2011 Nisan Anneleri

canim gecer insallah, az daha sabr, oooo alis verise bu kadar heyecanlanyorsaniz dogumu nasil beklersiniz

bende alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi engelliyorum biraz daha vakit geçsin gider alırız diyorum ama kociş gidelim dese onu beklemeden bile giderim,maddi gaza getirecek biri lazım galiba

bende de yokk.... Ama göğüslerim ne çirkinleştiler yaa... Süt dolunca dahad çirkinleşicez ama olsun... Eşim geçen giyinirken gördü beni dioki hiç seksi değilsin ama çok anaçsın :)))

hakaret gibi one tabir öyle hiç anlayışlı değil erkekler insan yalanda olsa bak büyüdüler ne güzel oldular der.Bizimki de aşkım ne oldu böyle dedi benim haşin bakışlarım karşısında lafı çevirmek zorunda kaldıyalan söylediği çok belli oldu ama olsun

onlar hem çocuk doğurup hemde fit olmamızı bekliyorlar herhalde... Adamada hak veriyorum 9 ay kardeş kardeş takılıyoz evde :)))) aslında ben bile kendimi böyle beğenmiyorum adam nasıl beğensin...

mrb kızlar ben artık kıyafet felan almıycam bebge gozum çok korktu yaşadıklarımdan sonra yrn profa da gıdım ınş sorun çıkmaz dogurana kadr dokuz dogurcam ben

canım ne oldu ne yaşadın son gelişmelerden haberim yok:26:
...........
nolmuştu canım ben atladim galiba.

bebk oynamıo dıye farklı dr gttım gelışımı 10 gun gerı dedı once sonra sonra bıda gırdım bu sefr altı dedı bıde kalbınde sorun olabılır dedı sonra benı bır gun bır sene omru gttı aglamktan dun kendı drum baktı farklı pozısyonlarda oglen 12 sdde gttım akşm 5 te geldım baktı ıkıdebır bışe yok dedı.gec dollenmeden bebk kuçk dedı.yrn prof gtcez ayrıntılıya

aynen canım benimkilerde çok çirkinleştiler,büyüdüler.süt dolunca dahada büyüyecekler.

benimkiler birisi buyudu, oburude biraz buyudu :26: belki benim problemden kaynaklanyo

goguslerimde fiber var, yani iyi huylu tumor gibi bisey, hamile kalmadan aldiracaktim, dr cok kuculdugunu soyledi, ameliyat yapmaya degmez dedi, hamile kaldim, agiri yapmaya basladi, hamileyken buyuyormus,

ayni problemi olan varmiiiii?

bende alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi engelliyorum biraz daha vakit geçsin gider alırız diyorum ama kociş gidelim dese onu beklemeden bile giderim,maddi gaza getirecek biri lazım galiba

cnm yavaş yavaş başlamak lazım aslında ben de şimdilik badi zıbın onluk gibi ucuz şeyleri alacam tulum hastane cıkısı sanırım obur ay a kalacak

canım inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın..güzel haberlerin için dua ederiz
Birkaç gün bebeğin geri olma durumu görünebiliyor, Allaha emanetler.
güzel haber alır almaz bizimle paylaş..

Canım çok geçmiş olsun boşuna dememişler dereden geçerken at değiştirilmez diye,bende doktor değiştirmeyi düşündüm ama sırf bu sebeplerden vazgeçtim.Boşu boşuna üzmüşsün kendini yavrum yaaa:18:

selam. hos bulduuk
sri lankadayim canim

ne işin var kardeş senin oralarda,iş için mi yoksa ordamı oturuyordun daha önceden de?

Karninizda çatlaklar baslarımı benim goguslerim çatladı arkadaslar

canım benim daha yok çok şükür inşallah olmaz:26:

gecmis olsun bir üzüntü atlatmissin..sen kaan kocatepeye gitmiyomuydun normalde.birsey olsa anlardi herhalde.

Erenhava geçmiş olsun cnm allahın izni ile bişey çıkmaz inşallah,,, doktorlar da çok korkutuyo bizleri kalbini ferah tut ilk başta bana sağlık ocağı doktoru kesen çok küçük boş gebelik olabilir demişti hemen soluğu hastanede almıştık çok üzülmüş ağlamıştım neyseki bebişimiz gayet sağlıklıymış iyice emin olmadan kendini harap etme prensesimiz üzülmesin

Canım benim yanlış hatırlamıyorsam benim 19 haftadan beri göğüslerimden süt gibi sıvı gelmekte...Bazen gelirken sancılıda geliyor...Gelmeden önce özel hastanedeki dr. gelebilir demişti ama ben inanmamıştım geldiğindede çok şaşırdım...Sağlık ocağındaki ebeyede sordum normal dedi...Dünde internette araştırdım korkulacak bir durum yoktur demekte...Sadece sıkılmaması gerektiğini bol sütyen veyada emzirme sütyeni giyilmesini falan önermekte...Yalnız benim okuduğum metinde erken doğumla alakası olmadığını yazmaktaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…