2011 Nisan Anneleri

Aşure gününde 10 Müslüman'a selam veren bütün dünyadaki Müslümanlara selam vermiş gibi olur,buyuruldu.

SELAMÜNALEYKÜM

akşamdan sabaha kadar olan geçmişleri bile bitiremedim maşallah yatmamışsınız :)

canım ben gttim ayrntlıya hersey iidi çok şükür 25.haftada dr şeker taramasına çagrdı bizide bende kontrol gunleri sabah erkenden kalkyrm heyecandan ama eşim maaşallah gayet ii uyuyor

canım ben gttim ayrntlıya hersey iidi çok şükür 25.haftada dr şeker taramasına çagrdı bizide bende kontrol gunleri sabah erkenden kalkyrm heyecandan ama eşim maaşallah gayet ii uyuyor

Gözünaydın canım yarın bende güzel haberlerle gelirim inşallah
Bazen eşleri anlamak mümkün olmuyor
Bi bakıyosun gayet heyecanlı bi bakıyosun tık yok

Gözünaydın canım yarın bende güzel haberlerle gelirim inşallah
Bazen eşleri anlamak mümkün olmuyor
Bi bakıyosun gayet heyecanlı bi bakıyosun tık yok

aynen öle canım eşler anlaşlmyr yada biz hep içimzde onları hssettgmz için heyecanımız hep dinamk kalyr onların heyecanı i ultrasonda bebişlerini gornce tawan yapyr ins sende guzel haberlerle gelrsn tatlım

aleykümselam cnm.

aysu87 gordum canım dık senn kı erkek oldugu çok bellı çok ta kılolu değilsın

çok saol cnm evet dik karnım baya gittikçede dikleşiyo.
3 hafta öncesine kadar 7 kilo almıştım ama sanırım 1 - 1.5 kilo daha almışımdır.
ama benim hamilelik öncesinden malesef 10 kg fazlam vardı.

Kızlar bi arkadaşımız hamile ve daha yeni öğrendi
Merter-Bahçelievler civarında SGK anlaşması olan iyi bi hastaneye gitmek istiyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı

Kızlar bi arkadaşımız hamile ve daha yeni öğrendi
Merter-Bahçelievler civarında SGK anlaşması olan iyi bi hastaneye gitmek istiyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı

özel hizmet hastanesi var cnm.
ben gidemedim henüz ama methini duydum
bende gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

Sende orayamı gidiyorsun aysucum
Muayene ücreti ne kadar? Doktorun kim?

yok cnm ben henüz gidemedim ama annemin patronu hastanenin başhekimini tanıyomuş.
banada gidip bak konuşalım başhekimle dediler ama ben hala gidemedim.
çünkü bana mesafe olarak biraz uzak cnm

slm kızlar nasılsınız eve geldik çok yağmur var dışarıda geçmişe bakamadım inş. herşey yolundadır bi bakalım bebişimle bu arada ben bebeğiimi hep aşağıda hissedyrum aşağıya vuruyor çok nadir göbeğimde hissedyrum normalmi ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…