- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.341
Kek de olabülürr farketmez :)) Tatlı olsun da:) Ee ne demişler ye tatlıyı doğur hakkıyı :)))
leegörkemm kız anlatsana nasıl yapıyosun :)
Canımm sağolasın şimdi bakıyorum hemen.Sana da göstertcem o zaman :)
Cık dolapta olmaz.Böyle kaloriferin üstüne koyuyorum ben.Hafif de eriyor ayy bak yine canım çekti :))
Ay canım görmedim ben.Hoşgeldin.
şaka yapıyorum canım,dinen tabii güzel güzel.Nasılsın prki kilo alımın nasıl,ağrın sansın yok değil mi?
merhaba kızlar nasılsınız...
yormuyorsun dimi evde kendiniHoşbulduk canım...Biz gayet iyiyiz ama göbüşüm ağrıyor yani göbek deliğim ve arada belimde ağrıyor...
benimde bu konuda duyduğum,Zemzem olarak değil de daha boyle hurma gibi tatlı birşeyi ağzına doğunca azıcık sürülsün demişlerdi..Süren kişi de çevrende sevdiğin şeker biri tatlı biri olursa bebeğinde tatlı dilli olurmuş diye duymuştum..o heyecanla unutmaz isem yapmayı düşünüyorum..
tiancu cumm oldumu canım
1 -1,5 hafta önce ben tekrar kan testi yaptırdım değerlerime bakıldı...Dr. şeker var biraz dedi...Tatlıdan filan uzak duracaksın dedi ama biz hala oğluşumla çikolataları götürüyoruz dayanamıyoruz...Ocak 15 şeker tarama testi yapılacak...Yalnız sizler 100'lük diyorsunuz bana dr. fiyat sormam için 50'lik dedi 20 ytl yapacaklar ama ben araştırmada ücretsiz yaptıracağım sadece ilacı biz alıyormuşuz sanırım...
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
hoşgeldn cnmm
cumartesiye kadar yoktu cnm cumartesi sabah 7 akşam 8 mesai yaptım btrdi beni doktorumda yazı yazdı 8 saatten fazla çalışması sakıncalı dye
çok şüküryolunda herşey bebişimde işte ayaklarım yerde kalınca sürekli vuruyor ayağımı tabureye koyunca duruyor doktorda bugün bilimsel açıklaması yok ama annesinin yorulmasını istemyr dedi
bugün 64 kilo çıktık doktorda toplam 5 kilo almışız 70 ile doğuma gtmek hedefim olurmu bilmiyorum amasen nasılsın yoruluyor musun işte
kızlar biz kaçtık hadi iyi akşamlar herkese.:79:
kızlar biz kaçtık hadi iyi akşamlar herkese.:79:
yormuyorsun dimi evde kendinigeçer tez zamanda inş
aaa bunuda yeni duydum cnm not alayım eşim sürsünbabasına benzesin
cnm önce 50lik yapıyorlar 50lik yüksek çıkarsa 100lük yapılıyo
Beni de duyun beni de görün beni de dikkate alın yaaa :))))))
Resim yükleyemiyorum kızlar, teknoloji özürlüyüm biliyorum.scorpion verdiğin linkten yapamadım canım yaa başka tarifi yok mu bunun???
ohh ne iyi etmişsinhoşbulduk kızlar.. bizde iyiyiz.. bugün costum paso yemek yaptım hangi birini nasıl yeriz bilmiyorum bir hafta yer dururuz artık:))))
aminnn cnm inş. öyle olurlar suyu ihmal etme öyleyse cnmmişim çok yormuyor ama 7 kilo aldım,kilom biraz canımı sıkıyor,onun haricinde iyiyiz şimdilik çok nadirde olsa gece yarısı karnım kasılıyor kalkıyorum su içiyorum falan iyi geliyor,susuz kalıyor diye düşünüyorum.Bebişlerimiz annelerini düşünüyor,kıyamam ben onlara,inşallah ilerdede,annesini düşünen hayırlı evlat olurlar.
iyi akşamlar cnmmkızlar biz kaçtık hadi iyi akşamlar herkese.:79:
Ne yorması be canım en kalpazan günlerimi yaşıyorum...
en iyisini yapıyorsun ya doktoruna sorsana gidince bende merak ettim göbek ağrısını cnm bu arada bebekler büyüyüyor geriyordurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?