- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.081
Günaydın canım.Senin neden canın sıkkın bakalım.Gerçi ben de dün öyleydim.Bugün de çok neşeli sayılmam.Hormonlarımızdan olsa gerek.
günaydın annişler...
güzel bir pazar olsun hepimize...benim azcık boğazım acıyor kahvaltı öncesi ballı sütümüzü içtik yumuşasın diye. birazdan da kahvaltımızı yapcaz...temizlik günü bugün
yarın şeker yüklememiz,kan idrar testlerimiz ve usg randevumuz var devlette bakalım nasıl çıkacak sonuçlar...heyecan dorukta yine
bugunlerde esimle cok tartisiyoruz.sinir oluyorum artik.katlanamiyorum.cok anlayissiz.
Kendini yorma canım,yavaş yavaş yap temizliğini.Yarın da güzel bir gün olsun inşallah.Güzel sonuçlarını bekliyoruz.Bize haber vermeyi unutma.
Canım benimmm...Üzme sen o tatlı canını.Erkeklerin bizim gibi düşünceli,hassas olmasını beklemek saçma olur.Kendini üzersen bebişin de üzülür.O da er geç daha anlayışlı olması gerektiğini anlayacaktır merak etme.
Kendini yorma canım,yavaş yavaş yap temizliğini.Yarın da güzel bir gün olsun inşallah.Güzel sonuçlarını bekliyoruz.Bize haber vermeyi unutma.
[/B]
bir adam yedisinde neyse yetmisindede oyledir.suan horul horul uyudugu gibi.
günaydın annişler...
güzel bir pazar olsun hepimize...benim azcık boğazım acıyor kahvaltı öncesi ballı sütümüzü içtik yumuşasın diye. birazdan da kahvaltımızı yapcaz...temizlik günü bugün
yarın şeker yüklememiz,kan idrar testlerimiz ve usg randevumuz var devlette bakalım nasıl çıkacak sonuçlar...heyecan dorukta yine
ayni zamanda okuz gibidirler.Ay canım benim çok üzmüş seni belli ki.Ama bebeğini düşün, biraz rahatlamaya çalış.Güzel şeyler düşün, kafanı başka şeylere yönlendirmeye çalış.Bir söz okumuştum geçen gün; "Erkekler kalem gibidir.Ne kadar ince olurlarsa olsunlar hammaddeleri yine odundur" :))))))
gunaydın anneler ay ne guzel bende kmse yok sanyrdm açıp szi gornce çok mutlu oldummmmbizde kahvaltmzı yaptk....evi supurup sildi eşim bende toz aldım birazdan da pazara gdeceğiz ay guya haftasonu tatil haftasonu diye bakyrm herkes bebişlerine alışveriş yapmış ne guzel ohhhh maaşallah :92:
gunaydın anneler ay ne guzel bende kmse yok sanyrdm açıp szi gornce çok mutlu oldummmmbizde kahvaltmzı yaptk....evi supurup sildi eşim bende toz aldım birazdan da pazara gdeceğiz ay guya haftasonu tatil haftasonu diye bakyrm herkes bebişlerine alışveriş yapmış ne guzel ohhhh maaşallah :92:
aaa vermem mi hiç canım :) Yarın sadece 2 saat dersim var ama gitmiycem okula şeker yüklemesi kötü yapıyor demişlerdi bakalım belkide giderimsen nasılsın???? ankarada havalar nasıl?
ay kolay gelsin tatlımmm..şu şker yuklemesni bende çok merak edyrm...25.haftada gel dedi dr um....kızlar yaa bişey soracagım sz aldgnız cicileri yıkamayı düşünyrmsnz ben doğuma yakın yıkayp ütüleyeyim dyrm sz ne yapacaksınız
Tünaydınnn kızlar nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes iyi inş. tabi bitiremedim
dreamer35 cnm bnm geçmişolsun ballı süt inş. iyi gelir
sueylülcüm nasıl bir hamilelik geçiriyorsak bebeklerimizde o ruh halini alıyor lütfen rahat olmaya çalış cnm hoş sana diyorumda dün bende ağlama nöbetlerine girdim dün sabah 7 akşam 8e kadar işteydim mesaivardı vee gündem çok yoğundu ağlaya ağlaya eve geldim:2: yarın rapor alasım var o derece
cimcimenaz ;denizcim;tiancu nasılsınız bebişler nasıl
Tünaydınnn kızlar nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes iyi inş. tabi bitiremedim
sueylülcüm nasıl bir hamilelik geçiriyorsak bebeklerimizde o ruh halini alıyor lütfen rahat olmaya çalış cnm hoş sana diyorumda dün bende ağlama nöbetlerine girdim dün sabah 7 akşam 8e kadar işteydim mesaivardı vee gündem çok yoğundu ağlaya ağlaya eve geldim:2: yarın rapor alasım var o derece
sağol güzelim...ay kolay gelsin tatlımmm..şu şker yuklemesni bende çok merak edyrm...25.haftada gel dedi dr um....kızlar yaa bişey soracagım sz aldgnız cicileri yıkamayı düşünyrmsnz ben doğuma yakın yıkayp ütüleyeyim dyrm sz ne yapacaksınız
canım sağol bakalım deniycez birşeyler geçirmek için.Tünaydınnn kızlar nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes iyi inş. tabi bitiremedim
bugunlerde esimle cok tartisiyoruz.sinir oluyorum artik.katlanamiyorum.cok anlayissiz.
Valla canım yıkamak lazım diyorlar.Bebek deterjanı varmış böyle toz gibi.Onunla elde yıkamak gerekmiş.Ben de artık doğuma yakın yaparım sanırım.
canım tamamlayayım alışverişi bende toplu yıkıcam haci şakirin toz makine sabunu, dalin duymuştum yinede araştırırım:13:
Hoşgeldin canım.Baya yorulmuşsun dün.Bugün şöyyle ayaklarını uzatıp iyice bir dinlen bari.Biz de idare ediyoruz,çok şükür bugünümüze.
2 saatse canım bence boşver dinlen derim.Tabi sen bilirsin yarınki durumuna göre hareket edersin.Ben de nasıl olayım işte, hava bozuk,kasvetli,insanın içini karartıyor.Ütü yapmam lazım ama bir üşeniyorum ki sorma.Öyle evde tembellik yapıyorum işte.
herseyimi birakip buraya onun yanina geldim.ailemden isimden vazgectim.anladimki hic bi seyi haketmiyolar.dunya onlarin etrafinda donuyo sanki.sabredemiyorum artik.dogumdan sonra keisn donus yapacam.isime basliycam.gercekten cok zor.Tünaydınnn kızlar nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes iyi inş. tabi bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?