- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.921
ayça cım yeni yaşın hayırlı olsun
sağol canım ya elden başka birşey gelmiyor öyle yapcaz işte...
bu arada doğum günün kutlu olsun,sağlıkla nice yıllara inşallah
iyi akşamlar sonra tekrar girerim görüşürüz arkadaşlar.
ay hayal etmesi bile çok guzel tatlım nice yıllara bebişinle beraber
kızlar hiç düşündünüz mü bu sene ilk defa anneler gününü kutlayacağız.. tabi ilk kez hamile kalanlar.. tecrübeli annelere lafımız yok :))))
doğum günün kutlu olsun .ailenle nice yıllara ..güzel anneler selammm :80: :80: :80:
biz bugün çok şımarıyoruz kızımla çünkü bugün benim doğum günümmm
işyerinde pastamızı yedik, kızım kıpır kıpır oldu, annesine hediyesini veriyor, annecim buradayım diye
çok şükür, günlerdir hareket etmesini bekliyordum..
akşam da eşimle pasta yersek, 1 hafta tatlı yemem herhalde, ne de olsa 10 gün sonra şeker testi varrr :18:
nerdeki kanz mağazasına gidiyorsun ??bende gidip bakayım dünde chicco mağazasında indirim başlamıştı :%50 bende oradan bişiler aldım capitol mağazasından .,arkadaşlar kanz bugün %50 indirime girdi ne var yok aldım alışveriş yapmak isteyenlere duyrulur çünkü bir iki gün içinde hiç bişey kalmıyo.çok güzel şeyler var tabi beden bulursanız.
canım sen nerde yaptırdın şeker yüklemesini ben sabah medipolde yaptırdım 32 tl . sanırım sende medipole gidiyordun o yüzden merak ettim .50 gramlık 3.5 tl 100 gramlık 14 tl
iyiyim çok şükür.ne yaptın ? gidebildin mi salı pazarına?bu gün hava çok güzeldi,ben de dayanamayıp gittim yine.aldım birşeyler.topiğe ekliyim dedim ama olmadı bir türlü,sorun var herhalde.
Selam kızlar şeker yüklemesinden geliyorum 165 çıktı dahiliye uzmanına yönlerdirdiler ne kötü ya şimdi tekrar izin al uğraş
selam kızlarrbiz şimdi dotktordan geldik.bebişimle ilgili herşey normal çok şükür.31 cm 690 gr olmuş kuzum.ammmmaaa 50 gr şeker yüklemesi 148 çıktı.doktor biraz yüksek haftaya bidaha gel dedi.100 gr yapcak.moralim bozuldu.gene yüksek çıkarsa tedavi ne ki acaba??açlık 82 normal aslında.
erenhavacım indirekt coombs testi yaptı doktor bebek antikorlardan etkilenmiş mi diye.negatif çıktı şükür.ama 28.haftada iğne olcakmışım.öyle dedi.
herkese merhaba
bizde şimdi geldik hastaneden . bizimde seker yüklememiz vardı ama bunun yanında diğer kan ve idrar tahlillerimiz vardı bi kısmını sağlık ocagında yaptırdım sabah 9 da 4 tüp kan verdim yarım saat sonra 3 tüp hastanede verdim ve seker için önce ve sonra 2 tüp dahaverdim bayılıyordum .toplam 9 tüp kan verdim aç aç. şeker sonucum öğleden sonra çıkacakmış ama ben yarın gidip doktoruma göstericem.ailemdede seker hastası çok o nedenlede korkuyorum sanırım bende 2. yüklemeyi yaptırmak zorunda kalıcam gibime geliyo :)) bu arada banada aç karnına demişlerdi öle gittim .
güzel anneler selammm :80: :80: :80:
biz bugün çok şımarıyoruz kızımla çünkü bugün benim doğum günümmm
işyerinde pastamızı yedik, kızım kıpır kıpır oldu, annesine hediyesini veriyor, annecim buradayım diye
çok şükür, günlerdir hareket etmesini bekliyordum..
akşam da eşimle pasta yersek, 1 hafta tatlı yemem herhalde, ne de olsa 10 gün sonra şeker testi varrr :18:
kızlar iyi akşamlar bişey sorucam size.. haftada kaç gün balık yiyorsunuz. açıkçası öle her hafta balık yiyemiyorum.. yani bazı hafta hiç yemiyorum bazı hafta 2 sefer yiyorum. bu arada 8 kilo aldım ama gören anlamıyor nereye aldığımı? boşluklarım doldu galiba
Ben her hafta yemeye çalışıyorum ama senin de dediğin gibi aksattığım oluyor.kızlar iyi akşamlar bişey sorucam size.. haftada kaç gün balık yiyorsunuz. açıkçası öle her hafta balık yiyemiyorum.. yani bazı hafta hiç yemiyorum bazı hafta 2 sefer yiyorum. bu arada 8 kilo aldım ama gören anlamıyor nereye aldığımı? boşluklarım doldu galiba
Kızlar son zamanlarda kafamın üst kısmında belli bir noktada boyle birşey yürüyo gibi karıncalanma oluyo hep aynı yer ama (bitlendim mi yoksa)
selam herkese.
Oh bugün sayfalar çok değildi hepsini okuyabildim.
ayça22 doğum günün kutlu olsun. Nice senelere...
dreamear gerçekten ayıp etmişler.
Bu dönemde insan en çok anlayış bekliyor ama bazıları anlayamıyorlar işte.
Ben her hafta yemeye çalışıyorum ama senin de dediğin gibi aksattığım oluyor.
Ben bugün iki kilo almadıysam iyi :18: Sabahtan beri bir şeyler yiyorum, üstelik hamur işi de var.
Bit miAy ben de kaşınmaya başladım valla.
Psikolojiktir bence, bitlendim mi diye aklına getirdiysen pskolojik olarak kaşınıyordur.
Tabii öğretmensen öğrencilerden kapmış olabilirsin de
merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
bugün bizim için bi felaketti.
sabah aç karnına hastaneye gittik 100 lük şeker yüklememiz yapılıcaktı.önce koluma damar yolu açıp vana gibi şeyden taktılar 4-5 kere delmeyelim dediler.sonra açlık şekerime baktılar.yüksek çıkarsa bugün yükleme yapamıcaz dediler.40 dakika onun sonucunu bekledik.düşük çıkmış ama sonucu söylemediler hepsini birlikte alırsınız dediler.yükleme için 4 plastik bardakla 100 gram glikoz verdiler 4 bardak suyla içtim ama zor oldu.1 saat sonra gel kan alıcaz dediler.bizde eşimle boşa hastanede beklemeyelim dedik eşimin iş yeri yakındı onunda işleri vardı iş yerine geçtik.yarım saat iş yerinde zor durdum midem acayip bulandı ve istifra ettim hepsi gitti.hastaneye döndük mecbur kolumdaki vana gibi şeyi çıkardılar 2 gün sonra gene gel yarın olmaz dediler.anlıcağınız çektiğim eziyet boşa gitti.
şimdi 2-3 gün sonra bi daha gidicez.bu sefer limon getirebilirsin dediler.2-3 damla sıkabilirmişim şekerin içine.daha önce söyleseler olmuyo sanki.bu sefer 4 bardak suyla karıştırmıcam ama çok su içmekte kaldırdı midemi.2 bardakta içicem daha tatlı olur ama limonda sıkarım az bişi.inşallah bu seferkinde bişi çıkmazda kurtulurum şu dertten.
ayy amma uzun yazdım dertlendim iyice. sabahtan beri hala kendime gelemedimki bişi yiyemiyorum bile.
aysucum sağlık ocagında yaptırmıstım yüksek cıkınca dahiliye uzmanına yonlendirdiler neden yapmadılar ben de bilmiyorum yarın hastaneye gidip yüzlük yaptıracam
Off gerçekten işkence gibi olmuş.
Ben de çok korkuyorum bu şeker yüklemesinden :18:
Birinciden yüksek çıkıp ikincinin de yapılması gerekeceğinden hç kuşkum yok üstelik.
Anne tarafında da baba tarafında da şeker var.
Ablam hamileyken de çıkmıştı
merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
bugün bizim için bi felaketti.
sabah aç karnına hastaneye gittik 100 lük şeker yüklememiz yapılıcaktı.önce koluma damar yolu açıp vana gibi şeyden taktılar 4-5 kere delmeyelim dediler.sonra açlık şekerime baktılar.yüksek çıkarsa bugün yükleme yapamıcaz dediler.40 dakika onun sonucunu bekledik.düşük çıkmış ama sonucu söylemediler hepsini birlikte alırsınız dediler.yükleme için 4 plastik bardakla 100 gram glikoz verdiler 4 bardak suyla içtim ama zor oldu.1 saat sonra gel kan alıcaz dediler.bizde eşimle boşa hastanede beklemeyelim dedik eşimin iş yeri yakındı onunda işleri vardı iş yerine geçtik.yarım saat iş yerinde zor durdum midem acayip bulandı ve istifra ettim hepsi gitti.hastaneye döndük mecbur kolumdaki vana gibi şeyi çıkardılar 2 gün sonra gene gel yarın olmaz dediler.anlıcağınız çektiğim eziyet boşa gitti.
şimdi 2-3 gün sonra bi daha gidicez.bu sefer limon getirebilirsin dediler.2-3 damla sıkabilirmişim şekerin içine.daha önce söyleseler olmuyo sanki.bu sefer 4 bardak suyla karıştırmıcam ama çok su içmekte kaldırdı midemi.2 bardakta içicem daha tatlı olur ama limonda sıkarım az bişi.inşallah bu seferkinde bişi çıkmazda kurtulurum şu dertten.
ayy amma uzun yazdım dertlendim iyice. sabahtan beri hala kendime gelemedimki bişi yiyemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?