2011 Nisan Anneleri

d hiçbiri misafiri iptal edicen
nasıl fikir ama

sorma ya gece sürprizi oldu

sağol canım inşallah çok kötüydü

geçmiş olsun canım

sağol canım inş.

saol tatlımmmmmm

slm kızlar

nagihancım değerlerin kaç çıktı bende oazartesi yaptıracağım .
bende oğlumda 50 lik yüksekti 100 lük normal çıkmıştı.stres yapma buda etkiler..

canım epey yüksek ya 240-200-180 olmuş sırasıyla tokluk. 50grlıkta 210 çıkmıştı zaten.yarın kontrolüm var bakalım ne olcak...

sen nasılsın?kızın nasıl...nasıl geçti izniniz???

en mantıklısı bu gece eve gelince yapmak bence gittiğiniz yerden birazcık erken kalkın yorgun olmamış olursun.
öbür türlü yarın hem işe gidicen hem ev temizle hem yemek çok yorar seni cnm.

selam. hos bulduuk
sri lankadayim canim

canım epey yüksek ya 240-200-180 olmuş sırasıyla tokluk. 50grlıkta 210 çıkmıştı zaten.yarın kontrolüm var bakalım ne olcak...

Üzülme canım bendede var seker haftada bir diyetisyen kontrolundeyim hap kullanıyorum günde uç tane diyet yapıyorum hergun seker aletiyle şekerimi kontrol ediyorum yediklerine dikkat edip birde hareket edince bisey kalmaz Allah'ın izniyle...

dreamer geçmiş olsun tatlım inşallah hafif bir diyetlle düzelir.Bakalım bizlerinki nasıl çıkacak.

Düşük bel taytlara ölüüümmmm :))

esteem canım kolay gelsin.Benim de pazar günü günüm var,oldukça da kalabalığız.Temizliği dün yaptırdım artık yarın da tekrar bir süpürür toz alırım.Artık pazar akşamı bitik vaziyette olucam napalım.

anladım canım sıkma canını.doktor ya diyet evrevek yada insilüne başlayacaktır.stres yapma.o da etkiler.bakalım benim nasıl çıkacak?izinden dün akşam geldik.pazartesi bende yaptıacam testi.kesin 50 lik yüksek çıkar benimde 100 lüğü bilmiyorum hayırlısı canım sıkma canını...

zeze hoşgeldin topiğimize hayırlısı olsun benimde tüp bebek sonra görüşürüz
kızlar bu arada kızkardeşim geldi taaa erenköyden ben beylikdüzündeyim ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :))))

kızlar yarın 2 yengem ve kuzenim geliyomuş bizee.
bugün çok yorulmuştum yaaa
şimdi kalkıp temizlik yapmam gerek
off oofff
amaaan şu temizlik yapmak da işkence gibi gelir insan..
aslında iş başlayana kadar,başladıktan sonra gerliyor gerisi de,bence kendini çok yormadan
şöyle kabasını al..madem yorulmuşsun cnm..yada yarın onlar gelmeden yap,bugün dinlen..

haklısın canım..benim hamilelikte tek felsefem bu,pozitif düşünce :119:

eğer yarın için yemek hazırlığın olmayacaksa c şıkkı..
hemde işten erken kaçmış olursun

iyi akşamlar cnm
sende kendine ve bebeğine çok iyi bak

bende eve gider hanımlarrrrrrrrrrr iyi akşamlar

iyi akşamlar cnm

kızlar benim moralim çok bozuk çok şükür bebeğimle ilgili bir durum değil.benim ailemin maddi durumu çok bozuk babam memur emeklisi ve 5 bankaya kredi borcu var eline maaştan kalmıyor gibi.azönce de babannem aradı kızkardeşinle birlik olcak babanlara harçlık vercen eşinden isticende diyor.bende kardeşimde eşlerimizin haberi olmadan azda olsa bişiler almaya yapmaya çalışıyoruz ama yeterli değil tabiki.babamda iş arıyor emekli oldugu için iş bulamıyor.eşlerimizdende nereye kadar isteyebilirizki sonucta onlar kendi evlerıne bakmakla sorumlular aileme değil ki.bizde çalışan kadınlar değiliz rahatça verelim.sağolsunlar eşlerimiz yınede arada bişiler yapıyolar ama ben daha nasıl diyim yaaa verin diye.böle arada bir arayıp beni çok üzüyor babannem.vefasız evlat muamelesi yapıyor bize.hamile halimi düşünmüyor bile ama sende anne olcan demeyide ihmal etmiyor.ensonunda bağırdım artık karnım kaskatı oldu kendimi sıkmaktan ağladımda ensonunda.sizce haksızmıyım yoksa gerçekten vefasızlıkmı oluyor bizim yaptığımız.

Son düzenleme:
babaannenin senin durumunu çalışmadığını ve hamile halini göre göre bile bile bu şekilde üstüne gelmesi bence doğru değil.hangi evlat isterki ailesinin zor durumda olmasını ama sende bir ailesin canım.allahım inşallah en kısa zamanda bu darlıktan kurtarır aileni feraha çıkarlar.

allah yardımcınız olsun tatlım üzüldüm şimdi

cnm sen üzülme sakın.zaten elinden geleni yapıyomuşsun babaannende düşüncesizlik etmiş bence.eğer imkanı varsa babaannenin yardım etmesi gerek sizlerden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…