2011 Nisan Anneleri

gebelik takvimi diye gir orada en sonda hangi tarihlerde şeker yüklemesi yapılabileceğini gösteriyor

doğumdan sonra spora gitmek lazım
bebişler bıze spor olcak zaten bı de yaramz olurlarsa yandık

iyi canım oda napsın benle yatıyor benle kalkıyor.. dün gece 4.30 ben uyanktım oda benle uyanık dönüp duruyordu ama bugün iptal arada bir dönüyor sonra hemen uyuyor sesi soluğu çıkmıyor çok komik:))

maş. benımkıde ben hıçkırınca o da başlıyor bı ben bı o

kilo alımım bi ara hızlı gidiyodu ama vitamini bırakınca ve diyetisyene başlayınca durdu sonrada az az almaya devam ettim.
kepeğin şekere ii geldiğini öğrendiğim ii oldu bende alıyım bugün saol cnm.
saat 9.45te randevum inşallah dayanabilirim.yanında biri varmıydı senin?tek gitmem gerekebilir birini alsammıki yanıma?

slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

maşallah kızına cnm kocaman olmuş.

Çok teşekkür ederim esracım

Tamam canım gidersem haber vericem sana
Kraftı uygun fiyata bulursam oradan alırım diye düşünüyorum

bizim bebişler babadan ayrılmak istemiyorlar sanırım..eşim ben gidiorum die yapıyor diyor:90:

Ben bebek için değilde elektrikli ev aletleri filan almştım ama kalitesiz bişi yok
gelen her ürün kaliteli ve eğer memnun kalmazsan hemen iade edebiliyorsun
Birde bebek kıyafeti için "civilim" den sipariş edebilirsin ben mağazasından 4-5 parça bişi aldım memnunum

Bu siteden ben kredi kartıyla alışveriş yaptım, ama havale yaparakta alışveriş yapabiliyorsun
slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

maşallah kızına Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz bende 8 kilo aldım
doktorum iyi gidiyorsun dedi ama bundan sonra ayda 2 kiloyu aşmazsak toplamda 15 kiloyla tamamlarsak çok iyi olucak dedi
sürekli acıkıyorum nasıl olucak bilmiyorum

Ben şeker yüklemesini 25+4 te yaptırıcam..
Benim doktorumda bidahaki kontrole aç gel idrar ve kan tahlillerini tekrarlayalım dedi

Son düzenleme:
Güzel Annecikler Selammm :80: :80: :80:
işyerindeki yoğunluktan mesajları okusam da cevap yazamıyorum..Şimdi fırsat bulabildim..
Bir arkadaşım Bebek arabasıyla ilgili önemli noktalardan biri de çift yönlü kullanım demişti.
Siz yolda bebek arabasıyla giderken rüzgar tersten estiğinde, miniğin yönünü değiştirince rüzgar vız geliyormuş.. Gerçi rüzgarlık/yağmurluk gibi örtüleri var. ama ne bileyim, arkadaşım illa çift yönlü olandan al rahat edersin demişti. bakıcaz artık

saol canım büyüttüm kızı

benimkide aynını dedi bu ay 2 kg almışım hep böyle gidelim dedi dopumla ilgili bişey diyomu doktorun sana benimki normal doğum demeye başladı bile
açlık hissini sorma tatlım günde 5 elma garantim var o tok tutuyor biraz
demekki banada tahlil tekrarlama olayından olayı aç gel dedi

kızlar bende hamileliğimin ilk gününden itibaren 5 kg aldım doktorum gayet güzel diyo.zaten son 3 ay toplam 10 kg kadar alacakmışız garanti yani.o nedenle son 3 aya bu kadar az kılo ıle gırmem gerekıyor

Doğumla igili bişi sormadım ama son 2 yada 3 kontrolde rahim ağzın kapalı bu çok iyi dedi
Bende normal doğum istiyorum inşallah hakkımıza hayırlısı olur

Bende meyvelerle idare etmeye çalışıyorum

Artık yolun yarısını geçtik tahlillerin tekrarlanması iyi olur

selam kızlar maşallah kalabalığız gene
şeker yüllemesi yaptıran arkadaşlar ilk giderken aç mı gittiniz tok mu??benim sabah 8 de randevum var da.aç mı gideyim??açlık neyse de susuzluğa hiç dayanamıoyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…