2011 Nisan Anneleri

ERENHAVA canım kendini harap etme...Bebeklerin haftasına göre önde gitmesi durumunda geridende gelebilir...Yeterki sağlıklı sorunsuz olsunlar...Usg çıkan verilerde %100 doğru değilki...

ben hala slikonlu sutyen takyrm öburleriyle rahat edmyrm bi iki arkadş da emzrme sutyeni tak dedi ama hıh yok olmuyr sz kullanyr musunuz :26:
kızlar biz çok sıkıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay tatlım sorma bende çok skldm gene yemek yaptm kocişe bugun içim çok bunaldı neyse ki akşam sinemaya gtceeeeeeeeeeeeeeeez

ayyy yinemi yemek yaptın kızım ya maşallah sana
banada arkadaşım gelecek akam oda hamile karı karıya evde takılıcaz

canım inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın..güzel haberlerin için dua ederiz
Birkaç gün bebeğin geri olma durumu görünebiliyor, Allaha emanetler.
güzel haber alır almaz bizimle paylaş..
sağol canım ınşş

gecmis olsun bir üzüntü atlatmissin..sen kaan kocatepeye gitmiyomuydun normalde.birsey olsa anlardi herhalde.
sağol cnm evt ona gdyrm oynamıyor dıye ğat dıye bı anda kalktım yakın yere zaten drumda kızdı bana
dunyamı başıma yıktı hastaneyı ınlettım aglamktan allah kımseyı yaştmasın

ERENHAVA canım kendini harap etme...Bebeklerin haftasına göre önde gitmesi durumunda geridende gelebilir...Yeterki sağlıklı sorunsuz olsunlar...Usg çıkan verilerde %100 doğru değilki...

usg kendı drum baktı boyle olay olunca dun dedıkı kuyumuza taş attılar sorun yok ama yıne de prof yonlendrcem senı belkı gozumuzden kaçan bışe vardr dedı

ben kullaniyorum.büyüyünce silikonlular acayip sikmisti evdede önceden emzirme sütyeni oldugu icin onlari taktim ve rahata kavustum

ben kullaniyorum.büyüyünce silikonlular acayip sikmisti evdede önceden emzirme sütyeni oldugu icin onlari taktim ve rahata kavustum

ay ne bileyim dukkkanın birine grdm baktm almaya cesaret de edemedm silikonlu da biraz skyr slnda ama daha duzgun duryr diye takyrm işteee amaan bunlar sut dolnca ne yapcaz yaaaa

canım inşallah bişey çıkmaz... Gönlünü ferah tut...

canım inşallah bişey çıkmaz... Gönlünü ferah tut...

inş. canım bu arada 500gr olmuş.ben bırde eşimle ugraşıyorum 5 kılo aldım az almışım karnım çıkmamış dun aradı benı anneme anlatıyor kılo almıyormusum .bı yandan kaynanmlar sehrdışına gttı onlara laf anlatıyorum bunlardan da bıktım.anm gelcek bı sure yanıma

gelsin tabi tatlım ya benm annemde bi sure geldi yanma inanlmaz ii oldu beraber yuruyus yaptk yemek yaptk muhabbet ettk..kafan daglr hem ii olur

işte canım hepimiz aynıyız sen rahat ol stres yapma yolun yarısınıda geçtik sağ salim gelicek kuzular allahın izniyle sen hiç meraklanma
amınnnnn
gelsin tabi tatlım ya benm annemde bi sure geldi yanma inanlmaz ii oldu beraber yuruyus yaptk yemek yaptk muhabbet ettk..kafan daglr hem ii olur

evt annemın gelmesı çok ıyı olcak

kızlar herkese merhaba,
salı akşamı ikinci düzey ultrasonum vardı çektirdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı
çarşamba günü size yazarım dedim fakat o kadar kötü kabız oldum ki anlatamam salı gece 2 de kalktım sabah 9 da hastaneye gittik lavman filan yaptılar hiç etki etmedi sonra nst ye bağladılar.bebeğimin nefesini kalp atışını dinlediler çok şükür onda sorun yoktu ben o gün çok kötüydüm ayıptır söylemesi annem hep ameliyat eldivenleriyle büyük abdestimi çıkardı çığlık çığlığa bağırdım apartmanı inlettim. gerçekten anaların hakkı ödenmez kimse onu yapmaz ve öyle orada bayılır kalırsın yani.sanki taş mübarek. hayatımda böyle bir kabızlık yaşamadım sonra akşam biraz çıkabildim banyo yapıp uyumuşum
siz siz olun hergün tuvaletinize dikkat edin kızlar ben farkında değilim bundan sonra hergün takip edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…