2011 Nisan Anneleri

benimde sanki aşağıda gibi kontrolüme bir hafta var çok merak ediyorum durumu nasıl

benimde sanki aşağıda gibi kontrolüme bir hafta var çok merak ediyorum durumu nasıl

bebekte bir sorun olduğunu sanmıyorum canım için rahat olsun erken doğum riski oluyormus o yüzden korkuyorum..normalde aşağıda hissediyorum o sorun deeğilde eğildiğim zman bebeği kasıklarımda hissediyorum o rahatsız ediyor ağrı yapıyor..

cnm bence doktorunu ara ve sor 6 saat yol gidiceğini belkide erken çağırır kontrole.

kızlar ben çıkıyım artık işlerin çoğu bitti.bi pilav kaldı yapılcak onuda akşama artık.
dinleniyim azıcık baya kasıklarım ve belim ağrıdı.
kendinize ve meleklerinize çok ii bakın

kızlar şansıma bakın tam fırsat bulup nete girdim ama bir Allahın kulu kalmamış neyse olsun ben yorumlarımı yapayım sonra okurusunuz nede olsa

cnm dikkatli ol aman erken bebek zor oluyor biliyorsun,küvez olayı fln aman rabbim esirgesin..birde bir arakdaş bi ara bahsetmişti bu rahim ağzı açıklığı fazla olunca dikiş atılması gerekiyormuş ,rahim erkenden açılıp doğum başlamasın diye..hanigi arkadaştı hatırlayamadım da hatta bizim esrada(esrayağmur) kuşkulanıp ölçürtmüştü..

kizlar esra dan haberiniz varmi.kacgundur ugramiyo.merak ettim.

Kızlar bebek bakım ürünlerinde hangi marka iyi acaba?
Nivea almayı düşünen var mı?

bugün topik çok sessiz di işlerim de azdı sıkıldım ,, çıkmama 40 dk var eve gitmek için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
selam şekerler bzde bugun eşimle gezdk hastane çıkışı iile battanye aldık sonra geldik.eşim gaza gelid parkyatak da alacktı da durdurdum

ay zil çalınca işlemi yarım bırakmıştım oğlum başlık atıp yayınlamış bile gülimmi ağlimmi Allahım..
neyse cevaplarıma burdan devam edeyim.diğer mesajın düzenleme saati geçmiş değiştiremiyorum..

dreamer35 : canım cicilerini eklede görelim merak ettim..civilden bende alışveriş düşünüyorum inş..

mesa : canım yapınca resmini eklersen sevinirim bende kapı süsü yapmak istiyorum nasipse..

sueylül :cnm esrayı sormuşsun ,esranın üst katındaki akrabası nişanlanacak yarın büyük ihtimalle onlara yardım ediyordur,ondan girememiştir..

sarissa : cnm bebek bakım ürünlerini sormuşsun..şampuanda ,sabunda ve bebeyağında dalin ve jonshsons's baby kullandım ikiside güzel..ama pişik kreminde jonshsans baby çok berbat kireç gibi bişey,hem hiç fayda etmiyor hemde kireç gibi kalıyor tuhaf bişey..pişik kremi olarak Trosyd den başkası yalan bence.,harika bişey hemen fayda ediyor,,oğluma hala kullanıyorum hemde fiyatıda uygun..dr tavsiye etmişti o zamandan beri kullanıyorum.başka bi doktor başka bi tane yazmıştı onunda hiç faydası olmadı..

Son düzenleme:
hahaa ne zeki bi oğlun varmış bayans yaaa

ay cnm henüz 2 yaşına şubatta girecek ama pcyi manyak kullanıyor.kendi kendine painti açıp resim çiziyor. araba oyuunu var onu açıp kendi kendine oyun oynuyor..hatta babasının facebokku açıksa açıp araba videoları seyrediyor ve videoyu yeniden başatıp ,tam ekran yapabiliyor..
zaten pc bana kalmıyor,alana kadar savaşıyorum eşimle oğlumla..
oğlum tuttruyor Alaba alaba alaba durdur durdurabilirsen..araba tutkunu

bayans canım ekledim ciciler topiğinden bakabilirsin.
cimcimenaz nasılsın canım? sende eklesen aldıklarını kızına. bu arada eşin fena gaza geldi desene :) Sevdi bebiş için alışveriş yapmayı demekki

Selam kızlarrr napıyosunuz? Biz bugün eşimle bebek odası için fikir edinmeye gittik.Ankarada siteler diye bir yer var,bilen bilir mobilya üzerine hep.Harika bebek odaları gördük bayıldık bayıldık geri döndük :) Az çok fikrimiz oluştu.Birkaç tane içimize sinen oldu.Şubat tatiline kesinleştiricez bakalım.

Bu arada oğluşumun hiçbirşeyi yok diyodum,şu 2 hafta içinde sanırım 0-3 ay arası tüm kıyafetlerini tamamladım.Bazen abarttığımı düşünüyorum,inşallah onları küçülmeden giydirmeye fırsatımzı olur.Bugün bi de banyo küveti aldık yaa:)) Çok mu acele ediyoruz daha çok mu zaman var off.Ne zaman doğacak bu bebişler ????

O kadar gezdik alışveriş yaptık keyifli olmam gerekirken canım sıkkın nedenini bilmiyorum Hamilelik psikolojisi sanırım ruhum sıkılıyor.....

aşkolsun yani cnm bu kadar gezmişsin bi sürü cicler görmüşsün niye canın sıkkın,bak ben hep evdeyim napalım havalar soğuyor artık..evet büyüklere kalsa elışveriş için erken diyorlar hep ama bi kısmıda 7aylık doğuma karşı yapılması gerektiğini savunuyor,fikirler farklı işte..
neyse küvetini güle güle kullansın inş..bebiş doğması için acele etme şimdiden,gez toz bugünlerin keyfini çıkar sonra ararsın bak bugünleri tecrübe konuşuyor

Haklısın canım oluyor işte bazen böyle.Ayy aman erken de doğmasın tabi tam zamanında doğsun. Doğru o zaman bugünleri de arayacağız.Nerdee o zaman böyle aklımıza esince gezmek tozmak.

Merhaba herkese.
Ben de kızıma bugün ciciler aldım
Bayans maşallah canım oğluna
Marka önerilerin için teşekkür ederim.

Ne güzel orda bir sürü çeşit vardır.
Gerçi çok çeşit olunca da kafası karışıyor insanın.
Normal adet dönemin gelmiştir belki canım.
O dönem geldiğinde ben yine aynı şekilde gergin ve sinirli oluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…