2011 Nisan Anneleri

Evet canım çok tuhaflar...Ohhh birde yer vermeyenlere laf sokmasıda çok iyi olmuş...Sinir herifler...

24.hafta canım 6.aydan sonra nöbet tutulmuyor ben verdim ve bugün tutmadım nöbetimi doktora gidip durumunu anlatırsan o sana bir rapor hazırlıyor zaten,sende sağlık kurulunda onaylatıp hastanenin okula veriyorsun.6+3 oluyor senin müdür yardımcısı uyanıklık yapmış sondan hesaplamış:)) 40 hafta 9 ay 10 gün ediyor onu hesaplamamış demekki. vardır bunun yönetmeliği bak canım internetten

Oh ne güzel valla.
Benim daha var

yaa kızlarrr bnm midemden dolayı sanırm ogazımda bişi var böle ateş topu gibi gaklasam geçicek gibi geliyor ama yapamıyorum cok canım yanıyordu ozellikle son 4 5 gündür geçmiyor. doktorumu aradım oda gaviscon şurup iç dedi daha önce içeniniz var mıydı bir zararı var mıdır..

Üç gündür benim midem de çok yanıyor.
Henüz bir ilaç kullanmadım.
Çok gerekmedikçe de kullanmayı düşünmüyorum.

hnk canım o dediğin gavison şurubu ben 2 gün kullandım çok faydasını gördüm zaten hamilelikte kullanılır yazıyo eczacıya da sordum kullanabilirsin demişti ben ce kullan derim

Beraber baktık . Yönetmelik doguma 3 ay kala diyo, o da herşeyi 40 haftaya göre hesaplıcaz diyo, geriiden sayıyo.. üfff nelerle ugrasıyoruz yaaa

Bu arada bende ing öğretmeniyim :)

hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin ikinci prensin
Oh ne güzel valla.
Benim daha var
ay canım yaa geçer geçer günler merak etme az kalmış seninde
Beraber baktık . Yönetmelik doguma 3 ay kala diyo, o da herşeyi 40 haftaya göre hesaplıcaz diyo, geriiden sayıyo.. üfff nelerle ugrasıyoruz yaaa

canım sen doktora gitttt deki ben 24.haftamı doldurdum ve artık sağlık nedeniyle nöbet tutmam zor oluyor bana nöbet tutamaz(iş göremezde deniyor) raporu verirmisiniz de. ve sen al raporunu hastaneden. sonra idareye teslim et bak bakalım nasıl düşüyor seni nöbetten. ha yok 15 gün içinde dilekçene cevap vermezse bir üst makama git yani ilçe mebe.başka yolu yok senin için anlaşılan canım meslektaşım

merhaba güzel anneler.
bizim internette sorun vardı giremiyodum şükür bugün hallettik
nasılsınız?
umarım hepiniz çok iyisinizdir

merhaba nasılsınız ben 2 gündür bebeğimi hissetmiyordum bugün eşim doktorumu aradı doktora muayene ye gittik bebeğim hareket ediyormuş ben grip olacağım için hissedemiyormuşum birde istirahat et dedi

ne anlayışsız yöneticiler var ya insan halinden anlamıyorlar. merak etme sana yaptığı haksızlığı Allah bir yerden çıkartır. onun hiç mi eşi kızı yokmuş ne insafsızmış yahu. ben de 24.hafta diye biliyorum sen yine de araştır rapor alınıyor bildiğim kadarıyla

merhaba güzel anneler.
bizim internette sorun vardı giremiyodum şükür bugün hallettik
nasılsınız?
umarım hepiniz çok iyisinizdir
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız
merhaba nasılsınız ben 2 gündür bebeğimi hissetmiyordum bugün eşim doktorumu aradı doktora muayene ye gittik bebeğim hareket ediyormuş ben grip olacağım için hissedemiyormuşum birde istirahat et dedi

ya o da mı etkiliyormuş arkadaşım.neyse geçmiş olsun.iyi yapmışsın doktora gitmekle.ne güzel görmüşsündür bebişini hemde fırsattan istifade:))

ya kızlar bende birşey sorcam dün doktora dedimki haftaya pazartesi şeker yüklemesi için geleyim mi? yok dedi 25.haftanın sonuna doğru gel yani Cuma gel dedi. cumartesi özel doktoruma randevum var o da gelirken bu testleri yaptır getir demişti.Kafam karıştı geç değil mi 25 sonuda yaa.

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bol bol dinlen c vitamini al.

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız

hoşbulduk cnm
bizde iyiyiz çok şükür.
geçen cuma şeker yüklememiz vardı gidemedik bu cuma gidicez inşallah.

cnm şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyo geç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…