- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.421
canim gecer insallah, az daha sabr, oooo alis verise bu kadar heyecanlanyorsaniz dogumu nasil beklersiniz
bende de yokk.... Ama göğüslerim ne çirkinleştiler yaa... Süt dolunca dahad çirkinleşicez ama olsun... Eşim geçen giyinirken gördü beni dioki hiç seksi değilsin ama çok anaçsın :)))
hakaret gibi one tabir öyleHiç anlayışlı değil erkekler insan yalanda olsa bak büyüdüler ne güzel oldular der.bizimki de aşkım ne oldu böyle dedi benim haşin bakışlarım karşısında lafı çevirmek zorunda kaldı yalan söylediği çok belli oldu ama olsun
mrb kızlar ben artık kıyafet felan almıycam bebge gozum çok korktu yaşadıklarımdan sonra yrn profa da gıdım ınş sorun çıkmaz dogurana kadr dokuz dogurcam ben
bende de yokk.... Ama göğüslerim ne çirkinleştiler yaa... Süt dolunca dahad çirkinleşicez ama olsun... Eşim geçen giyinirken gördü beni dioki hiç seksi değilsin ama çok anaçsın :)))
mrb kızlar ben artık kıyafet felan almıycam bebge gozum çok korktu yaşadıklarımdan sonra yrn profa da gıdım ınş sorun çıkmaz dogurana kadr dokuz dogurcam ben
...........canım ne oldu ne yaşadın son gelişmelerden haberim yok:26:
nolmuştu canım ben atladim galiba.
selam hosgeldin.sen nerde yasiyosun?
aynen canım benimkilerde çok çirkinleştiler,büyüdüler.süt dolunca dahada büyüyecekler.
canım ne oldu ne yaşadın son gelişmelerden haberim yok:26:
bende alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi engelliyorum biraz daha vakit geçsin gider alırız diyorum ama kociş gidelim dese onu beklemeden bile giderim,maddi gaza getirecek biri lazım galiba
...........
bebk oynamıo dıye farklı dr gttım gelışımı 10 gun gerı dedı once sonra sonra bıda gırdım bu sefr altı dedı bıde kalbınde sorun olabılır dedı sonra benı bır gun bır sene omru gttı aglamktan dun kendı drum baktı farklı pozısyonlarda oglen 12 sdde gttım akşm 5 te geldım baktı ıkıdebır bışe yok dedı.gec dollenmeden bebk kuçk dedı.yrn prof gtcez ayrıntılıya
bende alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi engelliyorum biraz daha vakit geçsin gider alırız diyorum ama kociş gidelim dese onu beklemeden bile giderim,maddi gaza getirecek biri lazım galiba
...........
bebk oynamıo dıye farklı dr gttım gelışımı 10 gun gerı dedı once sonra sonra bıda gırdım bu sefr altı dedı bıde kalbınde sorun olabılır dedı sonra benı bır gun bır sene omru gttı aglamktan dun kendı drum baktı farklı pozısyonlarda oglen 12 sdde gttım akşm 5 te geldım baktı ıkıdebır bışe yok dedı.gec dollenmeden bebk kuçk dedı.yrn prof gtcez ayrıntılıya
selam. hos bulduuk
sri lankadayim canim
Karninizda çatlaklar baslarımı benim goguslerim çatladı arkadaslar
...........
kızlar bişi soracağım, 21. hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
hiç göğsünden sıvı gelen oldu mu aranızda?:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?