2011 Nisan Anneleri

ay canım ianan ki şu anda senden bi farkım yok acayip kendimi şiş hissediyorum ,adam benden meyve falan istedi ay iki dakka bekle kalkamıyorum yerimden ay of derken adam çoktan meyvesini yemeğe başlamış seninle işim var benim desene 3 ay yandım ben diyo

tatlım istersen light süt içeblrsn zaten onun kalsiyum oranının daha fazla oldgunu duymuştum ben...aynı dert bende de var ya surekli aç gezyrm ya bu kadr olur ne verseler yiyecek durumdayım offf

light sütün tadı aynımı acaba
veya yarım yağlı sütünki nasıl?

bnmde göbeğim çok sert ama acı yok.
göbek deliğimde fırlıcak:)

Son düzenleme:

e biraz da onlar çeksin ceremesini bu işin tatlım bırak alsın meyvesini

light sütün tadı aynımı acaba
veya yarım yağlı sütünki nasıl?

bnmde göbeğim çok sert ama acı yok.
göbek deliğimde fırlıcak:)

ay en ileri senn gdyr haftan tatlım ben ikisini de içtim çok fark yok arasnda ya ama light sut daha hoş gelyr bana çunku ben hamilelgmden önce hiç içemezdm hep sutler kokuyor gbi gelrdi light da öle bişey hissetmedim

ayyy arkadaşlar kilo demeyin morelim bozuluyor ben hamile kaldıgımda 45 kiloydum ve şuanda inanamayacaksınız ama 60 kilo oldum yani 15 kilo almışım durduramıyorum kendimi.ben hamileligimin ilk gününden beri ne bi kusma nede migde bulantısı yaşadım iştahım acıldıkca acıldı halende devam ediyor ne yapacagım bilmiyorum.

iyi geceler kısslarr
oh oh maşalah yine konuşacak güzel konular bulmuşsunuz efendim ben de eksik kalmiyim kendi incilerimi dökeyim dedim,
kilolardan bahsedelim ki maşallah sistemli bir şekilde ilerliyorum tahminen 8 kilo aldım ,
ayrıca bişey yemiyorum da diyemiycem ilaçların etkisimidir bilmem iştahlıyım ki deli gibi yiyorum, yiyorum ki kilo alıyorum bilniçaltımaa öyle bir işlemişm ki ne yersem yiyeyim bebeğe gideceği düşüncesi kaplıyor ya da savunma mekanizması işte,
ayrıca ben de fena halde ağırlaştım yürürken ayağa kalaren nefes nefese kalıyorum bi de erkek anneleri çok hareketli olur derler, velhasılkelam içler acısı bir vaziyetteyim

tatlım çok zayf hamile kalmşssın zaten...dr lar zayf hamilelere bişey demyr valla senn dr ne dyr blmyrm ama geneli alyrz diye azarlyr eşime dyrm ki hem para veryrz hem azarlanyrz ayoll

tatlım çok zayf hamile kalmşssın zaten...dr lar zayf hamilelere bişey demyr valla senn dr ne dyr blmyrm ama geneli alyrz diye azarlyr eşime dyrm ki hem para veryrz hem azarlanyrz ayoll

evet cnm en ileri bnm galiba:)
bnde hiç içemezdm şimdide içine azcık nescafe atıyorum
çok az ama kaşığın ucuyla yoksa içemiyorum

ay canım hayırlı olsun bu arada ikili raamlara geçmişiz yeni farettim darısı başımıza artık

oh oh valla rekor bende diyordum, beni geçen biri çıktı sonunda canım kaç haftalık seninki

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben bebeğimin hareketlerini hissediodum ama 3-4 gündür pek hissedimiorum benim haftalarımda bunu yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun

dr kızmadı bana ama kilo almak iyi deyil dikkat etmeye calış dedi.ne yapayım ilk aydan başladım kilo almaya halende devam ediyor valla
ay canım hayırlı olsun bu arada ikili raamlara geçmişiz yeni farettim darısı başımıza artık

oh oh valla rekor bende diyordum, beni geçen biri çıktı sonunda canım kaç haftalık seninki

ahhh canım sorma yaa ben kırdım sanırım halende devam doguma kadar ne olur bilemem 25+5 günlük hamileyim canım sen

şu şeker yüklemesi benim de canımı çok:93: sıkıyor.geçmiş olsun canım.

merhaba hamisler..nasil gidiyor??
SMGE bebegin herzaman ayni harekette olmamasi normal ama yinede bi doktoruna gorun icin rahatlasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…