- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.521
tatlı bayanlar nasılsınız bakalım?
genelde hamilelikte yükselen şekerler doğumdan sonra kayboluyor belki de basit bir diyetle de düzelir
iyiki pat diye düşmedi,bencede git iade et,bir iki ay sonrada giyemiyeceksen sende durmasında bi anlamı yok.Hiç değilse bundan sonra tavsiye etmez adam.
hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim canım benim bebişi bugün pek hissetmedim ama zaten ben halen çok net tekme yemiyorum :)
dscopur,
canım sana çok gülüyorum karı karıya toplanıp ağlıyoruz demişsin yaaa hamilelik içimizde en çok seni etkiledi galiba
canım zaten ya diyet ya insülin veriyorlarmış.bakalım...doğumdan sonra 5yıl içinde tekrarlayabilir yada kalıcı hale gelebilirmiş olmaz inşallah...biraz yüksek çıkmış ama doktor ilaç versede sıkma canını gebeliğe bağlı çıkıyor bunlar.. Daha öncede söylemiştim arkadaşım insülin kullanmak zorunda kalmıştı .. Kullanırken korkmuştu hepmi kullanıcam diye... Doğumdan sonra bişey kalmadı... şeker dert edilecek bişey değil.. Bebişlerimiz sağlıkı olsunlarda gerekirse tatlı yemeyiz gerekirse hamurişi yemeyiz... Napalım herşey onlar için... 3 ay sonra gelsin tatlılar gitsin şerbetler.. Malum süt olayı :)))
genelde hamilelikte yükselen şekerler doğumdan sonra kayboluyor belki de basit bir diyetle de düzelir
inşallah geçer canım ya....tatlıyı severim yerimde ama bakalım doktor ne diyecek neyle alakalıymış.çok şekerli tatlı yemekle alakalı bir şey midir acaba ?
canımmm merak etme yediğin zaman yerinden oynatıyor,benimki şimdiden ahh çektirmeye başladı,hareketleri falan hissettiğimde güzel oluyor ama tekmeyi bastı mı yerimden oynuyorum.
Erkek çocukları daha önce başlarmış sende bunu bir aya kadar yaşarsın çok sorun yapma canım.
kızlar yarın 2 yengem ve kuzenim geliyomuş bizee.
bugün çok yorulmuştum yaaa
şimdi kalkıp temizlik yapmam gerek
off oofff
off oofff
kızlar merhaba.moralim çok bozuk 100lük şeker yüklemem yüksek çıktıYarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz:18:
amiiin canım..ama noolur bozma moralini,düzelecek,düzelteceksin inş.bunu düşün sadece..
bebek için ne tehlikesi varmış ki..ayy bende iyice korkmaya başladım haftaya perş.benimkide
benimkide yüksek çıkacak kesin,öyle hissediyorum..:44:
ay allah yardımcın olsun bacııııı
benimde balkondaki kombi dolabı göçüyodu dün gece 12 de kombi arızalandı bugün servsi gelecek rezil olmuym diye gece saatlerce onu toplamaya uğraştım
canım yabancı gelmiyor ki, çok yorma kendini bence..
sonuçlar kaç cnm 200 ve üstü mü
alem kızsın sen yaaa bayıldım sanakız amannn ben öleyim işte kocamın kolu kırıldı diyede acilde oturup ağladım bana ne oluyosa adam kolunu unuttu beni teselli ediyo
off oofff
sağol canım inşallah çok kötüydücanım mesajını bulamadım ama sana da çok geçmiş olsun,çok zor atlatmışsın...
gerçekten annelerimizin hakkı ne yapsak ödenmez..Allah onları başımızdan eksiltmesin..
sana da bir daha yaşatmasın inş.
geçmiş olsun canımkız amannn ben öleyim işte kocamın kolu kırıldı diyede acilde oturup ağladım bana ne oluyosa adam kolunu unuttu beni teselli ediyo
canım zaten ya diyet ya insülin veriyorlarmış.bakalım...doğumdan sonra 5yıl içinde tekrarlayabilir yada kalıcı hale gelebilirmiş olmaz inşallah...
inşallah geçer canım ya....tatlıyı severim yerimde ama bakalım doktor ne diyecek neyle alakalıymış.
bu arada sanada geçmiş olsun güzelim.kabızlık bende de var ay anlıyorum seni inş bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?