- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.041
anladım canım bebek aşağıda yani..bende egildiğimde hissedebiliyorum karnımda cok aşağıda zaten bu yüzden korkuyorum:26:biraz arastırdım o yüzden cok fazla eğilmek ve ayakta kalmak riskliymiş..drum birsey demedi ama bebeğim cok asagıda..
benimde sanki aşağıda gibi kontrolüme bir hafta var çok merak ediyorum durumu nasıl
26.haftamda cağırdı dr şeker taraması için..o zman sorarım inşallah..benim cok karnım olmadığı halde eğilirken zorlanıyorum..haftaya abimin düğünü var şehir dışında 6 saat yolculuk yapmam gerekli birsey olurmu ki:26:
aysu 87 teşekkür ederiz canım:) ekledim resimleri.hoş bulduk bu arada
cnm bence doktorunu ara ve sor 6 saat yol gidiceğini belkide erken çağırır kontrole.
dün doktorum rahim ağzı mesafesinimi bişi ölçtü kısa dedi.buda erken doğum riski oluyomu.
benim ulrtasonda bebeğim 25+6 çıktı yani 6. ayım bitmek üzere.
dikkat etmeye çalışıyorum inşallah erken gelmez yaramazım.yoksa işim çok zor.
merhaba hatunlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz çok şükür.sabah geç uyandık sonra kargomuzu almaya merkeze gittik.kızımın cicileri geldicivilim den sipariş etmiştim kaliteleri çok güzel hiç pişman olmadım kapıda ödeme ile aldım ptt den. ekliycez ciciler topiğine. e merkeze inmişkende azcık dolaştık kuzumla kendime lcw dan kadife pantolon aldım üşüyorum kumaşlarla okula giderken. bir yaramazlık yapıp fast food yedik ve yağmur başlamadan evimize döndük. ay ama çok zor oldu gezmek yoruluyorum sanki karnım yere düşecek gibi aşağı aşağı ağırlık yapıyor anlatamam bu aydan sonra asıl ağırlaşcaz ama nasıl yapcaz bilemiyorum artık...
Sizde haberler nasıl????
şekerler kaç saattir kumaşcı kumaşcı gezdim kızıma kapı süsü yapmak için zor bulduğum istediğim renleri yavaş yavaş başlıyorum artık el emeği şeylere sonra da avize yapacam kızıma ayy çok sabırsızlanıyorum
kizlar esra dan haberiniz varmi.kacgundur ugramiyo.merak ettim.
Kızlar bebek bakım ürünlerinde hangi marka iyi acaba?
Nivea almayı düşünen var mı?
ay zil çalınca işlemi yarım bırakmıştım oğlum başlık atıp yayınlamış bilegülimmi ağlimmi Allahım..
hahaa ne zeki bi oğlun varmış bayans yaaa
bayans canım ekledim ciciler topiğinden bakabilirsin.
cimcimenaz nasılsın canım? sende eklesen aldıklarını kızına. bu arada eşin fena gaza geldi desene :) Sevdi bebiş için alışveriş yapmayı demekki
Selam kızlarrr napıyosunuz? Biz bugün eşimle bebek odası için fikir edinmeye gittik.Ankarada siteler diye bir yer var,bilen bilir mobilya üzerine hep.Harika bebek odaları gördük bayıldık bayıldık geri döndük :) Az çok fikrimiz oluştu.Birkaç tane içimize sinen oldu.Şubat tatiline kesinleştiricez bakalım.
Bu arada oğluşumun hiçbirşeyi yok diyodum,şu 2 hafta içinde sanırım 0-3 ay arası tüm kıyafetlerini tamamladım.Bazen abarttığımı düşünüyorum,inşallah onları küçülmeden giydirmeye fırsatımzı olur.Bugün bi de banyo küveti aldık yaa:)) Çok mu acele ediyoruz daha çok mu zaman var off.Ne zaman doğacak bu bebişler ????
O kadar gezdik alışveriş yaptık keyifli olmam gerekirken canım sıkkın nedenini bilmiyorumHamilelik psikolojisi sanırım ruhum sıkılıyor.....
aşkolsun yani cnm bu kadar gezmişsin bi sürü cicler görmüşsün niye canın sıkkın,bak ben hep evdeyim napalım havalar soğuyor artık..evet büyüklere kalsa elışveriş için erken diyorlar hep ama bi kısmıda 7aylık doğuma karşı yapılması gerektiğini savunuyor,fikirler farklı işte..
neyse küvetini güle güle kullansın inş..bebiş doğması için acele etme şimdiden,gez toz bugünlerin keyfini çıkar sonra ararsın bak bugünleritecrübe konuşuyor
Bayans maşallah canım oğlunaay cnm henüz 2 yaşına şubatta girecek ama pcyi manyak kullanıyor.kendi kendine painti açıp resim çiziyor. araba oyuunu var onu açıp kendi kendine oyun oynuyor..hatta babasının facebokku açıksa açıp araba videoları seyrediyor ve videoyu yeniden başatıp ,tam ekran yapabiliyor..
zaten pc bana kalmıyor,alana kadar savaşıyorum eşimle oğlumla..
oğlum tuttruyor Alaba alaba alaba durdur durdurabilirsen..araba tutkunu
Selam kızlarrr napıyosunuz? Biz bugün eşimle bebek odası için fikir edinmeye gittik.Ankarada siteler diye bir yer var,bilen bilir mobilya üzerine hep.Harika bebek odaları gördük bayıldık bayıldık geri döndük :) Az çok fikrimiz oluştu.Birkaç tane içimize sinen oldu.Şubat tatiline kesinleştiricez bakalım.
Bu arada oğluşumun hiçbirşeyi yok diyodum,şu 2 hafta içinde sanırım 0-3 ay arası tüm kıyafetlerini tamamladım.Bazen abarttığımı düşünüyorum,inşallah onları küçülmeden giydirmeye fırsatımzı olur.Bugün bi de banyo küveti aldık yaa:)) Çok mu acele ediyoruz daha çok mu zaman var off.Ne zaman doğacak bu bebişler ????
O kadar gezdik alışveriş yaptık keyifli olmam gerekirken canım sıkkın nedenini bilmiyorumHamilelik psikolojisi sanırım ruhum sıkılıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?