- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.181
bir de mothercare ne zaman indirime giriyor ya da bu sene ne zaman girecek acaba??
bir de mothercare ne zaman indirime giriyor ya da bu sene ne zaman girecek acaba??
selam hanımlar şimdi geldim bebişimi görmekten...
bu arada öğrendim artık oğluşum oluyomuşş....:))))))))))))))
yan oğluşlarım çift oluyo anlıcanız... 20 haftalık ve 363 gr... boyu ise 25 cm dedi..
%70 indirim miiiiiyarın hemen gidiyorum bugün için geç kaldım artıkkk
öyle duydum sanki ama inşallah yanılmıyorumdur. bir ara kulak misafiri olabildim anca:26:
ben her ayın 15'i diye biliorm, hatta yarın akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüorm.
geçen pazar günü gittim, orda çalışan bayan söyledi. ben de bişiler alcaktım vazgeçtim çarşamba giderim diye
mothercare nın bu yıl yuzde 10 ındırımı varmış yaş gunu dolayısıyla heralde geceenlerde gtmıştık oyle dedıler gercekten kalıtelı ve guzl şeyler var.
wenice nın bebk kıyafetlerını ben pek kalıtelı bulmadım çıtçıtlı badı ve tulum batınıye felan vardı çok detay yok gercı ben forum ıstanbul dakıne baktım dıgerlerını bılmıyorum
ben her ayın 15'i diye biliorm, hatta yarın akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüorm.
geçen pazar günü gittim, orda çalışan bayan söyledi. ben de bişiler alcaktım vazgeçtim çarşamba giderim diye
bırde forum ıstanbul a H&D dıye bır magaza açıldı ordan da bışeyler aldım ben baya kalıtelı kullanışlı ve çok pahalı değil ıstanbul da olan arkadaşlar bakın derım.ayrıca başka şehırlerede açılcaktı ama nerlere bılmıyorum
aradım şimdı yanlız stoklarla sınırlı dedıler bazı durumlarda urunler kalamaya bılıyormuş.bırde sıtesınde her 100tl lık alışverışe 25tl hedıye çekı yazıyor ama ayın 15 gecerlı mı acaba onu sormayı unuttum
bende bı magazada nısan annesıyle tanışmıştım.o da aynısını soyledı kısa kollu body,bırde pıke fazla al demıştıben bi mağazada biriyle konuştum. onun da mayısta olmuş bebişi. kısa kollu body üstüne penye tulum ya da uzun kollu pijama ya da veya yine uzun kollu bir body giydirip penye battaniyeye sarıyorlarmış battaniyeye sarmadıkları zaman penye yelek giydiriyorlarmış yeterli oluyordu dedi. alışverişi de ona göre yapmak lazım
hoşgeldınnnKızlarrr ay dünden beri giremedim çatladım. Yatılı misafirlerim vardı, çok yorgunumNe var ne yok bi değişiklik var mı?
dogru.kampanyalı urunler de gecmeyebılıryok yok 100 tl ye 25 tl hediye çeki yılbaşı kampanyası.sanıormki yılbaşı veya 6 ocağa kadar sürüyor
selam kızlar nasılsınız biz hiç deiliz kıızmla...bugun butun yolclğm boyunca istifra ettim okula gderken , çok halsz kaldım dersleri zor işledm eve geldim .....dr a gttk dr hamileiği nedenyle uzun yolcğla çıkması tehlkeldr şeklnde bi yazı yazp 20 gnluk rapor verdi...
selam kızlar nasılsınız biz hiç deiliz kıızmla...bugun butun yolclğm boyunca istifra ettim okula gderken , çok halsz kaldım dersleri zor işledm eve geldim .....dr a gttk dr hamileiği nedenyle uzun yolcğla çıkması tehlkeldr şeklnde bi yazı yazp 20 gnluk rapor verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?