2011 Nisan Anneleri

slm güzel annişler ben geldim..azcık takılayım dedim,bakim ne olmuş bitmiş forumda
sonra pazara çıkıcaaz cocişle

kankişş anladın sen onu

ayy canım burda okuyunca bi izleyim dedim ayyyyy içim almıyo yaaa..ne garip ne mucize bişey Allah çok büyük oluyo bi şekilde ama ben normal nası doğurcam bilmiyorum.hele video seyredince:95:

valla tatlım bende nasıl doğurucam hiç bilmiyorum şimdi açmıyorum hiç videoyu çığlık filan atmıym işyerinde akşam evde izleyecem

:87: slm kızlar... bu gün ilk defa 3 senedir eşimle pazara gittim..adamın sabrına hayranım hoş levent sosyete pazarı öyle kadıköy gibi büyük değil ama olsun...arabamızla götürdüğü için gelmek zorunda kaldı..bebiş için 2-3 stand var hiçte uygun değil yani dışarda mağazada nasılsa ordada öyle..hiç bi uygunluk farklılık göremedim..öyle oluncada bizim sıpaya bişey almadım ama kendime aldım..çok cici bi ev terliği kırmızı kokoş bişi loğusayken eve pijana altına giyile bilcek türden.. sonra 2 elbise aldım biri dize kadar çok uygun ve çok şık.. 1 tanede evde giymelik aldım hepsi tam istediğim gibi oldu.. bugün havada güzel oh.. çok mutluyum

onu bende beğeniyorum güle güle kullanın canım

Beyaz şeyler bende de oluyodu da bu bildiğin su sütyenimi çıkardım bira rahatlayım diye atletim ıslanmıştı internette okudumda 20. haftadan sonra normal yazıyor ama yinede bi tedirgin oldum

youtube da izledim bebek doğum anı diye aratırsan national geographic in belgesel videosunu görürsün istersen linkide verebilirim

Benimde sezeryanı izlemeyi içim kaldırmıyo

benim ilk doğumum sezeryanla oldu,inanın korkulacak hiç birşey yok.bana da normal doğum yapamazmışım gibi geliyor.benim sezeryanım genel anesteziyle olmuştu,epiduralle yapılan sezeryanlar daha kolay oluyormuş.ben bunu epiduralle yapmayı düşünüyorum sadece uyanık olmak beni biraz geriyor ama epiduralin genel anesteziye göre yan etkileri daha azmış.

çoğu arkadaşım mecburi sezeryan oldu korkulacak bişi yok diyolar ama bi kere o videolardan brini izledim ondan sonra içim hiç kaldırmıyor

büyük başarı tatlım ben de 3 senedir kocişle pazara filan gittiğimi bilmem gitmezde yani
cicilerinde hayırlı olsun güle güle giy kuşum ya bende alışkanlık oldu evde kocişin beyaz gömlerlerinden giyiyom altınada bi tayt çekiyom ohhhh çok rahat ama kocam durumdan hiiiç memnun değil

saol canım benim
internettede normal yazıyosa kafana takma tatlım kontrole gittiğindede sorabilirsin doktora için rahat olsun

bende kocişin atletlerinden giyiyorum o benim değil mi diyor

ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doğumdan sonra işi bırakıcam ama şimdi 4 aylık para almak var bide 6 aylık almak var ben onun derdindeyim

çok sanslısın canım bebeğini kendin büyütecen şu an benim için bir hayal ...bizim bebek ortada kaldı valla kim bakacak nasıl olacak hiç bilmiyom kayınvalidem alt katımda oturuyo haftada 2 gün yaşlı babasına bakmaya gidiyor 2 günde sohbeti var hadi fedekarlık yapsa sohbet e bir gün gitse 3 gün o baksa bir gün kendi annem ablam c.tesileri çalısmadım mı haber vereyim bana bırak diyor başka bi ablam çok müsait ama evi uzak şimdiden stres oluyom bebişim bi orada bi burada mı olacak nasıl olacak kafayı yiyecem :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…