2011 Nisan Anneleri

ütün çokmu tatlım gönder
benimki koça girmiyo kuşum boğa olacak galiba nisanın son haftası çünkü
valla benimde haftasonları temizlik aşkım tutuyo ama bi kaçtımı hiç bişey yapamadan kalıyorum

canım 26. hafta bitince,25+6'da yani, 6 ay tamamlanmış oluyor. haftaya 6 aylık olacaksın. 7. aydan gün almaya başlayacaksın
en ileride sen misin yoksaaa

yok canım benden 7 8 gün önde olanlar olması lazım diye biliyorum... yani şu an beş buçuk aylığım daha bu durumda. birde gebelik.org tan hafta hafta takip var kaan kocatepe nin sayfasında. oraya hiç baktın mı orda 25+1 için 26. hata diyor bu durumda ordan takip ederken 25+1 de 26. sayfayı mı okumamız gerekiyor..

evet tatlım 25+1 olunca 25 haftayı bitirmiş 26 haftaya girmiş oluyorsun yani 26 haftalık oluyosun

evet canım, 25+1 ile 25+6 ----> 26. hafta oluyor.
Sen 5 buçuk aylıktan biraz daha fazlasın şu an :87:

haftaiçi çalışıp haftasonu da nasıl enerji buluyorsun maşallah yani
sana madalya vermek lazım

evet tatlım 25+1 olunca 25 haftayı bitirmiş 26 haftaya girmiş oluyorsun yani 26 haftalık oluyosun

evet canım, 25+1 ile 25+6 ----> 26. hafta oluyor.
Sen 5 buçuk aylıktan biraz daha fazlasın şu an :87:

tamam kızlar cok eşekkür ederim.. hiç çözemedim ben bunları çewremdeki herkes farklı birşey diyor.. tek bildiğim var 9 ay 10 gün çok uzun bir süre:)))))))

tamam kızlar cok eşekkür ederim.. hiç çözemedim ben bunları çewremdeki herkes farklı birşey diyor.. tek bildiğim var 9 ay 10 gün çok uzun bir süre:)))))))
bencede çok çok uzunnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben bunalımdayım tatlım açılmak için kendimin ve kızların ütüsünü yapcam sen nasılsın

kızlarrrr ALMİRA nasıl bir isim sizce??? Anlamı: ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllık ,arapçada ise prenses demek miş

bende daha karar vermedım ve dolayısıyla almadım daha erken degılmı kızlar yoksa bana mı oyle gelıyor
ben kıyafet falanda hiç bişe almadım canım.yavaş yavaş bakınmaya başladım ben canım
kızlar benim ağlayasım var canım çok sıkılıyo
neden canım hayırıdr?olur arada dert etme hamilesin ondandır tatlım.bebişi de ağlatma haa
Ben ikisini de Chicco dan aldım canım...
canım chicconun yatağının boyu kısa değilmi?
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin canım biz iyi sayılırız senden ne haber

ne olsun anca tatlı yiyorum oluşumla oynaşıp duruyoruzzz :)))))))))))

ben sevmedim cnm başka hangi isim hoşuna gidiyo

canım bunu öğrencilerim önerdi bugün baktım diğer topiklerde popüler bir isim eşimde fena değil dedi.valla kız ismi daha zormuş hiçbirini beğenmiyorum desem yeridir seçemiyorum tamam budur diyerek beğendiğim bir isim olmadı henüz şimdilik HAZAL yada İDİL gündemde ama ikiside içime sinmiyor doğrusu.sen ne güzel netsin ASYA bebiş gelsin hayırlısıyla inşallah.biz kızılderililer gibi bebişin bir yiğitlik yapıp doğduktan sonra kendi adını kazanmasını bekliycez bu gidişle

bende daha karar vermedım ve dolayısıyla almadım daha erken degılmı kızlar yoksa bana mı oyle gelıyor
ben kıyafet falanda hiç bişe almadım canım.yavaş yavaş bakınmaya başladım ben canım
kızlar benim ağlayasım var canım çok sıkılıyo
neden canım hayırıdr?olur arada dert etme hamilesin ondandır tatlım.bebişi de ağlatma haa
Ben ikisini de Chicco dan aldım canım...
canım chicconun yatağının boyu kısa değilmi?
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin canım biz iyi sayılırız senden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…