• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar ıslak mendilleri konuşmuşsunuz ben mendil kullanmayı düşünmüyorum pamuk kullanıcam suyla ılsatıp silicem en sağlıklısı oymuş mendili acil durumlarda kullanırım onuda nivea alıcam zaten bütün ürünlerini nivea alıcam ben.

eflalimmmmmmmmm hoşgeldin
valla ıslak mendil denerim olmadı pamuğa geçerim

çatlak kremi chicco nun var internette 20 milyon aNSIL ACABA?DOKTORUN BANA VERDİĞİ 50 MİLYON

doktorum bana kendini yağlıyomusun diye sordu,istersen krem yazabilirim dedi
bende sebamedin losyonu ve badem-çörekotu-kakao yağı karışımını kullandığımı söyledim öyleyse tamam sorun yok dedi :6:

tatlım elektrikle kullanmam da zaten güvenemem pil olayı mantıklı geldi bana.

Bilmem ki kullanıcı yorumlarına da bakmak lazım

çatlak kremi chicco nun var internette 20 milyon aNSIL ACABA?DOKTORUN BANA VERDİĞİ 50 MİLYON

Ben çatlak kremi almadım doktorun dediğini kakao yağı kremi aldım aktardan onu kullanıyorum birde yeni oriflamedan aldım çatlak kremi 20 lira onuda sürüyorum artık olan çatlaklarıda azaltıyormuş, göğüs için almayı unutmayın artık başlıycam bende komşum kesinlikle kullan dedi çok çekmiş o yara olmuş göğüsleri beni kimse uyaramdı ben herkese diyorum dedi, birde çatlak için doktorumda sağlık ocağındaki ebede kakao yağı badem yağı kayısı yağını karıştır kullan demişti.

doktorum bana kendini yağlıyomusun diye sordu,istersen krem yazabilirim dedi
bende sebamedin losyonu ve badem-çörekotu-kakao yağı karışımını kullandığımı söyledim öyleyse tamam sorun yok dedi :6:

Bilmem ki kullanıcı yorumlarına da bakmak lazım

baktım sorun yaşayan olmamış.ban güzel bir ürün geldi aslında.bebek kendi kurallarını koyuyor sallanmayı sevmezse sallamamda kendi ısrarla anneyi yorup kendini sallandıran bebeklerde var.5 dk kurarız yatarız veya işimizi hallederiz.

eflalimmmmmmmmm hoşgeldin
valla ıslak mendil denerim olmadı pamuğa geçerim

Hoşbuldum canım ıslak mendil sağlıklı değil biliyorsun kimyasal madde içeriyor hemde seninki kız daha hassas olur:) bir araştır istersen.

canım ıslak mendillerininde alkolsüz olanını kullanmak gerekiyormuş,su bazlı olanlarını kullanın diyorlar.

Hoşbuldum canım ıslak mendil sağlıklı değil biliyorsun kimyasal madde içeriyor hemde seninki kız daha hassas olur:) bir araştır istersen.

ay ayyyy araştıralım bakalım anam ya eskiden yıkıyolarmış ohhhh ıslak mendil mi varmış

ay ayyyy araştıralım bakalım anam ya eskiden yıkıyolarmış ohhhh ıslak mendil mi varmış

Evet canım aslında yıkamak en güzelide her an nerde yıkıycan sudan çıkarmamak lazım ama akşamları yatarken yıkıycam inşaallah her akşam yavrumu ellerimle parlatıcam:) daha çabuk büyüyolar mışıl mışıl uyusun kuzum ,hergün yıkanacağı için pişikde olmaz

ya kızlar ben hala sağlıkocağının kapısından girmiş kul değilim bi sorun olurmu ki

Canım tetanoz aşını onlar yapıcak çocuk doğuncada onun aşılarını yapıcaklar hemde güzel ilgileniyorlar git bence.Bende geçen ay gittim daha ebe niye ilk üç ay gelmedin dedi

Evet canım aslında yıkamak en güzelide her an nerde yıkıycan sudan çıkarmamak lazım ama akşamları yatarken yıkıycam inşaallah her akşam yavrumu ellerimle parlatıcam:) daha çabuk büyüyolar mışıl mışıl uyusun kuzum ,hergün yıkanacağı için pişikde olmaz

evet önleri yaz zaten yıkarız her gece misss gibi

bazen bakıyorum acaba abartıyomuyum bunları ne zaman giyecek diyorum bazende her dakika çamaşır makinası çalıştıracağıma alayım dursun diyorum

Bide listeye her baktığıma yeni bi eksik keşfediyorum
mesela eldiven ve şapka da ilk zamanlar lazım olacak.. birde gezme ayakkabısı :69:

:70::71::69: sağol cnm...ben daha alıcam anlaşılan ahaha

ya kızlar ben hala sağlıkocağının kapısından girmiş kul değilim bi sorun olurmu ki

canım ben de tetanoz aşısı için ilk gittim..
Kullandığınız İlacınız bittiyse yazalım dedi,doktorun yaptırdığı testleri getirin bir dahaki gelişte, bakalım onlara dedi.. bayağı ilgilendiler yani..:94:
Asıl bebek doğunca faydasını göreceğiz, bebeğin aşılarının zamanı gelince arıyorlarmış, falan...

selam kızlaar biizde yuruyus yaptk geldik akşam da arkadşıma gdecegz doğm yapmştı bebişini görecegz bi kez daha ...onn bebşne hedye aldım dayanamdm kendi kızıma da aldım :66: :69: kızlar ya ben nerdeyse hergun yurumeye çalşyrm ama çabk yorldgmu hssedyrm sanki hantallaştm biraz :53: sız nasılzınız bide çok harektlymdr son zamnlrda ne yapcam ki :49:

evet önleri yaz zaten yıkarız her gece misss gibi

Ayyy ne güzel ya doğacaklarda yıkıycaz gece rüyamda gördüm oğlumu almıştım kucağıma bu aralar çok görüyorum alıştım artık heyecan fazlalaştı.

selam kızlaar biizde yuruyus yaptk geldik akşam da arkadşıma gdecegz doğm yapmştı bebişini görecegz bi kez daha ...onn bebşne hedye aldım dayanamdm kendi kızıma da aldım :66: :69: kızlar ya ben nerdeyse hergun yurumeye çalşyrm ama çabk yorldgmu hssedyrm sanki hantallaştm biraz :53: sız nasılzınız bide çok harektlymdr son zamnlrda ne yapcam ki :49:

merhaba canım bnede cabuk yoruluyorum netten arastırdım kanın düşükse oluyormus bu yüzden dr basvur istersen

Oh ne güzel maşaallah bende çok istiyorum ama yürüyemiyorum ayakta bile çok duramıyorum doktor durma dedi kasıklarımda ağrım var ilk üç ay yoktu ikinci dönem rahatsız etti beni yürüyüşsüzde olmaz haftasonu iyiydim gerçi ama beni idarar çok sıkıştırıyor sizde öylemisiniz çarşıya çıkmaya korkuyorum sıkışıcam diye o gün su bile içmek istemiyorum.

merhaba canım bnede cabuk yoruluyorum netten arastırdım kanın düşükse oluyormus bu yüzden dr basvur istersen

kübra hoşgeldinn,nerelersesin sen nasılsın,keyfin sıhhatin,sen bide asker yolu bekliyorsun,uzun süreden beri girmemiştin hamileliğin nasıl gidiyor ,bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu offf ne çok soru sordum merak etmişim seni:23:

Merhaba annişler ben kızıma sabah yazdığınız maxima park yataktan aldım umarım memnun kalırım kırmızı renginden sipariş verdik bir an önce gelsinde kuralım ilk bebek olunca çok sabırsız oluyoruz galiba umarım memnun kalırız yataktan :49::emir_bebek::nazar:

Oh ne güzel maşaallah bende çok istiyorum ama yürüyemiyorum ayakta bile çok duramıyorum doktor durma dedi kasıklarımda ağrım var ilk üç ay yoktu ikinci dönem rahatsız etti beni yürüyüşsüzde olmaz haftasonu iyiydim gerçi ama beni idarar çok sıkıştırıyor sizde öylemisiniz çarşıya çıkmaya korkuyorum sıkışıcam diye o gün su bile içmek istemiyorum.

bende çok gdyrm canım ya hatta bugun dayanamadım eşimin iş yterne ugradım sonra dewam ettim yuruyuşüme hayrdr nye geldn dyr o da bana :17: :17:

Back
X