- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.301
kızlar ben cıkıyorum bugun 5 de kontrolumuz var anca hazırlanırım bakalım.hadı kolaygelsın sızlere öptum
çok saol cnm inşallah gecer.ay bu doktorlar bizi öldürecekler... inşallah sorunsuz geçer canım.. üzülme bebek hemen hissediyor artık..c.tesi çok ağladım nasıl fıkır fıkır dı.. bebeğimide üzdüm rahatsız ettim...
Aysucum,sen hiç merak etme gebelik şekeri geçici bir durum hamilelikle geçecek bir durum..
çok da sık rastlanan bir durum hemde birazcık diyetle hemen çözülüyor sende zaten iradeli bir kadınsın
oyuzden hiç dert etme,bebeğine konsantre ol,inş.100gr. yüklemen iyi çıkacaktır,dualarımız seninle
Allahın izniyle herşey çok güzel olacak
kızlar ben cıkıyorum bugun 5 de kontrolumuz var anca hazırlanırım bakalım.hadı kolaygelsın sızlere öptum
Ben de teşekkür ederim hepinize selamımı alıp sorularıma cevap verdiğiniz için biliyorum hiçkimse kimseye cevap vermek zorunda değil ama ne bileyim netten de olsa önemsenmek istiyor insan ya da belki de ben abartıyorum msjımı görmemiş de olabilirsiniz
Ben de teşekkür ederim hepinize selamımı alıp sorularıma cevap verdiğiniz için biliyorum hiçkimse kimseye cevap vermek zorunda değil ama ne bileyim netten de olsa önemsenmek istiyor insan ya da belki de ben abartıyorum msjımı görmemiş de olabilirsiniz
kızlar internette biraz araştırdım ve birkaç kaynaktan bebek için okunacak duaları buldum. Kendime bu kaynakları birleştirerek bir liste yaptım. Belki siz de faydalanmak istersiniz.
canım benim çokk iyi etmişsin hemen aldım bende bir kopya
maşallah cnm bebeğine
cnm maşallah meleğine kocaman olmuş.
inşallah şeker yüklemende ii çıkar
çok sağol cnm canım benm inş. herşey iyi olacak strese sokma kendini dualarım seninle ve oğluşunla
ooh bugün herkes bebişleriyle randevularındaymış ne güzeel..
Nisacım,gözün aydın,maşallaah bebeğine,şimdiden fotojenik desene..
ne güzel bol bol dinlen..tadını çıkar bu günler bir daha zor gelecek...
çok sağol cnm hiç bana benzemiyecek bu bebek ben nefret ederim fotoğraf çekinmektengün bitti bile dinlenerek
Hoşgeldin canım maşallah bebişe
teşekkür ederim esteemcim nasılsın
canım burada bazen yazılanlar kaynayabiliyor.. bunu çok önemseme bence.. hepimizin başına geliyor :))))
doktorun bildiği bişey vardır eğer senden istemediyse... gönlünü rahat tut bence..
selam canim sen bir dahaki kontrolünde kac haftalik oluyorsun?? bu arada ben sorunu okudum ama yurtdisinda oturdugum icin sizin orayla ayni seyleri yapmiyolar bana o yüzden cevap yazmadim.ayrintiliyo bana herzamanki doktorum normal siyah beyaz ultrasonla yapti.Trdeki gibi ayri bir yere gitmedim.3 yada 4 boyutlu incelenmedi(bebegim.seker kontrolü icinde 27.haftamin icinde randevu saatimin 4 saat öncesi birsey yemeden gidicem sadece kan alip bakilicak.yine Trdeki gibi sekerli su falan icip birseye bakilmiycak.baska arkadaslar daha iyi bilgi verebilir bu konuda..
Yani bunu onun söylemesi gerekmez mi evet sanırım içimin rahat etmesi için aramalıyımcanim bu arada doktorunu arayipta simdide sorabilirsin benim ayrintilim ve seker yüklemem hangi haftalarda yapilacak diye..o demediyse bile keske gecmis kontrolünde sen citlatsaydin doktora.
cnm selam.. Bence arayıp sor doktoruna.. Acaba doktor çok yoğundu da söylemeyi mi unuttu.
Sen sor, gerekli değil ya da gerekli diye net cevap versin sana.. Sormaktan Ne kaybedersin, için rahat eder..
Beni de duyun beni de görün beni de dikkate alın yaaa :))))))
Resim yükleyemiyorum kızlar, teknoloji özürlüyüm biliyorum.scorpion verdiğin linkten yapamadım canım yaa başka tarifi yok mu bunun???
çoğunu bilmiyordum ve bu şekilde liste gibi olması da çok gzl olmuş eline sağlık leegorkemm bende kendime bi örnek aldım..fırsat buldukça evde bende açıyorum meryem sûresini , yasin sûresini hem ben dinlioyrum hem bebişime dinletiyorum..
ayrıca annemde hurma almış okutmuş..doğuma 1 ay veya 1,5 kala onlardan yavaş yavaş yiyeceğim inş. hurmanında çok yararı varmış doğumu kolaylaştırıyormuş..nacizane bende bunu paylaşayım istedim
Beni de duyun beni de görün beni de dikkate alın yaaa :))))))
Resim yükleyemiyorum kızlar, teknoloji özürlüyüm biliyorum.scorpion verdiğin linkten yapamadım canım yaa başka tarifi yok mu bunun???
çoğunu bilmiyordum ve bu şekilde liste gibi olması da çok gzl olmuş eline sağlık leegorkemm bende kendime bi örnek aldım..fırsat buldukça evde bende açıyorum meryem sûresini , yasin sûresini hem ben dinlioyrum hem bebişime dinletiyorum..
ayrıca annemde hurma almış okutmuş..doğuma 1 ay veya 1,5 kala onlardan yavaş yavaş yiyeceğim inş. hurmanında çok yararı varmış doğumu kolaylaştırıyormuş..nacizane bende bunu paylaşayım istedim
:97::97:
canım bna bugün 25 yada 26. hafta dedi sen şeker yükleme için
diger yere birseyler yazdim yine bak bir bakalim bekli yapabilirsin..
nisacığım iyiyim güzellik uykusuna yatıp geldiniz ohh valla ne güzel,bende evde olsamda yatsam
az kaldı yaklaşık 2 ay sonra bende evden yazarım size artık.Biz iyiyiz çok şükür oğluşum tepiyo arada bir idare ediyoruz
angel74 canm geçmişi hızla okudum o yüzden bilmiyorum ama sen de bebeğinde inş. çok sağlıklı atlatırsınız hepimiznisanda bebeklerimizi konuşur oluruz
Sağol canım tekrar deniyorum bakalım. Becerebilirsem göbişimi bi tek sana göstertcem bunlara göstertmicem kimse bana yardımcı olmuyo :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?