- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.541
benimki kız diye erkek gibi tekme atmasını pek beklemedim canım ama kalp atımları şeklinde karnımın altında hissediyorum.
d hiçbiri misafiri iptal edicenalem kızsın sen yaaa bayıldım sanainsan senin yanında yaşlanmaz
bu akşam arkadaşa gidicem yarın akşamda misafirlerim var,yarın işe gelicem ben ne zaman temizlik yapıcam.Çoklu denklem gibi
a:bugece eve gidip yapıcam
b:sabah erken kalkıp yapıcam
c:yarın akşam eve biraz daha erken gidip yapıcam
d hiçbiri misafiri iptal edicen
nasıl fikir ama
sorma ya gece sürprizi olduayy cnm sanada iş çıkmış valla gece gece.
ya bişi yapma dediler biliyolar zaten durumumu.
zaten yengemin 3 aylık bebeği var alerjisi varmış yumurtaya peynire felan yengem bişi yiyemiyomuş ondan dolayı.
napcam bende bilmiyom.ama temizlik şart.
sağol canım inşallah çok kötüydü
geçmiş olsun canım
sağol canım inş.
slm kızlar
nagihancım değerlerin kaç çıktı bende oazartesi yaptıracağım .
bende oğlumda 50 lik yüksekti 100 lük normal çıkmıştı.stres yapma buda etkiler..
ya süperde olmadı,bide kıramadığım arkadaşlarımız dönüşümüz zor olur sizde kalıcaz dediler,temizlik ve yemek şart güzelim kaçışımız yok:18:
bu akşam arkadaşa gidicem yarın akşamda misafirlerim var,yarın işe gelicem ben ne zaman temizlik yapıcam.Çoklu denklem gibi
selam. hos bulduuk
sri lankadayim canim
canım epey yüksek ya 240-200-180 olmuş sırasıyla tokluk. 50grlıkta 210 çıkmıştı zaten.yarın kontrolüm var bakalım ne olcak...
sen nasılsın?kızın nasıl...nasıl geçti izniniz???
canım epey yüksek ya 240-200-180 olmuş sırasıyla tokluk. 50grlıkta 210 çıkmıştı zaten.yarın kontrolüm var bakalım ne olcak...
sen nasılsın?kızın nasıl...nasıl geçti izniniz???
zeze hoşgeldin topiğimize hayırlısı olsun benimde tüp bebek sonra görüşürüz
kızlar bu arada kızkardeşim geldi taaa erenköyden ben beylikdüzündeyim ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :))))
amaaan şu temizlik yapmak da işkence gibi gelir insan..kızlar yarın 2 yengem ve kuzenim geliyomuş bizee.
bugün çok yorulmuştum yaaa
şimdi kalkıp temizlik yapmam gerek
off oofff
canım akciğer tam gelişmiyormuş ilerde astım olma olasılığı yüksek,sarılık olabilirmiş ve doğumdan sonra o bol şekere alıştığı için şeker düşmesi sorunu yaşayabiliyormuş falan filan moral bozmak isteyene çooookkk ..iiyi düşünelim iyi olsun güzelim
alem kızsın sen yaaa bayıldım sanainsan senin yanında yaşlanmaz
iyi akşamlar cnmzeze hoşgeldin topiğimize hayırlısı olsun benimde tüp bebek sonra görüşürüz
kızlar bu arada kızkardeşim geldi taaa erenköyden ben beylikdüzündeyim ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :))))
bende eve gider hanımlarrrrrrrrrrr iyi akşamlar
amaaan şu temizlik yapmak da işkence gibi gelir insan..
aslında iş başlayana kadar,başladıktan sonra gerliyor gerisi de,bence kendini çok yormadan
şöyle kabasını al..madem yorulmuşsun cnm..yada yarın onlar gelmeden yap,bugün dinlen..ya aslında yeni yapmıştım temizlik 3 gün felan oluyo şimdide üstünden alıyorum.
allahtan evim küçük :)
süpürdüm bile bi silmem kaldı.
babaannenin senin durumunu çalışmadığını ve hamile halini göre göre bile bile bu şekilde üstüne gelmesi bence doğru değil.hangi evlat isterki ailesinin zor durumda olmasını ama sende bir ailesin canım.allahım inşallah en kısa zamanda bu darlıktan kurtarır aileni feraha çıkarlar.kızlar benim moralim çok bozuk çok şükür bebeğimle ilgili bir durum değil.benim ailemin maddi durumu çok bozuk babam memur emeklisi ve 5 bankaya kredi borcu var eline maaştan kalmıyor gibi.azönce de babannem aradı kızkardeşinle birlik olcak babanlara harçlık vercen eşinden isticende diyor.bende kardeşimde eşlerimizin haberi olmadan azda olsa bişiler almaya yapmaya çalışıyoruz ama yeterli değil tabiki.babamda iş arıyor emekli oldugu için iş bulamıyor.eşlerimizdende nereye kadar isteyebilirizki sonucta onlar kendi evlerıne bakmakla sorumlular aileme değil ki.bizde çalışan kadınlar değiliz rahatça verelim.sağolsunlar eşlerimiz yınede arada bişiler yapıyolar ama ben daha nasıl diyim yaaa verin diye.böle arada bir arayıp beni çok üzüyor babannem.vefasız evlat muamelesi yapıyor bize.hamile halimi düşünmüyor bile ama sende anne olcan demeyide ihmal etmiyor.ensonunda bağırdım artık karnım kaskatı oldu kendimi sıkmaktan.sizce haksızmıyım yoksa gerçekten vefasızlıkmı oluyor bizim yaptığımız.
kızlar benim moralim çok bozuk çok şükür bebeğimle ilgili bir durum değil.benim ailemin maddi durumu çok bozuk babam memur emeklisi ve 5 bankaya kredi borcu var eline maaştan kalmıyor gibi.azönce de babannem aradı kızkardeşinle birlik olcak babanlara harçlık vercen eşinden isticende diyor.bende kardeşimde eşlerimizin haberi olmadan azda olsa bişiler almaya yapmaya çalışıyoruz ama yeterli değil tabiki.babamda iş arıyor emekli oldugu için iş bulamıyor.eşlerimizdende nereye kadar isteyebilirizki sonucta onlar kendi evlerıne bakmakla sorumlular aileme değil ki.bizde çalışan kadınlar değiliz rahatça verelim.sağolsunlar eşlerimiz yınede arada bişiler yapıyolar ama ben daha nasıl diyim yaaa verin diye.böle arada bir arayıp beni çok üzüyor babannem.vefasız evlat muamelesi yapıyor bize.hamile halimi düşünmüyor bile ama sende anne olcan demeyide ihmal etmiyor.ensonunda bağırdım artık karnım kaskatı oldu kendimi sıkmaktan ağladımda ensonunda.sizce haksızmıyım yoksa gerçekten vefasızlıkmı oluyor bizim yaptığımız.
kızlar benim moralim çok bozuk çok şükür bebeğimle ilgili bir durum değil.benim ailemin maddi durumu çok bozuk babam memur emeklisi ve 5 bankaya kredi borcu var eline maaştan kalmıyor gibi.azönce de babannem aradı kızkardeşinle birlik olcak babanlara harçlık vercen eşinden isticende diyor.bende kardeşimde eşlerimizin haberi olmadan azda olsa bişiler almaya yapmaya çalışıyoruz ama yeterli değil tabiki.babamda iş arıyor emekli oldugu için iş bulamıyor.eşlerimizdende nereye kadar isteyebilirizki sonucta onlar kendi evlerıne bakmakla sorumlular aileme değil ki.bizde çalışan kadınlar değiliz rahatça verelim.sağolsunlar eşlerimiz yınede arada bişiler yapıyolar ama ben daha nasıl diyim yaaa verin diye.böle arada bir arayıp beni çok üzüyor babannem.vefasız evlat muamelesi yapıyor bize.hamile halimi düşünmüyor bile ama sende anne olcan demeyide ihmal etmiyor.ensonunda bağırdım artık karnım kaskatı oldu kendimi sıkmaktan ağladımda ensonunda.sizce haksızmıyım yoksa gerçekten vefasızlıkmı oluyor bizim yaptığımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?