2011 Nisan Anneleri

cimcimecim ve bayanscım ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Özelden mesajı 10 dakikada bir atabildiğim için cevap yazamadım.Becerikli hatunlar sizi :) Keşke aynı şehirde otursaydık da bi ziyaretinize gelseydim :))

ay keşkee buluşssak ne guzel olrdu yer içerdik göbüşlerimizle ben sana tarım canım tarflerimden bende tarf çok iştah muthiş

Selam kızlar.
Geçmişin bir kısmına bakabildim sadece.
Umarım herkes iyidir.
Dscopur dün yaptığı bebek şekerlerinin fotosunu ekleyecekti.
Ekled mi ki acaba :26: merak ediyorum.

Ayy şu iştah var ya aklıma düşmeye görsün.
Canım tatlı istiyordu, burda da denemek istediğim bir tarif vardı.
Kalkıp yapmaya başladım.
Bir baktım süt yeterli değil eşim de işten çıkmamış.
Bekleyemedim, üşenmeyip markete gittim, süt aldım

ela ne kadar kibar ve asil bir isim sen kimseyi dinleme ben de düşünmüştüm ela ismini
ismiyle büyüsün inşallahhh

selam kızlar.. bugün öle korkttum ki. bebeğimi o kadar az hissettim ki. dr. gittim. hemen baktı bişey yok dedi.. gerçekten inşallah yoktur.. pek içime sinmedi ama.. 2 hafta sonra kontrol var.. siz de ne var ne yok?

selam kızlar.. bugün öle korkttum ki. bebeğimi o kadar az hissettim ki. dr. gittim. hemen baktı bişey yok dedi.. gerçekten inşallah yoktur.. pek içime sinmedi ama.. 2 hafta sonra kontrol var.. siz de ne var ne yok?

yorgunmuydun ayakata felan fazla kaldıysan.dr bışe yok dedıyse korkma.benımde bazen oynamıyor hmen çıkolata yıyorum uzanyrm bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…