2011 Nisan Anneleri

bir ara ben de senin gibi olmuştum cnm kızımın ilk doğumu ilk karşılaşmamızı hayal edip ağlıyordum :2:
aaaa bak bende onu düşünüp ağlayabilirim hiç değilse bi sebebim olur
ay kıyamam sana.... Dur durrr... Bende de bir dolu ütü var açılmazsan eğer beklerim ...:82: :82:
adres ver canım hızımı alamazsam gelirim bende 2 sepet var açılmama yetmeyecek sanırım

aaaa bak bende onu düşünüp ağlayabilirim hiç değilse bi sebebim olur

adres ver canım hızımı alamazsam gelirim bende 2 sepet var açılmama yetmeyecek sanırım

tamam adresimi özelden mesaj atarım :)))) Yanlış anlama ne yapıyosam senin açılman için... Hani aklına kötü şeyler gelmesin fırsat değerlendiriyormuşum gibi... Aslaaaaaaaaaaa.... Yapmam böyle şeyler...

çok uygunmuş cnm fiyatları,bence kalitesi iyi ise alınabilir tabi,
kadının dediğini çoğu firma üstlerine marka basıp 2 katı fiyatına satıyorlar..
aslında çoğu böyle fason üretim ki sende gözünle görmüşsün kalitesini..zaten önemli olan
% 100 pamuk olması ve kalitesi elinle dokununca anlıyor zaten insan..

anlıyorum tatlımm tabiki koyun can kasap et derdindeyle alakası yok bu durumun sen yaz adresi ama uzaksan gelemem bak sen toplar gelirsin ütüleri zira evden dışarı çıkmak işkence gibi

hadi gözün aydınn... Demekki boşuna stres olmuşsun.. Allah yüzüne bakmış :)))
evet canım ya sorma teşekkür ederim
ders programına çok sevindim cnm bebişin şansına
sağol tatlım evet onun şansına valla. bu arada seninde gözün aydın şeker testin iyi çıkmış. ay benim komşularda coşyu bugün yarın testim var tatlı yememem lazım onlarsa çifter çifter getiriyorlar yaaa insafsızlaaaarrrr

ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..

dscopur canım bende açılımına yardımcı olabilirim
koç burcu çocuklarımız olacak,bizi bayağı zorlayacaklar sanırım o yüzden kendimizi onlara hazırlayalım:18: benimde ablam geliyo yardıma sağolsun.Bende izine ayrılayım bol bol temizlik yaparım heralde.Bi hafta sonu olmasın her tarafı temizleyesim geliyor sonra yorgunluktan canım çıkıyor

ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..

canım 26. hafta bitince,25+6'da yani, 6 ay tamamlanmış oluyor. haftaya 6 aylık olacaksın. 7. aydan gün almaya başlayacaksın
en ileride sen misin yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…