2011 Nisan Anneleri

genelde hamilelikte yükselen şekerler doğumdan sonra kayboluyor belki de basit bir diyetle de düzelir

canım mesajını bulamadım ama sana da çok geçmiş olsun,çok zor atlatmışsın...
gerçekten annelerimizin hakkı ne yapsak ödenmez..Allah onları başımızdan eksiltmesin..
sana da bir daha yaşatmasın inş.

kızlaar yaa,benim oğluş hep sağ tarafımda,
önceden tam ortada duruyordu ama 2-3 haftadır hep sağ tarafta..
hatta bazen hareketlerini nerdeyse böbreklerimin orda hissediyorum..
çok merak ediyorum nerde nasıl duruyor,haftaya perş.kontolümüz
sabırsızlanıyorum iyicee

iyiyim canım benim bebişi bugün pek hissetmedim ama zaten ben halen çok net tekme yemiyorum :)

canımmm merak etme yediğin zaman yerinden oynatıyor,benimki şimdiden ahh çektirmeye başladı,hareketleri falan hissettiğimde güzel oluyor ama tekmeyi bastı mı yerimden oynuyorum.
Erkek çocukları daha önce başlarmış sende bunu bir aya kadar yaşarsın çok sorun yapma canım.

dscopur,
canım sana çok gülüyorum karı karıya toplanıp ağlıyoruz demişsin yaaa hamilelik içimizde en çok seni etkiledi galiba

kız amannn ben öleyim işte kocamın kolu kırıldı diyede acilde oturup ağladım bana ne oluyosa adam kolunu unuttu beni teselli ediyo

canım zaten ya diyet ya insülin veriyorlarmış.bakalım...doğumdan sonra 5yıl içinde tekrarlayabilir yada kalıcı hale gelebilirmiş olmaz inşallah...
genelde hamilelikte yükselen şekerler doğumdan sonra kayboluyor belki de basit bir diyetle de düzelir

çok şekerli tatlı yemekle alakalı bir şey midir acaba ?
inşallah geçer canım ya....tatlıyı severim yerimde ama bakalım doktor ne diyecek neyle alakalıymış.
bu arada sanada geçmiş olsun güzelim.kabızlık bende de var ay anlıyorum seni inş bir daha olmaz

kızlar yarın 2 yengem ve kuzenim geliyomuş bizee.
bugün çok yorulmuştum yaaa
şimdi kalkıp temizlik yapmam gerek
off oofff

benimki kız diye erkek gibi tekme atmasını pek beklemedim canım ama kalp atımları şeklinde karnımın altında hissediyorum.

off oofff

ay allah yardımcın olsun bacııııı
benimde balkondaki kombi dolabı göçüyodu dün gece 12 de kombi arızalandı bugün servsi gelecek rezil olmuym diye gece saatlerce onu toplamaya uğraştım

canım akciğer tam gelişmiyormuş ilerde astım olma olasılığı yüksek,sarılık olabilirmiş ve doğumdan sonra o bol şekere alıştığı için şeker düşmesi sorunu yaşayabiliyormuş falan filan moral bozmak isteyene çooookkk ..iiyi düşünelim iyi olsun güzelim

ay allah yardımcın olsun bacııııı
benimde balkondaki kombi dolabı göçüyodu dün gece 12 de kombi arızalandı bugün servsi gelecek rezil olmuym diye gece saatlerce onu toplamaya uğraştım

ayy cnm sanada iş çıkmış valla gece gece.

canım yabancı gelmiyor ki, çok yorma kendini bence..

ya bişi yapma dediler biliyolar zaten durumumu.
zaten yengemin 3 aylık bebeği var alerjisi varmış yumurtaya peynire felan yengem bişi yiyemiyomuş ondan dolayı.
napcam bende bilmiyom.ama temizlik şart.

kız amannn ben öleyim işte kocamın kolu kırıldı diyede acilde oturup ağladım bana ne oluyosa adam kolunu unuttu beni teselli ediyo
alem kızsın sen yaaa bayıldım sanainsan senin yanında yaşlanmaz

off oofff

bu akşam arkadaşa gidicem yarın akşamda misafirlerim var,yarın işe gelicem ben ne zaman temizlik yapıcam.Çoklu denklem gibi
a:bugece eve gidip yapıcam
b:sabah erken kalkıp yapıcam
c:yarın akşam eve biraz daha erken gidip yapıcam

slm kızlar

nagihancım değerlerin kaç çıktı bende oazartesi yaptıracağım .
bende oğlumda 50 lik yüksekti 100 lük normal çıkmıştı.stres yapma buda etkiler..

sağol canım inşallah çok kötüydü
geçmiş olsun canım

sağol canım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…