önce içeniniz var mıydı bir zararı var mıdır..
24.hafta canım 6.aydan sonra nöbet tutulmuyor ben verdim ve bugün tutmadım nöbetimidoktora gidip durumunu anlatırsan o sana bir rapor hazırlıyor zaten,sende sağlık kurulunda onaylatıp hastanenin okula veriyorsun.6+3 oluyor senin müdür yardımcısı uyanıklık yapmış sondan hesaplamış:)) 40 hafta 9 ay 10 gün ediyor onu hesaplamamış demekki. vardır bunun yönetmeliği bak canım internetten
hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin ikinci prensinselam hanımlar şimdi geldim bebişimi görmekten...
bu arada öğrendim artık oğluşum oluyomuşş....:))))))))))))))
yan oğluşlarım çift oluyo anlıcanız... 20 haftalık ve 363 gr... boyu ise 25 cm dedi..
ay canım yaa geçer geçer günler merak etme az kalmış senindeOh ne güzel valla.
Benim daha var
canım sen doktora gitttt deki ben 24.haftamı doldurdum ve artık sağlık nedeniyle nöbet tutmam zor oluyor bana nöbet tutamaz(iş göremezde deniyor) raporu verirmisiniz de. ve sen al raporunu hastaneden. sonra idareye teslim et bak bakalım nasıl düşüyor seni nöbetten. ha yok 15 gün içinde dilekçene cevap vermezse bir üst makama git yani ilçe mebe.başka yolu yok senin için anlaşılan canım meslektaşımBeraber baktık . Yönetmelik doguma 3 ay kala diyo, o da herşeyi 40 haftaya göre hesaplıcaz diyo, geriiden sayıyo.. üfff nelerle ugrasıyoruz yaaa
Bu arada bende ing öğretmeniyim :)
Beraber baktık . Yönetmelik doguma 3 ay kala diyo, o da herşeyi 40 haftaya göre hesaplıcaz diyo, geriiden sayıyo.. üfff nelerle ugrasıyoruz yaaa
Bu arada bende ing öğretmeniyim :)
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür.siz nasılsınızmerhaba güzel anneler.
bizim internette sorun vardı giremiyodum şükür bugün hallettik
nasılsınız?
umarım hepiniz çok iyisinizdir
merhaba nasılsınız ben 2 gündür bebeğimi hissetmiyordum bugün eşim doktorumu aradı doktora muayene ye gittik bebeğim hareket ediyormuş ben grip olacağım için hissedemiyormuşum birde istirahat et dedi
canım sende eskişehirdendin sanırım hiç stres yapma emin oll bebişin çok çok iyidir bu arada dr kim ve detaylı ultrason için kime gideceksın?
merhaba nasılsınız ben 2 gündür bebeğimi hissetmiyordum bugün eşim doktorumu aradı doktora muayene ye gittik bebeğim hareket ediyormuş ben grip olacağım için hissedemiyormuşum birde istirahat et dedi
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız
ya kızlar bende birşey sorcam dün doktora dedimki haftaya pazartesi şeker yüklemesi için geleyim mi? yok dedi 25.haftanın sonuna doğru gel yani Cuma gel dedi. cumartesi özel doktoruma randevum var o da gelirken bu testleri yaptır getir demişti.Kafam karıştı geç değil mi 25 sonuda yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?