- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.281
ALT DEĞİŞTİRME BEZİ ALDIM BEZ DEĞİLDE KAPİTONELİ..ÖYLE UYGUN BİŞİ..ARKADAŞ DEMİŞTİ KALİTELİ ALMA DİE... ÇOK YIKANIYO SONUÇTA DEDİ..SİZCE BİRTANEDEN ŞÖYLE ŞIK BİŞEYMİ ALSAM...RESMİNİ EKLERİM...BİDE Bİ ÖRGÜ BttN,YEM VAR BEYAZ..Bİ HASTANE ÇIKIŞININ VR..BİRTANEDE FERMUARLI BATTNİYELER VAR KALIN GİBİ ÇOK ŞIK 30 TL FALAB ONDAN ALSAM YETERMİ..
ALT DEĞİŞTİRME BEZİ ALDIM BEZ DEĞİLDE KAPİTONELİ..ÖYLE UYGUN BİŞİ..ARKADAŞ DEMİŞTİ KALİTELİ ALMA DİE... ÇOK YIKANIYO SONUÇTA DEDİ..SİZCE BİRTANEDEN ŞÖYLE ŞIK BİŞEYMİ ALSAM...RESMİNİ EKLERİM...BİDE Bİ ÖRGÜ BttN,YEM VAR BEYAZ..Bİ HASTANE ÇIKIŞININ VR..BİRTANEDE FERMUARLI BATTNİYELER VAR KALIN GİBİ ÇOK ŞIK 30 TL FALAB ONDAN ALSAM YETERMİ..
valla 2009 nisan anneleri önerilerinde de yazıyo bunu herkesden duydum battaniye çok lazım oluyomuş.2 tane örgüm var benim de ama almaya hiç başlamadım.hani o kalınlar nisan ayında ii olur ama sonra fazla gelebilir.penyelerden de bol bol almak lazım bence batıyomuş çünkü özellikle 40 ı çıkana kadar.
bence kalın fermuarlı battanıyeyı kışa girerken al canım sonucta yaza geçiş çabuk olacak ve belkıde aldıgını kullanamıcan bıle enazından kışın alırsan boyuna göre ayarlarsın bence yinede sen bılırsın
ıyı geceler kızlar:79: ben gecelerı uyuyamıyorum halıyle sabhta kalamıyorum uyku duzenım bozuldu gece zorlamsam kendımı uyumam sabaha kaadr
ben bandırmada oturuyorum canım burda caprisse diye bi dükkan var ordan aldım fiyatı cokda uygun değil 230 lira ama enazından sonrada giyebıleceğim için acımadım verılen paraya doğrusu.görünen düğmeyi karnım şiştikçe daha öne alabılıcem kendim rahatca gıyebılıcem
Eki Görüntüle 114802 Eki Görüntüle 114801 [
nerden aldın ?? resmini eklersen fikir olur bizlere bence. bende arıyorum ama bulamadım bi arkadaş boyundan bogazlı gibi bi panço almış park bravodan bende ondan alıp önü kapanmayan kabanımın üstüne giymeyidüşünüyordum ..o önü tamamaen kapalı boyundan geçirilen pançolardan ..
bu arada iyi geleler kizlar nasilsiniz??
biz iyiyiz cnm ya sen nasılsın?
bendende iyilik canim.i$ten geldim 1 saat kadar oldu bu gece yoruldum biraz ayakta calismak zorunda kaldim,oda beni yordu.simdi hem dinleniyorum hemde öyle bir gecerki zaman ki yi izliyorum
bu arada iyi geleler kizlar nasilsiniz??
aman cnm dikkat et.
ben biraz yürüdüğümde bile belim ortadan ikiye ayrılıcak gibi ağrıyo.
bol bol dinlen.
slm canım nasılsn? Görüşmüyorz nezamandır..nasıl gidiyo iş..
iyi geceler kızlar nasılsınız ben yatağa girdim uyuyamadım göbeğimin 4 santim aşağısında ara ara sancı oluyo ve çok acıyo
aniden geliyo bıçak saplanır gibi kasık ağrısı desem değil tuhaf saplanıyo sanki bebeğimin tekmesi gibi içten geliyo ama acıyo işte, korktum ben de bebeğim rahat değil mi içerde diye yada plesentayla alakalı bişey olabilir mi offf ya dotora da gidemem merkezde değiiliz yollar kapalı size de olyuomu böyle saplantılar
gecen banada oldu canim ama sonra anladim ki karin agrisiymis.wc de anladim:)) bosalinca rahatladim bazen gaz sikismasida cok agri yapiyo bana.seninkide öyle birsey olabilirmi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?