2011 Nisan Anneleri

evet şimdi dikkat etmeye çalışıyorum sütten ağzım yanınca

doktora göstermedim canım henüz ama netten araştırdım yüksek epey. yazmıştım yukarda.valla bir diyet listesi hazırlar herhalde doktor yarın bakalım anne için değil ama bebek için tehlikeli bir durummuş.Allahım yardımcımız olsun:94:

canım çok geçmiş olsun yaaahakikaten annelerin hakkı ödenmez kim yapar bunu anneden başka,ahh anacığım ahhh canım sende dikkat et bundan sonra bende iki kere çokda zorlamayan kabızlık yaşadım yarım saat kaldım tuvalette o yüzden şimdi kayısıya başladım.Dikkat etmemiz lazım.

ay sinir oldum bugün yaaa.. Düşük bel hamile taytı almıştım, satıcı rahat edersiniz dedi,hamile taytı böyle olur dedi. giydim bugün işe.
Allahtan dışarıda çok işim yokmuş, 15 dakikalığına bir yere gittim, yolda az daha tayt dizlerime kadar inecekti.Rezil olacaktım.taytı tuta tuta geldim:78:
Allahtan üstüne uzun tünik giyiyorum..
Şeytan diyor taytı götür satıcının kafasına at
satın göbek altında biten tayt almayın bence..hiç rahat edemedim..

sağol canım kuru incir de ye üzerine sıcak su iç o da iyi gelir

dscopur,
canım sana çok gülüyorum karı karıya toplanıp ağlıyoruz demişsin yaaa hamilelik içimizde en çok seni etkiledi galiba

95açlık
1.saat 240
2.saat 200
3.saat 180

yok canım kimsede

biraz yüksek çıkmış ama doktor ilaç versede sıkma canını gebeliğe bağlı çıkıyor bunlar.. Daha öncede söylemiştim arkadaşım insülin kullanmak zorunda kalmıştı .. Kullanırken korkmuştu hepmi kullanıcam diye... Doğumdan sonra bişey kalmadı... şeker dert edilecek bişey değil.. Bebişlerimiz sağlıkı olsunlarda gerekirse tatlı yemeyiz gerekirse hamurişi yemeyiz... Napalım herşey onlar için... 3 ay sonra gelsin tatlılar gitsin şerbetler.. Malum süt olayı :)))

amiiin canım..ama noolur bozma moralini,düzelecek,düzelteceksin inş.bunu düşün sadece..
bebek için ne tehlikesi varmış ki..ayy bende iyice korkmaya başladım haftaya perş.benimkide
benimkide yüksek çıkacak kesin,öyle hissediyorum..:44:

ay ilahi sana... Ne denir bilmem ki geçmiş olsun mu:)))))

iyiki pat diye düşmedi,bencede git iade et,bir iki ay sonrada giyemiyeceksen sende durmasında bi anlamı yok.Hiç değilse bundan sonra tavsiye etmez adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…