2011 Nisan Anneleri

canım 500 gr işte... Benimkiside 590 gr.dı.. Allah aşkına stres yapıpda üzme bebişini... Bu arada kilo almayı problem etmeden beslenmemize dikkat edelim ...

ay canım gecmiş olsun yaa evet dkkat etmek gerek aslında :26:

ay canım ya büyük geçmiş olsun çok zor valla
ama bebişin iyimiş işte bu güzel haber maşallah ona
bendede kabızlık var ama o kadar aşırı değil

çok çok geçmiş olsun canım,nasıl kötü olduğunu tahmin ediyorum ben de sürekli yaşıyorum ne yapsam ne yesem düzelmiyor,anca ilaçla çıkabiliyorum.

çok gecmış olsun canım bebgın ıyıymış bu çok ıyı
canım 500 gr işte... Benimkiside 590 gr.dı.. Allah aşkına stres yapıpda üzme bebişini... Bu arada kilo almayı problem etmeden beslenmemize dikkat edelim ...

eşim anlamıyor benı

Benim de gelmiyo ayrıca göğüs uçlarını da nemlendirmek önemliymiş sonra çocuk doğunca çatlayıp yara oluyormuş.

ay canım gecmiş olsun yaa evet dkkat etmek gerek aslında :26:

ay canım ya büyük geçmiş olsun çok zor valla
ama bebişin iyimiş işte bu güzel haber maşallah ona
bendede kabızlık var ama o kadar aşırı değil

çok çok geçmiş olsun canım,nasıl kötü olduğunu tahmin ediyorum ben de sürekli yaşıyorum ne yapsam ne yesem düzelmiyor,anca ilaçla çıkabiliyorum.

kızlar sağolun bir de bal gibi bir şurup verdi bağırsakları yumuşatıyor duphalac diye eğer kabızlığınız varsa doktorunuza sorup alabilirsiniz baştan önlem almak lazım sonrası çok kötü oluyor

kızzz noldu sana öylee.... Geçmiş olsun yaa... Kaç gündür çıkamıyordun ki?

bana suda eritilip içilen bişey verdi çok zorda kalırsan iç dedi allaha şükür şimdiye kadar 2 kez içtim

bana suda eritilip içilen bişey verdi çok zorda kalırsan iç dedi allaha şükür şimdiye kadar 2 kez içtim

magnesidcalsin mi? Als ın içtiği şurup bana hiç fayda etmiyor.. Daha önceleri içmiştim.. Gerçektende bal gibi tadı var... Hamile hamile hiç içemem herhalde... Her bünye farklıdır tabi... Bende etki etmez başkadı tadına baksa fayda eder :)))) şifa olsun inşallah hepside...

çok sağol canım ona rahatladım çok şükür iyi çıktı sonuçlar
eşim anlamıyor benı

farkında değilim ki belki 4-5 gündür filan ama yemediğim içmediğim kalmadı kayısı incir sıcak su, zeytinyağı , elma, çorba daha da hatırlamıyorum bu sefer karıştırdım iki kere üst üste kustum allah kimseye yaşatmasın

ay adını hatırlamadım kuzum ya evde bakmam lazım

bol su içmeye çalış canım.. Kabızlığı oda önler birde yemeklerinde sebze ağırlıklı beslen bağırsakların yumuşar.. Pilav ve etten bir süre uzak dur... Reçeteni yazdım canım :))))

evet odur herhalde banada onu söyledi hastanede de libalaks mı ne öyle bir lavman yaptılar
sana ne iyi geliyor

eşim anlamıyor benı

bol su içmeye çalış canım.. Kabızlığı oda önler birde yemeklerinde sebze ağırlıklı beslen bağırsakların yumuşar.. Pilav ve etten bir süre uzak dur... Reçeteni yazdım canım :))))

sağol doktorcuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…