2011 Nisan Anneleri

Ayy evet canım adet dönemimdeyim doğruu.Ondan olabilir gerçekten.

yorgunluktandır canım o keyifsizlik aldırma geçer... Bende çok sıkıldım evde yalnızım eşim görevde 1 haftadır.pazartesi döncek inşallah hayırlısıyla...Çok özledim valla...Böyle yalnız yalnız pc manyağı oldum
cicilerin hayırlı olsun..Valla insan zaman geçsede gelseler bir yandan diyor ama eminim o zamanda keşke az daha duraydın içimde dedirtecekler yaramazlar Allahım eksikliklerini göstertmesin.Ayrıca hiçte acele etmiyorsun kendine haksızlık etme canım.Şahsen benim miniğin herşeyi tamam bundan sonra alacaklarım ekstradan olacak anlayacağın ama gel görki dur durak dinlemiyorum

Canım güle güle kavuş eşine.Benimki de arada gidiyor il dışına göreve.Seni çok iyi anlıyorum canım.Doğdukları zaman ayrı bir keyif olacak bizim için ama doğuranlar da hep hamileliğin de tadı ayrı diyorlar.Sanırım herşey zamanında güzel.Tadını çıkarmamız lazım.Mutlu olmamız lazım.Dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz.Tamam ben kendime gelmeye başladım :)

dreamer branşdaşım nabersin nasıl gidiyo okul
iyidir canım nolsun?zaman öldürüyorum öyle sen nasılsın??? okulu salla gitsin yaaa cumartesi hızla geçiyor ama gel gör ki hafta içi bir işkence
sağol canım...
ha şöyle gel kendine bak oğluşunun cicilerine neşelenirsin emin ol

bayans canım ekledim ciciler topiğinden bakabilirsin.
cimcimenaz nasılsın canım? sende eklesen aldıklarını kızına. bu arada eşin fena gaza geldi desene :) Sevdi bebiş için alışveriş yapmayı demekki

evet canım birikti benm aldıklarım bende ekleyeyim.... ay evet çok sevyr özellkle elbiselere baylyr bıraksam hep elbise alacak

İyi geceler kızlar.bugün 100 gr şeker yüklemem vardı çok şükür 100grda değerler normal çıktı diyet falan yapmayacağım. Dün gece aşırı kasılmalar vardı onun için bugün ilk defa nst ye girdim ay şeker yüklemeside yapılıodu bayılck gibi oldum nstde hemşireler bile korktu. çok şükür bunuda atlattık. darısı diğer annelerimizin başına. haftaya pztde 2. aşım olcak.21 ocaktada kontrolüm var. nasıl dayancam oğluşumu görmeden bilmiyorum

günaydın günaydın herkese cici annişler...
dün çok gezdik yorulmuşuz bi güzel uyuduk kızımla:)
dün ilk bezimizi aldık ,ayy ne güzel bi duygu yaa bezini bile koklayıp seviyorum
bu kadar istekli olduğumun farkında değildim çocuk sahibi olmak konusunda
annelik hormonlarım depreşmeye bşladı heralde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…