• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

nasılsın canım benimmm,artık bebişler bize yol arkadaşlığı yapıyorlar.Benim oğluşumda dün akşam fıkır fıkırdı bir dakika durmadı:emir_bebek:bizimki yalnız babadan çekiniyo galiba daha tanışmadı babasıyla sanırım,o ne zaman elini karnıma koyupda sevse hareket eden bebiş duruyor aniden,elini çekince yeniden başlıyor.Erkek çocukları annecidir diye boşa dememişler:61:

beniim kız da çekiniyo babadan çok özeniyom hala hissetmedi babası .. ilk hamileliğimi öğrendiğimiz zamanlarda karnıma vuruyo gibi dokunuyodu baba korkusu olsun diyordu :) gülüyorduk birlikte şimdi bak gördünmü senin yüzünden kızımızı korkuttun diyorum :30::32::26:

beniim kız da çekiniyo babadan çok özeniyom hala hissetmedi babası .. ilk hamileliğimi öğrendiğimiz zamanlarda karnıma vuruyo gibi dokunuyodu baba korkusu olsun diyordu :) gülüyorduk birlikte şimdi bak gördünmü senin yüzünden kızımızı korkuttun diyorum :30::32::26:

inşallah hissedecekleri zaman gelecek,kocaman oldu bebişlerimiz,ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta,
çok toplu bir bebek değil 450 gr dedi 22 haftaya göre normal dedi ama yinede tereddütde kaldım ben yediklerimi hep kendime yemişim diye.Ayyy yavrumla tanışmış gibi oldum resmen,renkli foto aldık ilk defa,çok güzeldiiii....:nazar::nazar::nazar:

inşallah hissedecekleri zaman gelecek,kocaman oldu bebişlerimiz,ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta,
çok toplu bir bebek değil 450 gr dedi 22 haftaya göre normal dedi ama yinede tereddütde kaldım ben yediklerimi hep kendime yemişim diye.Ayyy yavrumla tanışmış gibi oldum resmen,renkli foto aldık ilk defa,çok güzeldiiii....:nazar::nazar::nazar:

ne güzel cnm ben de kızımı haftaya c.tesi görecem bakalım kaç kilo hep 3 kilo olsun rahat doğsun diyordum :9: annemlerde az büyük olsun ele avuca gelsin diyorlardı bakalım nasıl olacak :30:

iyiyiz çok şükür iki gündür karışık rüyalar görüyorum,onun haricinde iyiyiz teyzesi oğluşumla büyüyoruz ama ben daha çok büyüyorum galiba:(

ayy bende 2 gündür saçma sapan rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama normal galiba.arkadaşlarım bahsederdi.bende kocaman oldum :1: inşallah bebişimde büyümüştür.

kızlarr günaydınlarrr

ya benim göbek 1 haftada acaip büyüdü sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum acaba göbektenmi yoksa göğüs kafesine baskıdanmı:26:nefes alamadığım için de göbeğimin çok büüdüğünü düşünüyorum bilmiyorumki ya. Var mı benim gibi olan?

:16: :16: herkese gunaydın şeker anneler :16: :16:
bizde yeni kalktık ay temzlk yapcam dnlene dnlene akşama kadr ancak yaparm herhalde :9:

Günaydın canım,Ayy ne güzel benim evimimde bi genel temizliğe ihtiyacı var,evde olsam sakin sakin yapardım bende.

ayy bende 2 gündür saçma sapan rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama normal galiba.arkadaşlarım bahsederdi.bende kocaman oldum :1: inşallah bebişimde büyümüştür.

hayırlısı canım inşallah büyümüştür prenses:46:

kızlarr günaydınlarrr

ya benim göbek 1 haftada acaip büyüdü sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum acaba göbektenmi yoksa göğüs kafesine baskıdanmı:26:nefes alamadığım için de göbeğimin çok büüdüğünü düşünüyorum bilmiyorumki ya. Var mı benim gibi olan?

göbekler buyudgunden daha cabuk yorlyrz canım nefes almak zorlaşyr son aylarmzda ne yapacagz biz acep :27:

canım uzan biraz ayaklarnı da aç azcık istersen elinide bebişin ustune koy..bende öle hergun devamlı hissetmyrm ara ara hissedyrm daha duzenleri yok onların :49:

eve gidince uzanıyorum dokunuyorum sanki hanımefendi tam dinlenmeye çekiliyor ben uzanınca rahatlıyorum diye sanki oda rahatlıyor hiç ama hiç tık olmuyor normaldir inşallahh.umarım sağlıklıdır ben hissetmiyorumdur.:26:

canım aynı şeyleri yaşıyoruz... ben de bütün gün bilgisayar başındayım iş yerinde..
Ben de Prensesimi çok nadir hissediyorum..:50:

gerçekten miiii?tek ben hissetmediğimi düşünmeye başlamıştım.bende tüm gün bilgisayar başındayım.çok nadir kalp atımı veya baloncuk patlaması gibi bişeler oluyor o kadar.uyutmama kıpır kıpır olma gibi bişe hissetmiyorum:50: :50: :50:

Back
X