• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar yahu ben cok kasınıyorum elım kolum bacaklarım karnım gözümün içi bile kaşınıyo varya sinir oldum

tatlım kaşıntıya dikkat et benim 2 arkadaşımın başına geldi gerçi onların gebeliğin son dönemlerinde oldu ama bu haftalarda olur mu bilemem de karaciğer enzimleriyle ilgili gebelikte sıkıntı olabilirmiş.okuyunca bi söyleyim sana dedim.istersen bi doktoruna sor.

Canımm az önce aklımdan geçtin nerelerde acaba dedim üstüne sen geldin, hoşgeldin :29:

:1:
Yarasın bebişlere :49:

ahhh canımsın saol,hayırdır niye geçtim ki :16:
bu arada bende dün baya park yatak araştırması yaptım cnm..önceden almayacağım diyordum
ama sepet beşikten vazgeçtim ark.dan alacaktım,onun yerine park yatak alım dedim..
ben oda yapmayı da düşünüyorum kısmetse..

bende araştırmalarım sonucu şuna ulaştım;özellik olarak olması gerekenler;
1- sallanma aparatlı ve titreşimli(titreşim sallanmaya alıştırmamak için kullanılıyormuş)
2- kenarları fileli ama kapanabilen örtüleri olmalı
3- kumaşı naylonumsu olmamalı(250-300 tenye)
4- çin malı olmasın diye birşey yok,chicco ve kraft dahil hepsinin fab.çindeymiş..
ama mutlaka kalite ve teknik bakımından farkları vardır...
5- alt değiştirme ünitesi olması seyahat kullanımlarını düşününce gerekli..
6- ölçüleri uygun olmalı,odadan odaya taşımak için kapı genişliğine bakmalı buna göre en uygun 70*110 olabilir diye düşündüm..ne çok büyük ne de küçük..genişliği daha önemki sanki boya göre..

bunlar doğrultusunda kraft 504 modeli olabilir diye düşünüyorum..
821 de güzel ama dönencesi hepsine yayaılmış,sevimsiz bir görüntü bence..
ayrıca bu diğer markaların çoğunda 821 modelinin taklitleri gibi görünüyor desen olarak..

ama şu maxima bana acaba dedirtti,ama görmeden karar veremem sanırım..

ay evet asla büyümeyen ilk göz ağrım o benim kınalı kuzummmmmmmmmmm oyyyyyyyyy :52: :52: :52: hemne bakeyom resmine

ayyy evet ya. benimki de bana geçen bebişimi severken gözlerini kocaman açıp boynunu büküp ilk bebeğin benim ama demi diyo:60::60::60:tabiki aşkımmm dedim sen büyümeyen bebeğimsin inşallah bebişimizi beraber büyütcez dedim:69:

ayyy evet ya. benimki de bana geçen bebişimi severken gözlerini kocaman açıp boynunu büküp ilk bebeğin benim ama demi diyo:60::60::60:tabiki aşkımmm dedim sen büyümeyen bebeğimsin inşallah bebişimizi beraber büyütcez dedim:69:

bunların hepsi aynı etiket tatlım ya şmdi buldum fotonu ama bu 17+0 yuh kızım ya yeni foto niye koymuyon bunda göbüşün çok çıkmamış bile çok güzel görünüyosun

ahhh canımsın saol,hayırdır niye geçtim ki :16:
bu arada bende dün baya park yatak araştırması yaptım cnm..önceden almayacağım diyordum
ama sepet beşikten vazgeçtim ark.dan alacaktım,onun yerine park yatak alım dedim..
ben oda yapmayı da düşünüyorum kısmetse..

bende araştırmalarım sonucu şuna ulaştım;özellik olarak olması gerekenler;
1- sallanma aparatlı ve titreşimli(titreşim sallanmaya alıştırmamak için kullanılıyormuş)
2- kenarları fileli ama kapanabilen örtüleri olmalı
3- kumaşı naylonumsu olmamalı(250-300 tenye)
4- çin malı olmasın diye birşey yok,chicco ve kraft dahil hepsinin fab.çindeymiş..
ama mutlaka kalite ve teknik bakımından farkları vardır...
5- alt değiştirme ünitesi olması seyahat kullanımlarını düşününce gerekli..
6- ölçüleri uygun olmalı,odadan odaya taşımak için kapı genişliğine bakmalı buna göre en uygun 70*110 olabilir diye düşündüm..ne çok büyük ne de küçük..genişliği daha önemki sanki boya göre..

bunlar doğrultusunda kraft 504 modeli olabilir diye düşünüyorum..
821 de güzel ama dönencesi hepsine yayaılmış,sevimsiz bir görüntü bence..
ayrıca bu diğer markaların çoğunda 821 modelinin taklitleri gibi görünüyor desen olarak..

ama şu maxima bana acaba dedirtti,ama görmeden karar veremem sanırım..

Ne kadar ayrıntılı düşünmüşsün :nazar:
Ben büyüyen yatakta karar kıldım.

Önce onları nazlamamız gerekecek galiba.

Ne kadar ayrıntılı düşünmüşsün :nazar:
Ben büyüyen yatakta karar kıldım.

Önce onları nazlamamız gerekecek galiba.

eveet tatlım biraz ayrıntıcıyımdır ben her işte ki bu çok daha hassas ve bilinmez bir durum...
bende oda yapıcam ayrıca ve büyüyen karyola alıcam ama birde park yatak alıcam böylee..
ilk aylarda hem odamızda olsun diye hemde sonra yanımızda nerde olursa,birde oyun parkı olarak
çok kullanışlı oluyor oyuzden gerekli birşey aslında baya işe yarıyor..

eveet tatlım biraz ayrıntıcıyımdır ben her işte ki bu çok daha hassas ve bilinmez bir durum...
bende oda yapıcam ayrıca ve büyüyen karyola alıcam ama birde park yatak alıcam böylee..
ilk aylarda hem odamızda olsun diye hemde sonra yanımızda nerde olursa,birde oyun parkı olarak
çok kullanışlı oluyor oyuzden gerekli birşey aslında baya işe yarıyor..

Park yataklar benim de hoşuma gidiyor ama içinde oturup da oynayan çocuk var mı merak ediyorum.
Hele erkek çocuklar hiç içinde oynamak istemezler sanırım.

Back
X