- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.501
kaç çıktı canım?
yiyorum canım ama çok sık değil... Gün aşırı yersen dokunuyor..
yok canım kimsedegeçmiş olsun canım ailenizde var mı şeker peki
ben de haftaya yaptırıcam inş iyi çıkar sonuçlarımız
cnm çok geçmiş olsun
ne kadar yüksek çıktıki?
inşallah basit bi diytetle atlatırsın.
evet cnm benimki tersi oldu.çoğunda kan hapı kabız yapıyomuş.
ama benim öncedende vardı kabızlık demekki tersi oldu.
sen bol bol sebze ye su iç cnm.
canım bozma moralini,ne kadar çıktı çok mu yüksek?
geçici birşey ve sen de hemen halledeceksin merak etmee,
bu arada meyve yiyoruz ya,ardından mutlaka yoğurt yada süt içmek gerekiyor..
hatta ogün tvde bir diyetisyen sütlü tatlının ardından bile yemek gerektiğini söyledi..
ama dışarda filan çok zor bunu yapmak evde tamam da..
95açlık
1.saat 240
2.saat 200
3.saat 180
yok canım kimsede
kızlar herkese merhaba,
salı akşamı ikinci düzey ultrasonum vardı çektirdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı
çarşamba günü size yazarım dedim fakat o kadar kötü kabız oldum ki anlatamam salı gece 2 de kalktım sabah 9 da hastaneye gittik lavman filan yaptılar hiç etki etmedi sonra nst ye bağladılar.bebeğimin nefesini kalp atışını dinlediler çok şükür onda sorun yoktu ben o gün çok kötüydüm ayıptır söylemesi annem hep ameliyat eldivenleriyle büyük abdestimi çıkardı çığlık çığlığa bağırdım apartmanı inlettim. gerçekten anaların hakkı ödenmez kimse onu yapmaz ve öyle orada bayılır kalırsın yani.sanki taş mübarek.hayatımda böyle bir kabızlık yaşamadım sonra akşam biraz çıkabildim banyo yapıp uyumuşum
siz siz olun hergün tuvaletinize dikkat edin kızlar ben farkında değilim bundan sonra hergün takip edeceğim inşallah
Mrb kızlar................................
doktora göstermedim canım henüz ama netten araştırdım yüksek epey. yazmıştım yukarda.valla bir diyet listesi hazırlar herhalde doktor yarın bakalım anne için değil ama bebek için tehlikeli bir durummuş.Allahım yardımcımız olsun:94:
canım çok geçmiş olsun yaaahakikaten annelerin hakkı ödenmez kim yapar bunu anneden başka,ahh anacığım ahhh canım sende dikkat et bundan sonra bende iki kere çokda zorlamayan kabızlık yaşadım yarım saat kaldım tuvalette o yüzden şimdi kayısıya başladım.Dikkat etmemiz lazım.
sağol canım kuru incir de ye üzerine sıcak su iç o da iyi gelir
95açlık
1.saat 240
2.saat 200
3.saat 180
yok canım kimsede
doktora göstermedim canım henüz ama netten araştırdım yüksek epey. yazmıştım yukarda.valla bir diyet listesi hazırlar herhalde doktor yarın bakalım anne için değil ama bebek için tehlikeli bir durummuş.Allahım yardımcımız olsun:94:
tatlı bayanlar nasılsınız bakalım?
ay sinir oldum bugün yaaa.. Düşük bel hamile taytı almıştım, satıcı rahat edersiniz dedi,hamile taytı böyle olur dedi. Giydim bugün işe.
Allahtan dışarıda çok işim yokmuş, 15 dakikalığına bir yere gittim, yolda az daha tayt dizlerime kadar inecekti.rezil olacaktım.taytı tuta tuta geldim:78:
Allahtan üstüne uzun tünik giyiyorum..
şeytan diyor taytı götür satıcının kafasına at
Satın göbek altında biten tayt almayın bence..hiç rahat edemedim..
ay sinir oldum bugün yaaa.. Düşük bel hamile taytı almıştım, satıcı rahat edersiniz dedi,hamile taytı böyle olur dedi. giydim bugün işe.
Allahtan dışarıda çok işim yokmuş, 15 dakikalığına bir yere gittim, yolda az daha tayt dizlerime kadar inecekti.Rezil olacaktım.taytı tuta tuta geldim:78:
Allahtan üstüne uzun tünik giyiyorum..
Şeytan diyor taytı götür satıcının kafasına at
satın göbek altında biten tayt almayın bence..hiç rahat edemedim..
ay ilahi sana... Ne denir bilmem ki geçmiş olsun mu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?