2011 Nisan Anneleri

Bu arada şeker komasına giricem ben yakında.Hergün 2 tane çikolata yenir mi? Valla dayanamıyorum canım istiyoooo

cnm bende çok yiyordum çikolata eşim bizim çocuk çikolatayla beslenyr dyor bu ara keke kaydırdım kendimi oda sağlıklı değil ama sende farklı şeyler dene istersen

sağolun kızlar yaralı bilgiler için bende meryem suresinin 7 sefer bi suya okunup içildiğini duydum bir de inşirah suresi

maşallah oğluşuna cnm erkek bebekler daha hareketli oluyor derler

Biz geldik...Oğluşumla selam verdik ama kimse görmedi bizi...Sanırım oğlum teyzelerine kızdı acısını tekmelerinle annesinden çıkarıyor...

cnım benm yaa bende izni bekliyorum hafta sonu fazla çalıştım dye rapor aldım 2 gün valla güzel evde olmak çabucak gelse izinlerimiz ya oğluşun hatırlatıyo kendini desene cnm:13:
şaka yapıyorum canım,dinen tabii güzel güzel.Nasılsın prki kilo alımın nasıl,ağrın sansın yok değil mi?

Biz geldik...Oğluşumla selam verdik ama kimse görmedi bizi...Sanırım oğlum teyzelerine kızdı acısını tekmelerinle annesinden çıkarıyor...

oyyy kıyamam ben o paşaya,kızmasın teyzesi görmemiş geldiğini

sağolun kızlar yaralı bilgiler için bende meryem suresinin 7 sefer bi suya okunup içildiğini duydum bir de inşirah suresi

maşallah oğluşuna cnm erkek bebekler daha hareketli oluyor derler

Canım evet erkek bebekler daha erken hareketlenir diyorlardı ,hakikate öyleymiş daha erken hareketlendi ve maşallahı var bizim oğlanın,anası kılıklı hiperaktif olacak heralde

cnm bende çok yiyordum çikolata eşim bizim çocuk çikolatayla beslenyr dyor bu ara keke kaydırdım kendimi oda sağlıklı değil ama sende farklı şeyler dene istersen

Kek de olabülürr farketmez :)) Tatlı olsun da:) Ee ne demişler ye tatlıyı doğur hakkıyı :)))
benimkinide leegörkemm ekliyor saolsun canım:90:

leegörkemm kız anlatsana nasıl yapıyosun :)
cnm ciciler topiğine yazdım ekleme konusunda bildiğimi bi bak istersen.ben o şekilde ekliyorum

Canımm sağolasın şimdi bakıyorum hemen.Sana da göstertcem o zaman :)

ya o bendede var eşim almş buzdolbna koymuş gel git aşık olmş gbi bakyrm yememmek ,iç,n kendmi tutuyrm valla

Cık dolapta olmaz.Böyle kaloriferin üstüne koyuyorum ben.Hafif de eriyor ayy bak yine canım çekti :))

Ay canım görmedim ben.Hoşgeldin.

ayy tiancu canım hiç kek çikolata demee banada kesin şeker yüksek cıkacak diyorum bende bir ara her gün brovni yapıyordum oğlumm bitter olcak diodum artık

hurma bende getirteyim canıım banada ağzına doğunca zemzem damlat dediler ne kadar doğru bilmiyorum:26:
benimde bu konuda duyduğum,Zemzem olarak değil de daha boyle hurma gibi tatlı birşeyi ağzına doğunca azıcık sürülsün demişlerdi..Süren kişi de çevrende sevdiğin şeker biri tatlı biri olursa bebeğinde tatlı dilli olurmuş diye duymuştum..o heyecanla unutmaz isem yapmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…