- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.061
Ne güzel orda bir sürü çeşit vardı.
Gerçi çok çeşit olunca da kafası çalışıyor insanın.
Normal adet dönemin gelmiştir belki canım.
O dönem geldiğinde ben yine aynı şekilde gergin ve sinirli oluyorum.
yorgunluktandır canım o keyifsizlik aldırma geçer... Bende çok sıkıldım evde yalnızım eşim görevde 1 haftadır.pazartesi döncek inşallah hayırlısıyla...Çok özledim valla...Böyle yalnız yalnız pc manyağı oldumSelam kızlarrr napıyosunuz? Biz bugün eşimle bebek odası için fikir edinmeye gittik.Ankarada siteler diye bir yer var,bilen bilir mobilya üzerine hep.Harika bebek odaları gördük bayıldık bayıldık geri döndük :) Az çok fikrimiz oluştu.Birkaç tane içimize sinen oldu.Şubat tatiline kesinleştiricez bakalım.
Bu arada oğluşumun hiçbirşeyi yok diyodum,şu 2 hafta içinde sanırım 0-3 ay arası tüm kıyafetlerini tamamladım.Bazen abarttığımı düşünüyorum,inşallah onları küçülmeden giydirmeye fırsatımzı olur.Bugün bi de banyo küveti aldık yaa:)) Çok mu acele ediyoruz daha çok mu zaman var off.Ne zaman doğacak bu bebişler ????
O kadar gezdik alışveriş yaptık keyifli olmam gerekirken canım sıkkın nedenini bilmiyorumHamilelik psikolojisi sanırım ruhum sıkılıyor.....
yorgunluktandır canım o keyifsizlik aldırma geçer... Bende çok sıkıldım evde yalnızım eşim görevde 1 haftadır.pazartesi döncek inşallah hayırlısıyla...Çok özledim valla...Böyle yalnız yalnız pc manyağı oldum
cicilerin hayırlı olsun..Valla insan zaman geçsede gelseler bir yandan diyor ama eminim o zamanda keşke az daha duraydın içimde dedirtecekler yaramazlarAllahım eksikliklerini göstertmesin.Ayrıca hiçte acele etmiyorsun kendine haksızlık etme canım.Şahsen benim miniğin herşeyi tamam bundan sonra alacaklarım ekstradan olacak anlayacağın ama gel görki dur durak dinlemiyorum
tiancu sen Ankaranın neresindesin ben de Ankaradayım
iyidir canım nolsun?zaman öldürüyorum öyle sen nasılsın??? okulu salla gitsin yaaa cumartesi hızla geçiyor ama gel gör ki hafta içi bir işkencedreamer branşdaşım nabersin nasıl gidiyo okul
sağol canım...Canım güle güle kavuş eşine.Benimki de arada gidiyor il dışına göreve.Seni çok iyi anlıyorum canım.Doğdukları zaman ayrı bir keyif olacak bizim için ama doğuranlar da hep hamileliğin de tadı ayrı diyorlar.Sanırım herşey zamanında güzel.Tadını çıkarmamız lazım.Mutlu olmamız lazım.Dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz.Tamam ben kendime gelmeye başladım :)
Siz de benim gibi aklına geldikçe bebek aldıklarını çıkarıp sevenlerden misiniz
neyse kızlar benden bu kadar bu gecelik...öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
neyse kızlar benden bu kadar bu gecelik...öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
bayans canım ekledim ciciler topiğinden bakabilirsin.
cimcimenaz nasılsın canım? sende eklesen aldıklarını kızına. bu arada eşin fena gaza geldi desene :) Sevdi bebiş için alışveriş yapmayı demekki
Siz de benim gibi aklına geldikçe bebek için aldıklarını çıkarıp sevenlerden misiniz
Günaydınlar herkese..............
gunaydin canim.nasilsin
kizlar burda saat gece 4.30 benm canim cok sikkin.ins.sizler iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?