2011 Nisan Anneleri

kızlarrrr ALMİRA nasıl bir isim sizce??? Anlamı: ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllık ,arapçada ise prenses demek miş

kuzucum arapçadaki anlamı guzelmiş ama böle kulağa yabancı isimler gbi gelyr....sen hazal dyrdun en son bnce hazal guzel bi düşün derim sana dyrm da bizde hala bulamadık yaa hiçbişeyi yakştramyrz ne yapcaz bilmeem

kızlar nasılsınız benim keyfim yerinde baya.bugun kızıma baya ciciler aldık nerdeyse herşeyi almışız.ama ensonunda kasada ödemesi biraz terletti eşimi :))) aldıklarımı yazayım istedim size.

1 adet polar battaniye
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li hastane çıkışı
bornoz takımı
2 adet penye battaniye
alt açma seti
1 adet ince kadife tulum
4 adet ayaklı pijama altı
2 adet 2li güzel zıbın
2 adet yandan çıtçıtlı kısa kollu body
5 tane de önceden 0 numara kısakollu çıtçıtlı body vardı
2 paket ağız mendili
6 adet normal kalınlıkta çorap
2 adet ayaksız alt üst pijama
şimdilik bukadar kızlar ama sanırım hepsi tamam gibi extradan eldiven almadım takımların içinde var diye.bikaç bişi almaya diye girdik ama kendimi kaybettim resmen eşimde dalga geçio bıdaha götürmücem seni diye haklı adam hepsi 260 lira tuttu valla:18:

Son düzenleme:
kızlar park yatak ve bebek arabasına karar veren ve tavsiye edeceğiniz varmı?

bende almadım alacağım inş..alanlar hangi marka ve modeli aldıgını yazarlarsa bizde faydalanmış oluruz

hadi gözün aydın insafa geldiler desene..

oh oh gez dolaş stres at tatlım,bebişede ciciler al,buraya ekleyince bizde görürüz artık

kızlar anneanemiz 5 li çanta seti almış. çok cici sizlerden alan var mı? yada alacakmısınız?

maş.aneanneye..ben ilkinde almıştm o yüzden şimdi almıyorum tabi ,güle güle kullan..

kuzucum sen artık 6 aylıksın hey maaşallah

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Son düzenleme:

maş.canım bayagı bitirmişsin ciicleri,bir ara eklede fotolarını görelim merak ettim..:82:
birde sorması ayıp olmasın 10lu ve 5li hast.çıkışlarını kaça aldın acaba? bende alıcamda ortalama fiyat edineyim dedim..

sağol canım ama 10luların fiyatı değişiyor ben orta fıyatta olanı aldım 57 liraydı ama 65 e 80e bile var oda cok geldi bana 5lilerinde fiyatı 22 lira canım.

valla biz iananamyrz ama aslnda çabk buyuyrlar hafta ile söyleynce tamm da ay ile söledgmz zamn hamiellği bayagı buyuk gelyr de mi

evet gerçektende.. bazen tam 40 haftayı tamamlamadan 38 39. haftalardada olabilir diyorlar.. eğer olurda öyle birşey olursa o zaman bizim tarih nisandan marta da atabilir sanırsam..

dimi telafuzuda zor.yok bunuda beğenmedik.daha iyisini bulana kadar HAZAL en güzeli

Ayyyy oyyyyy öldüm bittimmmmm :) Temizliği ben yapmadım ama ütü yapmak bile beni öldürdü bitirdi.Kimdi o ütüyle rahatlayan bakiim :)

Ya kızlar dün bizim burdaki sosyete pazarına gittim.Moralim bozuldu Niye mi? Valla ben görmemişin çocuğu oluyomuş misali bizim cicilere bir sürü para saydım.Baktım pazarda ne güzel şeyler var hem de ne kadar uygun fiyata.Öyle kalitesiz de değil yani,onlar da % 100 pamuk. Hem sosyete pazarı adı üstünde.Sosyete öyle kalitesiz şey alır mı :) Valla kısmet olurda 2. bebek olursa tecrübesizlik yapmicam bi daha böyle.Ama hep sizin yüzünüzden oldu.Ciciler topiğine koydunuz bebişlerin cicilerini,hoşuma gitti, ben de benimkinin daha hiçbir şeyi yok diye üzüldüm gittim bir sürü bişey aldım o kadar para sayıp.Heeep sizin yüzünüzden :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…