- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.681
Kızlar herkesin aşure günü mübarek olsun.Bugünle ilgili mutlaka birşeyler okumuşsunuzdur.Bugünü atlamayın derim.
1.Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.(2)
Selam kızlarherkes iyidir umarımm
Cimcimecimiyiyim saolasın Bebişimide iyi sanırım dönüp duruyo içimde
Yarın kontrolümüz var heyecanlıyımayrıntılı ultrasonumda yarın yapılacak sanırım
Sen nasılsın, bebişinde iyidir inşallahSen Ayrıntılıya girmişmiydin?
bende az önce girdim geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün neredeyse 100 sayfa birikmiş
Son 10 sayfayı okudum geldim
Aşure gününde 10 Müslüman'a selam veren bütün dünyadaki Müslümanlara selam vermiş gibi olur,buyuruldu.
SELAMÜNALEYKÜM
akşamdan sabaha kadar olan geçmişleri bile bitiremedim maşallah yatmamışsınız :)
Aşure gününde 10 Müslüman'a selam veren bütün dünyadaki Müslümanlara selam vermiş gibi olur,buyuruldu.
SELAMÜNALEYKÜM
akşamdan sabaha kadar olan geçmişleri bile bitiremedim maşallah yatmamışsınız :)
canım ben gttim ayrntlıya hersey iidi çok şükür25.haftada dr şeker taramasına çagrdı bizide bende kontrol gunleri sabah erkenden kalkyrm heyecandan ama eşim maaşallah gayet ii uyuyor
Gözünaydın canımyarın bende güzel haberlerle gelirim inşallah
Bazen eşleri anlamak mümkün olmuyor
Bi bakıyosun gayet heyecanlı bi bakıyosun tık yok
aynen öle canım eşler anlaşlmyr yada biz hep içimzde onları hssettgmz için heyecanımız hep dinamk kalyr onların heyecanı i ultrasonda bebişlerini gornce tawan yapyrins sende guzel haberlerle gelrsn tatlım
SELAMÜNALEYKÜM
aysu87 gordum canım dık senn kı erkek oldugu çok bellı çok ta kılolu değilsın
selam kızlar biz geldik:80: , bugün okul çok yorucuydu gergindim,
nedense daha çabuk yoruluyorum artık.
:97:şubat tatili çok iyi gelicek...
Kızlar bi arkadaşımız hamile ve daha yeni öğrendi
Merter-Bahçelievler civarında SGK anlaşması olan iyi bi hastaneye gitmek istiyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı
SELAMÜNALEYKÜM
Kızlar bi arkadaşımız hamile ve daha yeni öğrendi
Merter-Bahçelievler civarında SGK anlaşması olan iyi bi hastaneye gitmek istiyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı
müsait olunca bakıcamkızlarrrrr göbüşümüde ekledım kızımın cıcılerınıde
bır yakınım medıcanada dogum yaptı gayette memnun
kızlarrrrr göbüşümüde ekledım kızımın cıcılerınıde
özel hizmet hastanesi var cnm.
Sende orayamı gidiyorsun aysucum
Muayene ücreti ne kadar? Doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?