- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.181
ah bi bilsem kuzum kendimi boş çuval gibi hissediyorumkızlar benim ağlayasım var canım çok sıkılıyo[/QUOTE
canım neden sıkılıyo canın
ayy sende ütüyle mi rahatlıyorsun ben de bulaşık yıkamaklaburcun ne bu arada?
ay evet kuşum ya ütü rahatlatır diye düşünüyorum benim burcum yengeç seninki ne
aaaa bak bende onu düşünüp ağlayabilirim hiç değilse bi sebebim olurbir ara ben de senin gibi olmuştum cnm kızımın ilk doğumu ilk karşılaşmamızı hayal edip ağlıyordum :2:
adres ver canım hızımı alamazsam gelirim bende 2 sepet var açılmama yetmeyecek sanırımay kıyamam sana.... Dur durrr... Bende de bir dolu ütü var açılmazsan eğer beklerim ...:82: :82:
ah bi bilsem kuzum kendimi boş çuval gibi hissediyorum
ay evet kuşum ya ütü rahatlatır diye düşünüyorum benim burcum yengeç seninki ne
benimki terazi..bizi alanlar şanslı desene birimiz ütüyle birimiz bulaşıkla rahatlıyoruzgenelde alışveriş yapmayı tercih eder hanımlar rahatlamak için..
benimki terazi..bizi alanlar şanslı desene birimiz ütüyle birimiz bulaşıkla rahatlıyoruzgenelde alışveriş yapmayı tercih eder hanımlar rahatlamak için..
ay biz işte kuzu gibi karılarız maşallah ütüden bulaşıktan zevk alıyoz tabi kocalarda çok anlıyo ya bunu
aaaa bak bende onu düşünüp ağlayabilirim hiç değilse bi sebebim olur
adres ver canım hızımı alamazsam gelirim bende 2 sepet var açılmama yetmeyecek sanırım
Ayça cnm senin bitti mi alışveriş biz bugun hastane çıkışı eşimle kemerlatında gezdik biraz ,,işbankasının karşısına küçük bir dükkan açılmış yeni olunca bir bakalım dedik bir kadın vardı kendi üretimimiz birçok yere mal veriyoruz dedi carfur a gidersen bir bak kardelen bebe etiketli ürünler 4,95 e satılıyo biizm mal biz burada 2,5 a satıyoruz dedi 1,5 a kolsuz çıtcıtlı badiler vardı ust ve alt zıbınlar penye yelekler fiyatlar cok uygun olunca cesaret edemedik mal dan pek anlamıyoruz birşey almadık sonra ben mina ya girdim şoyle bir malları kıyasladım biizm o kadında baktıklarımız baya iyiymiş mina ile karsılastırınca beğendim kadının mallarını cumartesi 3 5 parca almayı düşünüyoruz
tamam adresimi özelden mesaj atarım :))))Yanlış anlama ne yapıyosam senin açılman için... Hani aklına kötü şeyler gelmesin fırsat değerlendiriyormuşum gibi... Aslaaaaaaaaaaa.... Yapmam böyle şeyler...
ay biz işte kuzu gibi karılarız maşallah ütüden bulaşıktan zevk alıyoz tabi kocalarda çok anlıyo ya bunu
ayy anlamasalrda olur bosver bizböyle mutluyuz:90:bir de bebişlerimiz doğsun da bizden iyisi varmı? uykusuz geceleri saymazsak
ayy anlamasalrda olur bosver bizböyle mutluyuz:90:bir de bebişlerimiz doğsun da bizden iyisi varmı? uykusuz geceleri saymazsak
artık doğsada uykusuz gecelere razıyım ben yaaaaa evimde kızımla olmak istiyorum ay işe gelmek işkence evden dışarı çıkmak istemiyor canım hal böyleyken dolapları filanda düzeltiym bari
artık doğsada uykusuz gecelere razıyım ben yaaaaa evimde kızımla olmak istiyorum ay işe gelmek işkence evden dışarı çıkmak istemiyor canım hal böyleyken dolapları filanda düzeltiym bari
az kaldı tatlı sabret illa 40.hafta die birşey yok 34 ten sonra doğum cok..erken doğumda sayılmazpek bebişin gelişimi iyi olduktan sonra problem olmuyor..bana da günler gecmiyor gibi geliyor ama 6 aya geldik nasıl oldu anlamadım:44:
az kaldı tatlı sabret illa 40.hafta die birşey yok 34 ten sonra doğum cok..erken doğumda sayılmazpek bebişin gelişimi iyi olduktan sonra problem olmuyor..bana da günler gecmiyor gibi geliyor ama 6 aya geldik nasıl oldu anlamadım:44:
ben doğum iznine çıksam tamam yani 28 şubatta çıkıcam inşallah ondan sonra evde tam gaz hazırlık yaparım annem filan gelcek temizlik şu bu 2 ay çabucak geçer öyle
evet canım ya sorma teşekkür ederimhadi gözün aydınn... Demekki boşuna stres olmuşsun.. Allah yüzüne bakmış :)))
sağol tatlım evet onun şansına valla. bu arada seninde gözün aydın şeker testin iyi çıkmış. ay benim komşularda coşyu bugün yarın testim var tatlı yememem lazım onlarsa çifter çifter getiriyorlar yaaa insafsızlaaaarrrrders programına çok sevindim cnm bebişin şansına
ben doğum iznine çıksam tamam yani 28 şubatta çıkıcam inşallah ondan sonra evde tam gaz hazırlık yaparım annem filan gelcek temizlik şu bu 2 ay çabucak geçer öyle
biraz titiziz galibabu ne temizlik aşkı şekerim öyle tam gaz temizlik filan yok 9 aylık karınla olmaz dikkat et kendine..
canım inanır mısın ben de resmen hergün 32. hafta hangi tarih, 33. hafta ne zaman bitiyor, izne hangi hafta çıksam diye planlar yapıp duruyorum..
işyerine gelmek buaralar çok zor geliyooo
ilerki haftaları düşünemiyorum
biraz titiziz galibabu ne temizlik aşkı şekerim öyle tam gaz temizlik filan yok 9 aylık karınla olmaz dikkat et kendine..
ben yapamam zaten kuşum ya annem yapar ben izlerim biraz değil bayaaa titizdim ama hamile kaldık eski günlerim gitti yapamıyorum fazla ama yinede standardında titizim
canım inanır mısın ben de resmen hergün 32. hafta hangi tarih, 33. hafta ne zaman bitiyor, izne hangi hafta çıksam diye planlar yapıp duruyorum..
işyerine gelmek buaralar çok zor geliyooo
ilerki haftaları düşünemiyorum
aynen yaaa yataktan çıkamıyorum sabah bir yatak bağımlısı oldum anlatamam yani bütün gün yat deseler yok demem 9 ayı düşünemiyorum
ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..
ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?