- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.461
inş. Canım bu arada 500gr olmuş.ben bırde eşimle ugraşıyorum 5 kılo aldım az almışım karnım çıkmamış dun aradı benı anneme anlatıyor kılo almıyormusum .bı yandan kaynanmlar sehrdışına gttı onlara laf anlatıyorum bunlardan da bıktım.anm gelcek bı sure yanıma
kızlar herkese merhaba,
salı akşamı ikinci düzey ultrasonum vardı çektirdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı
çarşamba günü size yazarım dedim fakat o kadar kötü kabız oldum ki anlatamam salı gece 2 de kalktım sabah 9 da hastaneye gittik lavman filan yaptılar hiç etki etmedi sonra nst ye bağladılar.bebeğimin nefesini kalp atışını dinlediler çok şükür onda sorun yoktu ben o gün çok kötüydüm ayıptır söylemesi annem hep ameliyat eldivenleriyle büyük abdestimi çıkardı çığlık çığlığa bağırdım apartmanı inlettim. gerçekten anaların hakkı ödenmez kimse onu yapmaz ve öyle orada bayılır kalırsın yani.sanki taş mübarek.hayatımda böyle bir kabızlık yaşamadım sonra akşam biraz çıkabildim banyo yapıp uyumuşum
siz siz olun hergün tuvaletinize dikkat edin kızlar ben farkında değilim bundan sonra hergün takip edeceğim inşallah
kızlar herkese merhaba,
salı akşamı ikinci düzey ultrasonum vardı çektirdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı
çarşamba günü size yazarım dedim fakat o kadar kötü kabız oldum ki anlatamam salı gece 2 de kalktım sabah 9 da hastaneye gittik lavman filan yaptılar hiç etki etmedi sonra nst ye bağladılar.bebeğimin nefesini kalp atışını dinlediler çok şükür onda sorun yoktu ben o gün çok kötüydüm ayıptır söylemesi annem hep ameliyat eldivenleriyle büyük abdestimi çıkardı çığlık çığlığa bağırdım apartmanı inlettim. gerçekten anaların hakkı ödenmez kimse onu yapmaz ve öyle orada bayılır kalırsın yani.sanki taş mübarek.hayatımda böyle bir kabızlık yaşamadım sonra akşam biraz çıkabildim banyo yapıp uyumuşum
siz siz olun hergün tuvaletinize dikkat edin kızlar ben farkında değilim bundan sonra hergün takip edeceğim inşallah
çok çok geçmiş olsun canım,nasıl kötü olduğunu tahmin ediyorum ben de sürekli yaşıyorum ne yapsam ne yesem düzelmiyor,anca ilaçla çıkabiliyorum.kızlar herkese merhaba,
kızlar herkese merhaba,
canım 500 gr işte... Benimkiside 590 gr.dı.. Allah aşkına stres yapıpda üzme bebişini... Bu arada kilo almayı problem etmeden beslenmemize dikkat edelim ...
bunları hamile olmayan birine anlatsan anlamyr böle garp garp bakyrlar
kızlar bişi soracağım, 21. hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
hiç göğsünden sıvı gelen oldu mu aranızda?:97:
ay canım gecmiş olsun yaa evet dkkat etmek gerek aslında :26:
ay canım ya büyük geçmiş olsun çok zor valla
ama bebişin iyimiş işte bu güzel haber maşallah ona
bendede kabızlık var ama o kadar aşırı değil
çok çok geçmiş olsun canım,nasıl kötü olduğunu tahmin ediyorum ben de sürekli yaşıyorum ne yapsam ne yesem düzelmiyor,anca ilaçla çıkabiliyorum.
ay sorma.. Dün kurtlar vadisini izliyodum son sahnede nasıl ağlıyorum... Eşim bana bakıyor hayırdır diye...offf offf... Artık her bir zımbırtıya ağlar olduk..
kızlar herkese merhaba,
çarşamba günü size yazarım dedim fakat o kadar kötü kabız oldum ki anlatamam salı gece 2 de kalktım sabah 9 da hastaneye gittik lavman filan yaptılar hiç etki etmedi sonra nst ye bağladılar.bebeğimin nefesini kalp atışını dinlediler çok şükür onda sorun yoktu ben o gün çok kötüydüm ayıptır söylemesi annem hep ameliyat eldivenleriyle büyük abdestimi çıkardı çığlık çığlığa bağırdım apartmanı inlettim. Gerçekten anaların hakkı ödenmez kimse onu yapmaz ve öyle orada bayılır kalırsın yani.sanki taş mübarek.Hayatımda böyle bir kabızlık yaşamadım sonra akşam biraz çıkabildim banyo yapıp uyumuşum
kızlar sağolun bir de bal gibi bir şurup verdi bağırsakları yumuşatıyor duphalac diye eğer kabızlığınız varsa doktorunuza sorup alabilirsiniz baştan önlem almak lazım sonrası çok kötü oluyor
gel yoldaşım gel birlikte dizi izleyip ağlayalım
bana suda eritilip içilen bişey verdi çok zorda kalırsan iç dedi allaha şükür şimdiye kadar 2 kez içtim
hehehe... Gelim canım... Neredeyse geniş ailede bile ağlıcaz...
çok gecmış olsun canım bebgın ıyıymış bu çok ıyı
çok sağol canım ona rahatladım çok şükür iyi çıktı sonuçlar
eşim anlamıyor benı
kızzz noldu sana öylee.... Geçmiş olsun yaa... Kaç gündür çıkamıyordun ki?
magnesidcalsin mi? Als ın içtiği şurup bana hiç fayda etmiyor.. Daha önceleri içmiştim.. Gerçektende bal gibi tadı var... Hamile hamile hiç içemem herhalde... Her bünye farklıdır tabi... Bende etki etmez başkadı tadına baksa fayda eder :)))) şifa olsun inşallah hepside...
farkında değilim ki belki 4-5 gündür filan ama yemediğim içmediğim kalmadı kayısı incir sıcak su, zeytinyağı , elma, çorba daha da hatırlamıyorum bu sefer karıştırdım iki kere üst üste kustum allah kimseye yaşatmasın
magnesidcalsin mi? Als ın içtiği şurup bana hiç fayda etmiyor.. Daha önceleri içmiştim.. Gerçektende bal gibi tadı var... Hamile hamile hiç içemem herhalde... Her bünye farklıdır tabi... Bende etki etmez başkadı tadına baksa fayda eder :)))) şifa olsun inşallah hepside...
çok gecmış olsun canım bebgın ıyıymış bu çok ıyı
eşim anlamıyor benı
kızzz noldu sana öylee.... Geçmiş olsun yaa... Kaç gündür çıkamıyordun ki?
bol su içmeye çalış canım.. Kabızlığı oda önler birde yemeklerinde sebze ağırlıklı beslen bağırsakların yumuşar.. Pilav ve etten bir süre uzak dur... Reçeteni yazdım canım :))))
evet odur herhalde banada onu söyledi hastanede de libalaks mı ne öyle bir lavman yaptılar
sana ne iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?