- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.721
Ayy tatlım yaa harikasın çook teşekkürler.O kadar uğraşmış bir de link eklemişsin.Ellerine sağlık canım benim.Eminim hepsi nefis oluyordur.
tiancu tatlım sana özelden mesaj attım :82:
cimcimecim ve bayanscım ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Özelden mesajı 10 dakikada bir atabildiğim için cevap yazamadım.Becerikli hatunlar sizi :) Keşke aynı şehirde otursaydık da bi ziyaretinize gelseydim :))
Ayy şu iştah var yaaklıma düşmeye görsün.
Canım tatlı istiyordu, burda da denemek istediğim bir tarif vardı.
Kalkıp yapmaya başladım.
Bir baktım süt yeterli değileşim de işten çıkmamış.
Bekleyemedim, üşenmeyip markete gittim, süt aldım
slm ykısslar kimse yok mu:95:
bugun sessız topık cnm hoşgeldın
kızlar yaa bugun günüm vardı bebeğimin adını ela koyacağımı söledım beğenmediler basitmiş kısyamış sıradanmış ilerede okulda afedersınız hela diye dalga geçerlermiş moralimi bozdular ama bence marjinal ve basit değil eşimde artık ela dıye seslenıyor kızıma sizde fikrinizi söylermisiniz lütfen gerçekçi oluna ama kızlar :)))kafam karıştııııııııııı:26:
bugun sessız topık cnm hoşgeldın
Evet biraz sessiz ama olsun gelirler, bizim hatunlar gece yazıp gündüz uyuyolar
sen napıyosun bebiş nasıl
:26:
Bu arada senin göbüşüne ve bebişin cicilerine bakacaktım olmadı link yapısı falan filan değişmiş diyo :26::26::26:
hoşgeldınız
selam kızlar.. bugün öle korkttum ki. bebeğimi o kadar az hissettim ki. dr. gittim. hemen baktı bişey yok dedi.. gerçekten inşallah yoktur.. pek içime sinmedi ama.. 2 hafta sonra kontrol var.. siz de ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?